Κριός

Αυτή η εβδομάδα έχει ερωτικό και κοινωνικό ενδιαφέρον, όμως τα προβλήματα στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας παραμένουν ακανθώδη, αλλά και στάσιμα. Στα μέσα της εβδομάδας προσέξτε τις εξελίξεις στην εργασία σας ή τυχόν ενοχλήσεις που μπορεί να παρουσιαστούν στην υγεία σας. Μην αναλαμβάνετε υποχρεώσεις τρίτων και μην υπόσχεστε συμπαράσταση σε προβλήματα δικών σας ανθρώπων, διότι μπορεί να αποδειχθούν δυσκολότερα από όσο νομίζετε. Λόγω της εύνοιας που δέχεστε από την θέση της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, ενδιαφέρον θα παρουσιάσει η εξέλιξη μία καινούργιας γνωριμίας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκαταστήσετε παρεξηγήσεις, τόσο στα αισθηματικά όσο και στα φιλικά σας ενδιαφέροντα.

Ταύρος

Η εβδομάδα αυτή επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων, μια ο Ερμής στο ζώδιό σας δημιουργεί μία σειρά εκρηκτικών καταστάσεων, τόσο ερωτικής όσο και κοινωνικής φύσης. Χρειάζεται λοιπόν να προσέχετε τις αντιδράσεις σας, να αποφύγετε τη δημιουργία αντιθέσεων και αν δεν είστε εξοπλισμένοι σωστά, να προτιμήσετε μία συνθηκολόγηση, παρά μία ανοιχτή αντιπαράθεση με τους συνεργάτες ή με τους οικείους σας. Κατά τα άλλα, ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη στον Κριό, σας εξυπηρετεί πολύ στην δρομολόγηση των σχεδίων και καθιστά τους οιωνούς ιδιαίτερα φιλικούς για την εξέλιξη των αισθηματικών σας. Το Σαββατοκύριακο, εξαρτάται κατά πολύ από την δική σας αντιμετώπιση και την επιλογή των ανθρώπων που θα συναναστραφείτε. Στα επαγγελματικά μπορεί να προκύψουν κάποια προβλήματα, αλλά η θετική στάση θα βοηθήσει να τα ξεπεράσετε.

Δίδυμοι

Αυτή η εβδομάδα είναι περίοδος απόδρασης και ανανέωσης, τόσο για τα επαγγελματικά θέματα όσο και για τα αισθηματικά. Με τον κυβερνήτη σας να κινείται στον Ταύρο, εμπλοκές και καθυστερήσεις δε θα λείψουν, μπορείτε όμως να τις ξεπεράσετε εύκολα. Στηριχτείτε στο περιθώριο που έχετε από οικονομικής πλευράς και προγραμματίστε τις κάθε λογής μετακινήσεις και αγορές. Τα γεγονότα που θα προκύψουν αυτές τις μέρες, θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε νέα κίνητρα και να νιώσετε δημιουργικοί και ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις που θα πραγματοποιηθούν. Από εκεί και μετά, μη βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα, ακολουθήστε το ρεύμα των γεγονότων και μάθετε να περιμένετε την εξέλιξή τους χωρίς άγχος και προκαταλήψεις κάθε είδους. Λίγη προσοχή χρειάζεται στα άτομα που εμπιστεύεστε, γιατί με τις τόσες πολλές επιτυχίες, θα προκαλέσετε άθελα σας την ζήλια και των ανταγωνισμό κάποιων συνεργατών.

Καρκίνος

Νευρικές στιγμές και καθυστερήσεις δεν θα λείψουν την περίοδο αυτή, αλλά τίποτα δε θα είναι ικανό να χαλάσει τη γενικότερη κατάσταση και το κέφι σας. Μην ανησυχείτε τόσο πολύ για το μέλλον της δουλειάς σας, ψάξε να βρεις τις κατάλληλες λύσεις ή νέες εκδοχές και θα εδραιώσετε καλύτερα τη θέση σας για το χρόνο που έρχεται. Το Σαββατοκύριακο ίσως προβληματιστείτε με ένα οικογενειακό πρόβλημα που θα παρουσιαστεί, αλλά μην του δώσετε μεγαλύτερες διαστάσεις, γιατί θα είναι περαστικό. Κατά τα άλλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα παρουσιάσει η αισθηματική και κοινωνική σας ζωή. Το πλανητικό σκηνικό, με την Αφροδίτη να κινείται στον φιλικό για εσάς Κριό σας ευνοεί και σας παρακινεί να ασχοληθείτε με νέα όνειρα και ελπίδες. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να καλυτερεύουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να ανοιχτείτε και να κάνετε έξοδα.

Λέων

Αν αυτήν την εβδομάδα οργανώσετε κατάλληλα τις υποχρεώσεις σας και καλύψετε τα νώτα σας, παραμένοντας διακριτικοί και κάπως μυστικοπαθείς,  μπορείτε να περάσετε ένα ευχάριστο διάστημα. Με την Αφροδίτη και τον Ήλιο να σας ευνοούν από τον Κριό, ανοίγεται μπροστά σας ένα ιδιαίτερα θετικό διάστημα που μπορεί και να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Την εβδομάδα αυτή θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπό σας και τα προβλήματα που είχατε θα ανήκουν πια στο παρελθόν. Από την πρώτη ημέρα της εβδομάδας πολλά θέματα που είναι στάσιμα στη δουλειά θα αρχίσουν να αλλάζουν, ενώ τα οικονομικά αρχίζουν να παίρνουν μια καλή πορεία και θα μπορέσετε να καλύψετε πολλές από τις υποχρεώσεις σας.

Παρθένος

Την εβδομάδα αυτή θα ησυχάσετε λίγο από τις σκοτούρες της καθημερινότητας, που σας έχουν παιδέψει τόσο πολύ το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, λόγω της κίνησης του Ερμή στον Ταύρο προσπαθήστε να απομακρυνθείτε από εστίες εντάσεων, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Με την Αφροδίτη στον φιλικό για εσάς Κριό, θα έχετε την ευκαιρία να εισπράξετε μία σπουδαία επιτυχία, σύμφωνα με τις πραγματικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Προς το τέλος της εβδομάδας, με τον Άρη να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τον Τοξότη, οι μέρες προβλέπονται λίγο φορτισμένες και το κλίμα τελικά που θα επικρατήσει, εξαρτάται πολύ από το πώς εσείς θα τις διαχειριστείτε. Στα οικονομικά, αρκεστείτε στα χρήματα που μπορεί να έχετε, μη στηρίζεστε σε υποσχέσεις τρίτων και μην ξεφεύγετε από τα επιτρεπτά όρια των βασικών τομέων της ζωής σας, όπου τα εξωτερικά γεγονότα από μόνα τους έχουν από καιρό επιβάλλει.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε πολλές εξελίξεις, τόσο στον άξονα της προσωπικής σας ζωής, όσο και της επαγγελματικής. Με τον Ερμή να παραμένει στον Ταύρο, η ατμόσφαιρα που θα σας περιβάλλει θα είναι ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη και ίσως μάλιστα να ανατραπούν αρκετά από τα προγράμματά σας. Γι’ αυτό, χρειάζεται να δείξετε υπομονή, ψυχραιμία και να βρίσκετε εναλλακτικές λύσεις στα επείγοντα θέματα που θα παρουσιαστούν… κάποιες φορές ίσως με τη βοήθεια πολύτιμων φίλων και συνεργατών. Κατά τα άλλα, το Σαββατοκύριακο φροντίστε να περάσετε χρόνο με την οικογένεια και τον σύντροφό σας και φροντίστε για τις χαμένες ισορροπίες στις μεταξύ σας σχέσεις. Στα επαγγελματικά οι αλλαγές είναι τόσες πολλές, που δεν προλαβαίνετε να αντιδράσετε. Τα οικονομικά σου χρειάζονται λίγη προσοχή, γιατί η παρορμητικότητά σας σας βάζει σε έξοδα, που θα μπορούσατε να αποφύγετε.

Σκορπιός

Η εβδομάδα αυτή είναι ενδιαφέρουσα και θετική για εσάς, όμως οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας αναταράσσονται εξαιτίας των συμπεριφορών των γύρω σας. Η παραμονή της Αφροδίτης στον Κριό αμβλύνει τις προσδοκίες σας και τονίζει ιδιαίτερα τον παράγοντα της τύχης. Τώρα, μπορεί να σας δοθεί μία προσωπική ευκαιρία επιτυχίας. Όλα αυτά όμως εξαρτώνται από τη θέση, την αντίληψη και το αντικείμενο με το οποίο ασχολείστε. Ωστόσο, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεστε όλη την εβδομάδα από την κίνηση του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στον Ταύρο, προσέχετε τις κακοτοπιές και μην αφήσετε καμία ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί σε συναισθηματικό και αισθηματικό επίπεδο, ανεκμετάλλευτη.

Στη δουλειά ευνοούνται οι δυναμικές πρωτοβουλίες και οι πρωτότυπες ιδέες, που θα σας βγάλουν από τη στασιμότητα.

Τοξότης

Οι δυσκολίες παραμένουν στη ζωή σας και αυτήν την εβδομάδα και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε δραστικό για να τις αποτρέψετε, αλλά μόνο υπομονή για να περάσουν. Ο Ερμής που κινείται στον Ταύρο, θα σας επιβαρύνει με επιπρόσθετο άγχος εξαιτίας εμπλοκών ή καθυστερήσεων, που δεν περιμένετε. Αν είστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί, οι καλές στιγμές δεν είναι μακριά. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε στα  οικονομικά, γιατί από τη μία θα έχετε την ευκαιρία να τα ενισχύσετε, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να ανταποκριθείτε σε υποχρεώσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους και θα γίνουν απαιτητικές. Από την Κυριακή και μετά, η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Άρη από το ζώδιό σας ηρεμεί κάπως το ηλεκτρισμένο κλίμα που επικρατεί και σας διευκολύνει για να περάσετε κάπως καλύτερα, αποφεύγοντας όμως τις επιπολαιότητες.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα αυτή τονίζει τη δημιουργικότητα, την κινητικότητα, μαζί όμως και τη νευρικότητά σας. Προσοχή στο χειρισμό καταστάσεων, γιατί τα πράγματα θα γίνουν έντονα στις σχέσεις σας με τους άλλους. Αυτά που θα προκύψουν τώρα στη ζωή σας, αποτελούν χρήσιμες πληροφορίες για το μετά της καθημερινής σας ζωής και μέχρι ο εν λόγω πλανήτης επιστρέψει σε κανονική πορεία. Κατά τα άλλα, εκμεταλλευτείτε τη θέση της Αφροδίτης στον Κριό για να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο, να έρθετε κοντά με αξιόλογους ανθρώπους και μην ξοδεύετε το χρόνο σας με τα ίδια και τα ίδια.

Αισθηματικά,  θα περάσετε πολύ καλά με τον άνθρωπό σας και θα κανονίσετε από κοινού σχέδια για την άνοιξη! Συγκρατήστε λίγο τις εξάρσεις ζήλιας που θα σας διακατέχουν και όλα μπορούν να πάνε πολύ καλύτερα. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι ζητήματα οικονομικού περιεχομένου και λογαριασμών απέναντι σε τρίτους και σε δημόσιους φορείς.

Υδροχόος

Παρά τις γενικότερες δυσκολίες που επικρατούν, εσείς είστε λιγότερο εκτεθειμένοι στο μεγάλο ρεύμα των ταλαιπωριών αυτής της εβδομάδας. Η θέση της Αφροδίτης στον Κριό λειτουργεί προστατευτικά αλλά και δημιουργικά. Οι μέρες που θα ακολουθήσουν, θα αυξήσουν την κινητικότητα γύρω σας και θα σας ωθήσουν σε μετακινήσεις ή θα γίνουν αιτία ευχάριστων συναντήσεων και γνωριμιών. Σε επαγγελματικό επίπεδο, να είστε συνεπείς στην διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας και υπεύθυνοι στις συναλλαγές σας με τους συνεργάτες. Αν ταξιδέψετε ή μετακινηθείτε το Σαββατοκύριακο, φροντίστε να είστε οργανωμένοι και μην αλλάξετε το πρόγραμμά σας, παρασυρόμενοι από κάποιες περιστασιακές εντυπώσεις. Λόγω της έναρξης της ανάδρομης πορείας του Άρη από τον Τοξότη την Κυριακή και μετά, τα πράγματα γύρω σας δεν θα είναι όπως φαίνονται και χρειάζεται να είστε προσεχτικοί στις εκτιμήσεις σας, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά.

Ιχθείς

Μια σειρά από γεγονότα γίνονται αιτία να επικεντρώσετε την προσοχή σας στο στενό σας περιβάλλον και στον οικογενειακό σας χώρο αυτήν την εβδομάδα. Οι μέρες θα κυλήσουν αισιόδοξα για εσάς, αν και δε θα λείψουν κάποιες καθυστερήσεις σε πρακτικά θέματα και συναλλαγές λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεστε από την θέση του Ερμή στον Ταύρο. Ωστόσο, η παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό θα ενισχύει το ηθικό σας μέσα από αιφνίδιες και ιδιαίτερα αξιόλογες κατακτήσεις. Το προσεχές Σαββατοκύριακο θα είναι ευνοϊκό για να περάσετε όμορφα και ξέγνοιαστα με το ταίρι σας, γι’ αυτό προγραμματίστε μια μικρή απόδραση για τους δυο σας. Τα οικονομικά σας θέλουν φρένο στα έξοδα, γι’ αυτό μην κάνετε το λάθος να πάτε αυτές τις ημέρες για ψώνια, γιατί πολύ εύκολα θα παρασυρθείτε σε περιττές αγορές. Οι πιθανότητες να παραστρατήσετε είναι πολλές!

Ακολουθήστε το στο Google News