Το πρόσωπό του είναι από τα γνωστότερα στον πλανήτη και οι υπέροχες υπερκινητικές εκπομπές του από τις πιο φαγητό του το πιο πολυσυζητημένες. Είναι μάγειρας, παρουσιαστής εκπομπών, που έχουν μάλιστα βραβευτεί με πολλά βραβεία Έμι,  έχει γράψει βιβλία με συνταγές, έχει δική του ιστοσελίδα, application και κανάλι στο Youtube, έχει αλυσίδα εστιατορίων στη Βραζιλία, στην Ινδία, στην Κίνα, στη Ρωσία, στην Ιταλία κι όπου αλλού μπορεί να φανταστεί κανείς.

Σήμερα δεν είναι απλώς ένας διάσημος κι επιτυχημένος σεφ, είναι ο ιδιοκτήτης μιας εταιρίας, που απασχολεί 8.000 εργαζόμενους κι η αξία της υπολογίζεται στα 225 εκατομμύρια λίρες τον χρόνο! Είναι ο Τζέιμι Όλιβερ, ο δυσλεκτικός, ψευδός Αγγλος, ο μάγειρας και δημιουργός μιας αυτοκρατορίας ύψους 281.000.000 ευρώ…

Ο Τζέιμι Όλιβερ όμως, εκτός από σούπερ μάγειρας, πάνω απ’ όλα είναι οικογενειάρχης και πιστός σύζυγος.

Ο Τζέιμι και η Τζουλς Όλιβερ είναι ερωτευμένοι και λατρεύουν το υπέροχο χάος που δημιουργούν τα 4 παιδιά τους: η Πόπι (13 χρονών), η Ντέιζι (12 χρονών), η Πέταλ (6 χρονών) και ο Μπάντι (5 χρονών).

Οι δυο τους είναι μαζί είκοσι χρόνια και ο Τζέιμι αποδίδει την επιτυχία της σχέσης τους στην … αρχή: «Νομίζω ότι αν διαλέξεις τον σωστό άνθρωπο από την αρχή, ακόμα και αν έχεις μια δύσκολη εβδομάδα με συνεχείς διαφωνίες, ξέρεις ότι στο τέλος της μέρας όλα είνα καλά». 

Η Τζουλς, από τη μεριά της, αποκαλύπτει ότι θα ήθελε ο Τζέιμι να δουλεύει λιγότερο. Η ίδια είναι μια επιτυχημένη σχεδιάστρια παιδικών ρούχων. Η σειρά της μάλιστα  Little Bird, πωλείται στα πολυκαταστήματα Mothercare.

Η κυρία Όλιβερ, λατρεύει το Instagram, (είναι μάλιστα από τις πρώτες fan του με 249 χιλιάδες followers), και μητέρα 4 παιδιών με ονομασίες λουλουδιών – τη Daisy, την Poppy, την Petal και τον Buddy! Οι εικόνες της καθημερινότητας της καταγράφουν την οικογενειακή τους ζωή στο ειδυλλιακό εξοχικό τους. H Jools Oliver είναι η σύζυγος του γνωστού σε όλους σεφ Jamie Oliver, (από τις πρώτες fan του instagram με 249 χιλιάδες followers), και μητέρα 4 παιδιών με ονομασίες λουλουδιών – τη Daisy, την Poppy, την Petal και τον Buddy! Οι εικόνες της καθημερινότητας της καταγράφουν την οικογενειακή τους ζωή στο ειδυλλιακό εξοχικό τους. Είναι ήδη γονείς με τέσσερα σούπερ χαριτωμένα παιδιά, αλλά ακούγεται σαν να Jamie Oliverσύζυγός ‘s Jools Oliver αισθάνεται μελαγχολικός για ένα άλλο.

Ακολουθήστε το στο Google News