Στη χώρα της ηλιοφάνειας και του καλοκαιριού, είναι ανάγκη να αισθανόμαστε όμορφα, να απολαμβάνουμε ξέγνοιαστα τις διακοπές και τις οικογενειακές μας στιγμές. Χωρίς έντομα. Χωρίς κουνούπια. Χωρίς σκνίπες. Χωρίς ερεθισμούς! Γι’ αυτό η ελληνική εταιρεία MEDISEI δημιούργησε την ειδική σειρά Summerline, ιδανική για την εντομοαπωθητική προστασία.

Αναζητήστε στα φαρμακεία, τη συσκευασία Summerline, «προστασία για όλη την οικογένεια», που περιλαμβάνει την εντομοαπωθητική λοσιόν με δώρο το καταπραϋντικό gel για μετά το τσίμπημα.

H λοσιόν εντομοαπώθησης Summerline σε spray με πανθενόλη παρέχει αποτελεσματική προστασία, τόσο από κοινά κουνούπια και σκνίπες, όσο και από το κουνούπι τίγρης. Είναι κατάλληλη για ενήλικες καθώς και για παιδιά άνω του ενός έτους. Εφαρμόζεται σε πρόσωπο και σώμα.

Το καταπραυντικό gel Summerline για μετά το τσίμπημα, ανακουφίζει γρήγορα το ερεθισμένο δέρμα, καθώς περιέχει πρόπολη, πανθενόλη, αλλαντοίνη καθώς και αιθέριο έλαιο μέντας. Είναι κατάλληλο για τσιμπήματα από κουνούπια ή έντομα ή μετά από επαφή από μέδουσες, τσουκνίδες ή άλλους ερεθιστικούς παράγοντες.

Τη συσκευασία Summerline «προστασία για όλη την οικογένεια» θα τη βρείτε μόνο στα φαρμακεία, με προτεινόμενη λιανή τιμή: 11 ευρώ.

Η σειρά είναι μια δημιουργία της Ελληνικής εταιρείας Medisei, που από το 1998 με ήθος και συνέπεια, δημιουργεί και εισάγει πετυχημένα, παραφαρμακευτικά προϊόντα (www.medisei.gr).