Το προϊόν…
…συνδυάζει δύο υαλουρονικά οξέα, τα οποία απαλύνουν το βλέμμα και ανορθώνουν το περίγραμμα των ματιών. Εξοπλισμένο με την τεχνολογία Active Shells, αποτελεί ολοκληρωμένη πρόταση φροντίδας για την πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου.
Πρόκειται για έναν δραστικό ορό, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ο οποίος διαθέτει υφή τζελ, ενώ περιέχει χρωστικές ουσίες που αντανακλούν το φως χαρίζοντας αυτόματα στο βλέμμα ανεπανάληπτη λάμψη. Εφαρμόστε τον τακτικά και πείτε «αντίο» στους μαύρους κύκλους και τα οιδήματα, δείτε το περίγραμμα των ματιών σας να επαναδιαμορφώνεται, τις λεπτές γραμμές να λειαίνονται και τη χαλάρωση των βλεφάρων να αναστρέφεται.

Η επιστήμη
Η πρωτοποριακή τεχνολογία Active Shells είναι απολύτως αποτελεσματική αφού μεταφέρει τα βιοενεργά στοιχεία της φόρμουλας στην επιδερμίδα. Από την άλλη το σύμπλοκο γλυκινοβεταΐνης από το λουλούδι τουμπερόζα ενισχύει τα βασικά συστατικά της εξωκυττάριας ουσίας -πρωτεογλυκάνες, κολλαγόνο, ελαστίνη, γλυκοζαμινογλυκάνες (GAGs)- και συμβάλλει στην ενίσχυση της πυκνότητας της επιδερμίδας προσφέροντάς της παράλληλα σύσφιγξη και μεγαλύτερη ελαστικότητα. Επίσης, χάρη σ’ αυτό, τονώνεται η μικροκυκλοφορία και μειώνονται αισθητά οι μαύροι κύκλοι και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια.

Τα αποτελέσματα
-Τα δύο υαλουρονικά ανορθώνουν και απαλύνουν την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.
-Οι χρωστικές ουσίες αντανακλούν το φως «σβήνοντας» τους μαύρους κύκλους και εξασφαλίζοντας εκπληκτική λάμψη.
-Με τη μακροχρόνια τακτική χρήση επιτυγχάνεται θεαματική ανόρθωση των βλεφάρων και περιορίζονται ορατά οι λεπτές γραμμές γύρω από το περίγραμμα των ματιών.

Πώς να το εφαρμόσετε
Απλώστε μικρή ποσότητα προϊόντος γύρω από τα μάτια κάνοντας απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.