Το νέο BeautyAde της Lanes ήρθε για να τονώσει ουσιαστικά την υγεία μαλλιών, δέρματος και νυχιών, να σε κάνει να νιώσεις όμορφη και να λάμψεις αναδεικνύοντας τον καλύτερό σου εαυτό!

Το BeautyAde, με το συνδυασμό όλων των απαραίτητων αμινοξέων και θρεπτικών συστατικών όπως κυστίνη, μεθειονίνη, MSM, εκχ. κεχριού βιταμίνες και μέταλλα, δρα ενάντια στην καταπόνηση της υγείας δέρματος, μαλλιών και νυχιών, στην ξηροδερμία, τη φλεγμονή, τις ελεύθερες ρίζες, την τριχόπτωση, ενώ παράλληλα ενισχύει τη δομή των μαλλιών και των νυχιών.Ο συνδυασμός των συστατικών και των αμινοξέων του αποτελεί την πιο στοχευμένη επιλογή στην πιο προσιτή τιμή, καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση. Συνδυάστε μερικές συμβουλές ομορφιάς με ένα δισκίο BeautyAde μετά το γεύμα, για να νιώθετε κάθε μέρα όμορφες από μέσα προς τα έξω!

Beauty tips

Τριχόπτωση; Χτύπα στη ρίζα το κακό! Πέφτουν τα μαλλιά σας… και μαζί και η αυτοπεποίθησή σας; Φροντίστε να λούζεστε με χλιαρό νερό και αποφύγετε το καθημερινό βούρτσισμα. Επιλέξτε να πιάνετε τα μαλλιά σας με ένα πιο χαλαρό λαστιχάκι!

H πιο σημαντική και συχνή αιτία της τριχόπτωσης αποτελεί η έλλειψη βασικών θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό. Γι’ αυτό και οι σωστές τροφές συμβάλλουν στην ακέραια και σωστή ανάπτυξη των μαλλιών, καθώς και στη διατήρηση της υγείας τους.

Τα μαλλιά αποτελούνται κατά 90% από έναν τύπο πρωτεΐνης που λέγεται κερατίνη, η οποία έχει σαν θεμέλιο λίθο τα αμινοξέα L – Κυστεΐνη & L – Μεθειονίνη. Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει πως η χορήγηση των αμινοξέων αυτών, μειώνει την τριχόπτωση & βοηθά στην αναγέννηση της τρίχας. Η αποτελεσματικότητά τους είναι μεγαλύτερη όταν συνδυαστούν με βιταμίνες του συμπλέγματος Β καθώς και με μέταλλα και ιχνοστοιχεία όπως ο ψευδάργυρος, το σελήνιο και ο χαλκός. Επιπλέον, η παραγωγή κερατίνης ενισχύεται από μία θειούχα ένωση, τη μεθυλοσουλφονυμεθάνη (MSM), η οποία δυναμώνει το θύλακα της τρίχας. Όλα τα παραπάνω βασικά συστατικά περιλαμβάνονται στο νέο σας σύμμαχο στην ομορφιά: το Lanes BeautyAde.

Για δέρμα απαλό σαν… μωρού! Η αντίστροφη μέτρηση στη γήρανση του δέρματος ξεκινάει τη στιγμή που γεννιόμαστε… ενώ μετά τα 25 η παραγωγή κολλαγόνου μειώνεται αισθητά. Θέλεις να σταματήσεις το χρόνο; Άσε την επιδερμίδα σου, χωρίς μακιγιάζ για δύο μέρες κάθε εβδομάδα και απόλαυσε ξανά νεανική επιδερμίδα. Μην ξεχνάς ποτέ όμως ότι και η ομορφιά… περνάει από το στομάχι! Φρόντισε λοιπόν να πίνεις καθημερινά πολύ νερό ώστε να διατηρήσεις την υγρασία του δέρματός σου.

Το BeautyAde από τη Lanes, περιέχει MSM που αναδομεί τους ιστούς και έχει ευεργετική δράση, εκτός από την αναδόμηση της επιδερμίδας. Επίσης περιέχει βιταμίνη C, που είναι απαραίτητη για τον σχηματισμό του κολλαγόνου ενώ μαζί με τη Βιοτίνη συμβάλλουν στην καλή κατάσταση του δέρματος. Η Βιταμίνη Β6 βοηθά στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας, ενισχύοντας την παραγωγή συστατικών που διατηρούν την επιδερμίδα σου απαλή σαν… μωρού!

Ομορφιά στα … άκρα! Τα νύχια είναι ένα από τα πρώτα σημεία τα οποία παρατηρεί κάποιος, όταν σε βλέπει! Φρόντισε τα νύχια σου, επιλέγοντας τροφές πλούσιες σε ασβέστιο και βάζοντας στην καθημερινότητά σου μια απαλή ενυδατική χεριών.

To BeautyAde από τη Lanes σου προσφέρει ομορφιά στα άκρα… Η μεθειονίνη, που περιέχει είναι ένα από τα βασικά συστατικά του δυναμώνει τα νύχια. Ενώ ταυτόχρονα, ο ψευδάργυρος και το σελήνιο συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των νυχιών.

Τα συμπληρώματα διατροφής Lanes δημιουργούνται με γνώμονα τη διαρκή διερεύνηση φυσικών διατροφικών συστατικών που διακρίνονται για τις επιδόσεις, τις μελέτες, την ποιότητα, την ασφάλεια και αποτελεσματικότητά τους. H Lanes επιλέγει άριστες πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας και καθαρότητας με ενεργά συστατικά στους ιδανικούς συνδυασμούς, και ακολουθεί διαπιστευμένες πρακτικές παραγωγής (HACCP, IFS, ISO, cGMP’s) και ελέγχου για την επίτευξη ποιοτικών, ασφαλών και αποτελεσματικών Συμπληρωμάτων Διατροφής που υποστηρίζουν τις ανάγκες των καταναλωτών για βέλτιστη υγεία και ευεξία.

Το BeautyAde αφορά γυναίκες και άνδρες που προσέχουν τον εαυτό τους και θέλουν να έχουν υγιές δέρμα, νύχια και μαλλιά, ενώ απευθύνεται και σε άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τριχόπτωσης, ανθρώπους που δεν έχουν ισορροπημένη διατροφή και γενικότερα παραμελούν τον εαυτό τους.

Βρείτε το BeautyAde από τα Lanes στο φαρμακείο της γειτονιάς σας στην πολύ προσιτή τιμή των 10,90€ και μάθετε περισσότερα εδώ: http://laneshealth.gr/new – products/beautyade