Κριός

Αυτήν την εβδομάδα η διάθεσή σας είναι σαφώς καλύτερη από την προηγούμενη και η διάθεση των άλλων απέναντι σας είναι σημαντικά βελτιωμένη. Έτσι, πολλά προβλήματα συνεργασίας, αισθηματικής ή επαγγελματικής, μπορούν να λυθούν και εσείς να βρείτε το χρόνο και την ηρεμία για να σκεφτείτε τι ακριβώς θέλετε από τον εαυτό σας και να το επιδιώξετε με την ανάλογη επιτυχία. Η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων από την Τρίτη και μετά, θα δώσει τις καλύτερές της επιρροές στη σχέση σας. Ίσως το Σαββατοκύριακο, με τον κυβερνήτη σας Άρη, να καταφέρετε να αποδράσετε κάπου μαζί του μακριά από όλους και όλα και να περάσετε τέλεια.

Ταύρος

Η εβδομάδα αυτή προβλέπεται ευνοική και θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε κάτι που σας ενδιαφέρει πολύ. Με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους από την Τρίτη και μετά, δημόσιες εμφανίσεις, συμφωνίες με τρίτους και διακανονισμοί ευοδώνονται και εσείς πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για τις καλές εξελίξεις που θα έρθουν τώρα στη ζωή σας. Ακόμη και η αισθηματική σας ζωή φαίνεται να βελτιώνεται αισθητά. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να συνεχίσετε να είστε προνοητικοί στην οικονομική διαχείριση. Σε επαγγελματικό επίπεδο συνεχίζετε να έχετε υπομονή, αντοχή και ευσυνείδητη εργατικότητα, γιατί μόνο με αυτά τα στοιχεία θα αποδώσουν οι κόποι σας καρπούς, έστω και καθυστερημένα.

Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας σας επιφυλάσσει πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις και στην αισθηματική σας ζωή.

Δίδυμοι

Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευεργετική για το ζώδιό σας. Είναι στο χέρι σας και έχετε και την εύνοια των πλανητών να βάλετε σε τάξη τα προβλήματα σας. Προπάντων, να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, που θα δημιουργούσε καινούργιες περιπλοκές στα προσωπικά σας. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σας την Τρίτη, αυτές τις ημέρες ευνοούνται κάθε είδους συζητήσεις, συμφωνίες και μετακινήσεις σχετικά με νομικά, αλλά και επαγγελματικά θέματα. Αισθηματικά, χρειάζεται λίγος καιρός ακόμη για να αλλάξετε κάτι προς το καλύτερο. Ο Άρης που θα επιστρέψει στον Σκορπιό την Παρασκευή, σε συνδυασμό με την Αφροδίτη που ήδη θα κινείται στο ζώδιό σας, θα σας δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους για να γίνει η σχέση σας καλύτερη.

Καρκίνος

Η ψυχολογική σας κατάσταση δεν είναι άσχημη, αλλά ο επαγγελματικός τομέας είναι ιδιαίτερα πιεστικός και απαιτητικός από εσάς. Θα πρέπει να κινείστε διαλλακτικά, προσεκτικά αλλά και αποφασιστικά. Από την Τρίτη και μετά, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στους Διδύμους, είναι μία καλή περίοδος για να βρείτε βασικές λύσεις, να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα προς όφελός σας και να υποδεχτείτε το νέο μήνα με λιγότερες ευθύνες. Δώστε τώρα τον καλύτερο σας εαυτό εκεί που θα χρειαστεί και αξιοποιήστε ευκαιρίες στα οικονομικά. Φροντίστε μόνο, μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα γεγονότων, να ξεκουράζεστε και να μην αμελείτε την ερωτική σας ζωή. Μέχρι την Παρασκευή που ο Άρης θα κινείται στον Τοξότη, μην κλείσετε επαγγελματικές συμφωνίες που είναι αμφίβολη η επιτυχία τους.

Λέων

Η εβδομάδα αυτή βοηθάει την ανάδειξη των ικανοτήτων σας και την ευόδωση των προσπαθειών σας, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Σημαντικές αλλαγές έρχονται στη ζωή σας με μορφή προειδοποίησης προς το παρόν. Όμως τώρα που η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιο των Διδύμων και θα σας ευνοήσει πολύ, δεν έχετε παρά να ανεφοδιαστείτε στους τομείς που έχετε καταναλωθεί ή νιώθετε πως έχετε βασικές ελλείψεις. Επαγγελματικές εκκινήσεις θα καρποφορήσουν, μόνο αν στηρίζονται σε σωστές βάσεις και δεν ξεπερνούν τις δυνατότητές σας. Ωστόσο, μην υποτιμάτε την αναγκαιότητα κατάλληλων συνεργατών και μην κάνετε αντιπάλους κάποιους ανθρώπους, που έχουν ήδη αποδείξει τη δύναμή τους. Κάτι τέτοιο θα στρεφόταν εις βάρος σας. Το Σαββατοκύριακο περάστε το με δικούς σας ανθρώπους και με τη βοήθεια της Αφροδίτης, αναθερμάνετε τις οικογενειακές σας σχέσεις.

Παρθένος

Το ενδιαφέρον σας αυτήν την εβδομάδα στρέφεται στην προσωπική σας ζωή. Άλλες φορές νιώθετε πως πνίγεστε μέσα στη σχέση σας, άλλες ότι δεν έχετε κάποιο σημείο αναφοράς και άλλες αναρωτιέστε αν ο άνθρωπος που έχετε δίπλα σας, αξίζει να παραμένει. Μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις! Στα επαγγελματικά, υπερασπιστείτε τις συνεργασίες που αξίζουν και κάνετε τις απαραίτητες υποχωρήσεις, προκειμένου να διατηρήσετε τα συμφέροντά σας. Το διάστημα αυτό, με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους από την Τρίτη και μετά, είναι σημαντικό για τις κοινωνικές σας επαφές και γενικά για την συναισθηματική σας έκφραση. Μην το αφήσετε να πάει χαμένο με απαισιόδοξες σκέψεις.

Ζυγός

Έμφαση δίνεται στην κοινωνική σας ζωή, όσο και στις εξελίξεις στη δουλειά σας αυτήν την εβδομάδα. Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη από την Τρίτη στο ζώδιο των Διδύμων, σας δίνει τις ευκαιρίες να ενισχύσετε τα συμφέροντά σας ή την απαραίτητη άμυνα ενάντια στις αντιξοότητες, οι οποίες βάζουν σε κίνδυνο την εργασία σας. Προσπαθήστε να μην εκνευρίζεστε με την ασάφεια που κυριαρχεί και παραμείνετε μετριοπαθείς στην επικοινωνία και την ανταλλαγή απόψεων με τρίτους, όσο κι αν διαφωνείτε μαζί τους. Συνεχίστε να είστε συνεπείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και να απαλλαγείτε από τα άγχη που σας δημιουργούν οι συνάδελφοι με τις επίμονες συμπεριφορές τους.

Σκορπιός

Οι μέρες που ακολουθούν θα είναι αρκετά καταναλωτικές και επεισοδιακές για εσάς. Καλό θα είναι να μην βιαστείτε να εμπιστευτείτε τα προσωπικά σας και μην εκφραστείτε παρορμητικά το διάστημα αυτό, γιατί με τον Άρη να καιροφυλακτεί στο ζώδιό σας από την Παρασκευή και μετά, υπάρχει ο κίνδυνος παρεξηγήσεων. Μην αποθαρρύνεστε όμως από τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες της εποχής και προσπαθήστε περισσότερο να πείσετε κάποιους συνεργάτες σας για την ορθότητα των απόψεων σας, είτε για να πείσετε τους πιο οικείους σας για τις αγνές προθέσεις σας. Τέλος, προνοήστε για έκτακτα έξοδα που θα εμφανιστούν και μην προβείτε σε αγορές, αν πρώτα δεν τα τακτοποιήσετε.

Τοξότης

Αρκετή δραστηριότητα σας περιμένει αυτήν την εβδομάδα και θα ήταν σκόπιμο να οργανώσετε το χρόνο σας έτσι, ώστε να είστε αποδοτικοί, αλλά και αποστασιοποιημένοι από την υπερένταση, τις φήμες και τις καταστάσεις που διαμορφώνονται στο γενικότερο κλίμα που κυριαρχεί. Προσέξτε τις σχέσεις σας με συνεργάτες και συγγενείς, οργανώστε τις μετακινήσεις σας και κλείστε εκκρεμότητες, οικονομικές και νομικές. Υποχρεώσεις προς τρίτους ή πιέσεις για περιουσιακές τακτοποιήσεις δεν πρέπει να αγνοηθούν, τουναντίον πρέπει να ξεμπερδεύετε μια και καλή μαζί τους. Ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, αποφύγετε να σχολιάσετε κάποιους δικούς σας ανθρώπους και γίνετε πιο συνεργάσιμοι με τον σύντροφό σας και τους φίλους σας. Στη σχέση σας, αυτήν την περίοδο με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων θα περάσετε πολύ καλά.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα αυτή, με την Αφροδίτη στους Διδύμους από την Τρίτη να σας ευνοεί, τονίζει τη δημιουργικότητα αλλά και τη νευρικότητά σας. Μην βιαστείτε να κάνετε αλλαγές σε βασικούς τομείς της ζωής σας και μην προκαλείτε αντιθέσεις που μπορούν να επηρεάσουν την ψυχολογική σου κατάσταση. Εξελίξεις προβλέπονται στα αισθηματικά σας , ενώ στα οικονομικά, οφείλετε να είστε προνοητικοί και συντηρητικοί στα έξοδα σας, για να μην παρασυρθείτε ακόμη μία φορά σε περιττές αγορές. Στη δουλειά τα καταφέρνετε μια χαρά και κάθε μέρα πηγαίνετε ακόμα καλύτερα. Προσέξτε όμως αυτήν την εβδομάδα που το πλανητικό σκηνικό είναι παράξενο, να μην κάνετε καμία βιαστική κίνηση. Εξακολουθείτε να προβληματίζεστε στα οικονομικά, καθώς οι υποχρεώσεις συνεχίζονται.

Υδροχόος

Αγχώδεις προβλέπονται οι μέρες που ακολουθούν, ενώ πληθαίνουν οι υποσχέσεις στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Το τελευταίο διάστημα ίσως να διαψεύστηκαν μερικές προσδοκίες σας, αλλά φαίνεται πως τελικά είναι για το καλό σας. Χρειάζεται όμως το πέρασμα του χρόνου για να το συνειδητοποιήσετε και καλό είναι να αφήσετε λίγο τα πράγματα και τους ανθρώπους να σας δείξουν τις προθέσεις τους και να μην ζορίζετε τα πάντα και τους πάντες. Ταυτόχρονα, καλό είναι να έχετε καλυμμένα τα «νώτα» σας και να προσέχετε τι λέτε και πού το λέτε. Στα επαγγελματικά, κερδίστε το χρόνο που χάσατε και προσπαθήστε να εξοφλήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, για να μην πιεστείς περισσότερο αργότερα. Μην προκαλείτε τους αντιπάλους σας και μη δημιουργείτε νέες αφορμές για ταλαιπωρίες. Στα αισθηματικά, παραμείνετε τρυφεροί με τους δικούς σας ανθρώπους και μην καταβάλλεστε από έννοιες και αμφιβολίες.

Ιχθείς

Αυτή η εβδομάδα ενδείκνυται να βάλετε μία νέα τάξη στη ζωή σας και να ξεχάσετε μια καλή τις αναστατώσεις και τις ταλαιπωρίες που είχατε το τελευταίο διάστημα. Με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους από την Τρίτη και μετά, ασχοληθείτε με την ασφάλεια των οικονομικών σας, κινηθείτε μεθοδικά και αναπτύξτε την διαλλακτικότητα στις επαφές σας. Θα σας δοθεί μία σύντομη ευκαιρία να αποκαταστήσετε μία επαγγελματική ζημιά ή να προωθήσετε ένα σχέδιο. Με τον Άρη να επιστρέφει στον Σκορπιό από την Παρασκευή και μετά, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στην ερωτική σας ζωή και θα δεχτείτε άκρως ενδιαφέρουσες προσκλήσεις για εξόδους. Μην τις αρνηθείτε και μην γίνεστε καχύποπτοι. Το Σαββατοκύριακο μην προκαλέσετε τους αντιπάλους σας, μην κάνετε επίδειξη δύναμης και μην ακροβατείτε στη διαχείριση των οικονομικών σας, γιατί οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες.

Ακολουθήστε το στο Google News