H έλλειψη ύπνου αποτελεί ένα από τα βασικά προβλήματα που ταλαιπωρεί τον σύγχρονο άνθρωπο. Η απαιτητική καθημερινότητα προκαλεί έντονη σωματική κούραση και υπερένταση, οι οποίες συχνά έχουν ως αποτέλεσμα έναν άστατο ύπνο. Όμως μην ταράζεσαι γιατί υπάρχουν πολλοί έξυπνοι τρόποι να…σε πάρει ο ύπνος! Η Lanes όμως δημιούργησε τον εξυπνότερο… το Quiet Life! Πρόκειται για ένα μοναδικό μίγμα βοτάνων, φυτικών συστατικών και βιταμινών ειδικά επιλεγμένων, στις ιδανικές δοσολογίες και αναλογίες για να είναι αποτελεσματικό κατά της αυπνίας, της νευρικότητας του άγχους και της υπερέντασης.

Το φυτικό ηρεμιστικό, Quiet Life, εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ, είναι η πιο εύκολη, αθώα και φυτική απάντηση στο ζήτημα της αϋπνίας. Κι αυτό διότι αποτελεί ένα μοναδικό μίγμα φυτικών συστατικών και βοτάνων, ώστε να συμβάλλουν στην καταπολέμηση του άγχους και στη διευκόλυνση του ύπνου με τον πλέον φυσικό τρόπο χωρίς την επιβάρυνση του οργανισμού. Χαλαρώνει και ηρεμεί τον οργανισμό σου, χωρίς όμως να σου προκαλέσει εθισμό, οποιαδήποτε παρενέργεια ή «βαρύ κεφάλι».

Βασικό συστατικό του Quiet Life αποτελεί η Βαλεριάνα, αλλά ταυτόχρονα περιέχει πασιφλόρα, λυκίσκο, άγριο μαρούλι και λεοντόνουρο, συστατικά που είναι γνωστά και χρησιμοποιούνται παραδοσιακά επί δεκαετίες για τις χαλαρωτικές, ηρεμιστικές και καταπραϋντικές τους ιδιότητες. Η Lanes τα συνδύασε με τον πιο ιδανικό και αποτελεσματικό τρόπο και τους προσέδωσε ένα ακόμα μοναδικό χαρακτηριστικό. Το συνδυασμό με τις βιταμίνες του συμπλέγματος Β (Β1, Β2 και Β3), οι οποίες συμβάλλουν στη συνεργιστική δράση των βοτάνων, αλλά και αυτόνομα δρουν καθοριστικά για τη διατήρηση ενός υγιούς νευρικού συστήματος.

Ο ύπνος έχει την ιεροτελεστία του… εφόσον δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς τα βράδια, απόφυγε τον μεσημεριανό ύπνο. Προσπάθησε να αποκτήσεις μια «ρουτίνα» ύπνου για να βάλεις τον οργανισμό σου σε πρόγραμμα. Πεινάς; Μην φας πολύ πριν κοιμηθείς, γιατί θα «φας» και όλο σου το βράδυ στριφογυρίζοντας στο κρεβάτι. Τέλος, φτιάξε ατμόσφαιρα για να σαγηνέψεις τον Μορφέα να επισκεφτεί και την κρεβατοκάμαρά σου, φροντίζοντας να είναι σκοτεινή και χλιαρή και φυσικά ήσυχη… αν χρειαστεί βάλε και ωτοασπίδες!

Φρόντισε μια-δυο ώρες πριν πέσεις για ύπνο να πάρεις 3 δισκία Quiet Life. Αν θες μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα ποτήρι ζεστό γάλα. Μπορεί να αναρωτηθείς… γιατί να μην πιώ ένα ποτήρι ζεστή βαλεριάνα σε ρόφημα; To Quiet Life δεν περιέχει απλά βαλεριάνα, περιέχει και την σωστή αναλογία βαλεριάνας που θα καταφέρει να σε ανακουφίσει σταδιακά από το άγχος την υπερένταση και τη νευρικότητά σου, βάζοντας σιγά σιγά τον οργανισμό σου σε sleep mode… Εσύ φρόντισε να βάλεις το κινητό σου σε sleep mode για να μην μπορέσει τίποτα να διακόψει την ηρεμία σου. Πριν κοιμηθείς προτίμησε να χαθείς στις σελίδες του αγαπημένου σου βιβλίου.

Το παραδοσιακό φάρμακο φυτικής προέλευσης Quiet Life, , αποτελεί την πιο εύκολη και άμεση λύση για την καταπολέμηση της αϋπνίας, της υπερέντασης και της νευρικότητας και συμβάλλει στη γενικότερη ηρεμία του οργανισμού μετά από μία κουραστική ημέρα. Στόχος είναι να κοιμάσαι κάθε βράδυ καλά, για να ξυπνάς με ενέργεια και να αδράξεις κάθε λεπτό της ημέρας.

Τα προϊόντα Lanes παράγονται σύμφωνα με τις πιο εξελιγμένες μεθόδους παραγωγής και εξοπλισμούς μοντέρνας τεχνολογίας, εφαρμόζοντας τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές και διαδικασίες ελέγχου. Η παραγωγή τους ακολουθεί τις απαιτούμενες παραγωγικές διαδικασίες σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για τα Συμπληρώματα Διατροφής (HACCP, IFS, ISO, cGMP’s), καθώς και για τα φαρμακευτικά προϊόντα (GMPs- Good Manufacturing Practices: Καλές πρακτικές παραγωγής). Η αποθήκευση και διανομή των Lanes ακολουθεί τους κανόνες σχετικά με την ορθή πρακτική διανομής σύμφωνα με το σύστημα ποιότητας της εταιρίας. Τα προϊόντα Lanes υπόκεινται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, σε σύγχρονα διαπιστευμένα εργαστήρια, σε όλα τα στάδια παραγωγής (πρώτες ύλες, ενδιάμεσα στάδια παραγωγής, τελικά προϊόντα), αποδέσμευσης, διανομής και κυκλοφορίας έτσι ώστε να διασφαλίζεται η άριστη ποιότητά τους καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής τους. Τα Lanes αποτελούν την πλέον αξιόπιστη μάρκα που προσφέρει προϊόντα εγγυημένης και άριστης ποιότητας, ύψιστης ασφάλειας και εξαιρετικής διατροφικής αξίας.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τα πλούσια συμπληρώματα διατροφής Lanes που θα σε βοηθήσουν να κάνεις κάθε μέρα και νύχτα ομορφότερη, μπορείς να επισκεφτείς την επίσημη ιστοσελίδα στο http://laneshealth.gr ή τη σελίδα στο Facebook www.facebook.com/laneshealth.