Κριός

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας δεν θα λείψουν μερικές αγωνίες, αλλά τα πράγματα θα είναι καλά σε γενικές γραμμές για το ζώδιό σας. Οι δυνατότητες που θα έχετε για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να εδραιωθείτε σε μεγαλύτερα αξιώματα στη δουλειά θα είναι ιδιαίτερα δελεαστικές. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα κουραστείτε, γι’ αυτό φροντίστε να είστε όσο πιο οργανωμένοι μπορείτε. Προσέξτε την Δευτέρα, που η Πανσέληνος στον Τοξότη θα σας φέρει μια πρόσκαιρη κρίση. Το Σαββατοκύριακο δείξτε κατανόηση στα προβλήματα ενός δικού σας ανθρώπου.

Ταύρος

Έχετε πολλά να κάνετε αυτήν την εβδομάδα και πρέπει να οργανωθείτε κατάλληλα για να τα προλάβετε. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε σωστά την κρίση σας, γιατί και έχετε επίγνωση των συνθηκών που επικρατούν, αλλά ξέρετε κιόλας πού θα σας οδηγήσουν οι πράξεις σας. Στα επαγγελματικά θα αποκτήσετε περισσότερη φήμη, ενώ παράλληλα δημιουργούνται για εσάς άριστες προοπτικές εξέλιξης. Θα κουραστείτε πολύ, αλλά θα κατακτήσετε τους στόχους σας! Την Δευτέρα που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, αποφύγετε αντιθέσεις με τον σύντροφό σας. Προσοχή στα έξοδα τα οποία βγαίνουν εκτός ελέγχου!

Δίδυμοι

Αυτήν την εβδομάδα θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες προβολής στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Θα δεχτείτε μία σημαντική βοήθεια από ένα φιλικό πρόσωπο, που θα σας βγάλει από μια δύσκολη θέση που θα έχετε βρεθεί. Την Δευτέρα που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, κληρονομικές υποθέσεις και θέματα ακίνητης περιουσίας θα σας απασχολήσουν και οι δουλειές σας θα αποσπάσουν την προσοχή σας ολοκληρωτικά, καθώς από τη μία θα έχετε πολύ φορτωμένο ωράριο, από την άλλη θα σας συμβούν και κάποιες ανατροπές. Στα οικονομικά σας προκύπτουν αναπάντεχα έξοδα. Δείξτε υπομονή και καλύψτε όσα περισσότερα μπορείτε.

Καρκίνος

Η επίδραση της Πανσελήνου που θα λάβει χώρα την Δευτέρα στο ζώδιο του Τοξότη, σηματοδοτεί το ξεκίνημα της εβδομάδας και σας δημιουργεί ανασφάλειες, αλλά η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιό σας κάνει τις επαφές σας με άτομα ισχύος, καθώς και τις επαγγελματικές αλλαγές, να είναι στα φόρτε τους. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό στην προσπάθεια να κερδίσετε έδαφος στην καριέρα σας και θα τα καταφέρετε μια χαρά. Τα αισθηματικά σας, είναι σε μια κρίσιμη περίοδο καθώς κάποια προβλήματα του παρελθόντος θα βγουν στην επιφάνεια και θα δημιουργήσουν ένταση. Φερθείτε με ωριμότητα και σεβασμό απέναντι στον σύντροφό σας και μην βλέπετε τα πράγματα μονόπλευρα.

Λέων

Η εβδομάδα αυτή έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα για εσάς και πρέπει να τρέξετε να τα προλάβετε. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Δευτέρα, στον Τοξότη, οι εντάσεις και τα απρόοπτα γεγονότα θα διαδέχονται το ένα το άλλο και θα επικρατήσει κλίμα αδιαλλαξίας. Κάντε υπομονή, να είστε ψύχραιμοι και μην κάνετε καμία σημαντική κίνηση, ικανή να επηρεάσει την παρούσα κατάσταση. Επίσης, μην δεχτείτε ασάφειες σε επαγγελματικό επίπεδο, ώστε να αποφύγετε τις επιπλοκές που θα σας εξέθεταν στους ανωτέρους σας. Έντονα προβλέπονται τα αισθήματα, αλλά και οι επιθυμίες σας για τον σύντροφό σας. Ίσως τώρα πρέπει να περιορίσετε τις απαιτήσεις και την ζήλια σας. Η δουλειά σας πηγαίνει καλύτερα, αλλά και τα οικονομικά σας έχουν την δυνατότητα να βελτιωθούν.

Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα θα είναι έντονη και επικίνδυνη για εσάς, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Δευτέρα στον Τοξότη και να σας επηρεάζει. Υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να βγουν στην επιφάνεια τα προβλήματα επαγγελματικών σας σχέσεων, που δεν στηρίζονται σε γερά θεμέλια και υπάρχει επίσης κίνδυνος να πέσετε θύματα κακόβουλων ατόμων, που θα σας χτυπήσουν πισώπλατα. Προσπαθήστε να δείτε ψύχραιμα τα γεγονότα και με τη λογική σας να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις προς το συμφέρον σας. Από την Πέμπτη και μετά τα πράγματα θα είναι καλύτερα, θα έχετε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και τα γεγονότα που θα έρθουν θα βοηθήσουν την πεσμένη σας ψυχολογία να ανυψωθεί. Το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να κινείται στους Ιχθείς και να σας, η συναισθηματική σας ζωή θα έχει έντονη ενέργεια.

Ζυγός

Τόσο η δουλειά όσο και οι οικονομικές σας υποθέσεις θα αποσπάσουν το μέγιστο του χρόνου και της σκέψης σας αυτήν την εβδομάδα, με αποτέλεσμα να ενδώσετε σε εξαντλητικά ωράρια, επικίνδυνα για την υγεία σας. Ωστόσο, με τον Ερμή από το ζώδιο των Διδύμων να σας ευνοεί σημαντικά, οι οικονομικές σας ισορροπίες θα επανέλθουν σταδιακά, γι’ αυτό μην ανυπομονείτε και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Την Δευτέρα η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη θα φέρει λίγα σύννεφα στα προσωπικά σας, εξαιτίας αιφνίδιων περιστατικών που θα αφορούν την συμπεριφορά του συντρόφου σας. Δείξτε ψυχραιμία! Δείξτε επίσης προσοχή στα οικονομικά σας, που είναι και η κύρια πηγή του εκνευρισμού σας.

Σκορπιός

Αν και η Πανσέληνος που θα λάβει χώρα αυτήν την Δευτέρα στον Τοξότη θα σας προκαλέσει εκνευρισμό και θα επηρεάσει την καθημερινότητα σας, ο Ερμής από τους Διδύμους θα βελτιώσει κατά πολύ τα πράγματα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Παρά τις γενικές δυσκολίες, τα προβλήματα μπορούν να μπουν στο δρόμο για τη λύση τους, γι’ αυτό χρειάζεται να δείξετε πολύ σύνεση σε όλες τις συζητήσεις και τις κινήσεις σας. Από την Πέμπτη και μετά, που θα απομακρυνθεί και η αρνητική επιρροή της Πανσελήνου, οι δουλειές σας θα έχουν πάρει το δρόμο τους, γι’ αυτό θα έχετε την πολυτέλεια να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα τους, απολαμβάνοντας παράλληλα την προσωπική σας ζωή. Αναθεωρήσεις συνεργατών και επαγγελματικών στόχων θα είναι πιθανόν επιβεβλημένες και δύσκολα θα τις αποφύγετε.

Τοξότης

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Δευτέρα στο ζώδιό σας, δυσχεραίνει την υλοποίηση εκείνων των προσδοκιών σας που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και τον τρόπο ζωής της καθημερινότητάς σας. Πρέπει να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που θα ζητήσετε από τους οικείους σας, ώστε να ξέρουν και εκείνοι με την σειρά τους αν είναι σε θέση να σας ικανοποιήσουν. Από την άλλη, αλλεπάλληλα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να έχετε την προσοχή σας στραμμένη στη δουλειά. Η περίοδος είναι καλή για να αναβαθμίσετε τον εργασιακό σας χώρο και να περάσετε ουσιαστικό χρόνο με την οικογένεια και τους πολύ κοντινούς σας φίλους. Στα αισθηματικά, με τον Ερμή να σας ευνοεί από το ζώδιο των Διδύμων, το διάστημα θα σας ευνοήσει να φέρετε στο προσκήνιο θέματα συναισθηματικής φύσεως και να νιώσετε ικανοποιημένοι με το σύντροφό σας.

Αιγόκερως

Αυτήν την εβδομάδα μπαίνετε σε μία περίοδο ουσιαστικών αλλαγών που θα σας οδηγήσουν σε διαφορετικό τρόπο ζωής. Θα έχετε πολλές δραστηριότητες με άριστα αποτελέσματα. Ναι μεν θα εξαντλείστε στην εργασία, αλλά οι στόχοι σας θα ευοδωθούν. Την Δευτέρα που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Τοξότη, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν την κοινωνικότητα σας, μην αντιδικήσετε με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδο και την διάθεση σας και γενικώς αποφύγετε παρεξηγήσεις. Στα αισθηματικά, οι επιρροές που δέχεστε από τη θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου σας κάνουν λίγο παραπάνω γκρινιάρηδες και αυτό μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση με τον σύντροφό σας. Μην μιλάτε πριν σκεφτείτε και μην τον παιδεύετε με παιδιάστικα καμώματα, γιατί έχει και αυτός τα δικά του προβλήματα.

Υδροχόος

Περίεργη θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς, με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, στο ζώδιο του Τοξότη. Θα κληθείτε να κάνετε μία ανασκόπηση της τελευταίας περιόδου και να συνειδητοποιήσετε ότι οι αλλαγές που έγιναν, ήταν απαραίτητες για να βρείτε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε. Το διάστημα σας οδηγεί να αναζητήσετε τις σωστές επιδιώξεις σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Από την άλλη, κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις στην εργασία σας θα σας βάλουν στη θέση του αμυνόμενου, με αποτέλεσμα να αναλώνεστε ψυχικά και σωματικά για να κρατήσετε τη θέση σας και να μην έχετε σημαντικές οικονομικές απώλειες. Το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να κινείται στους Ιχθείς, οι ημέρες είναι καλές για συζητήσεις και εξομολογήσεις που θα διορθώσουν το βαρύ κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας.

Ιχθείς

Με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στο ζώδιο του Τοξότη, δεν θα λείψουν οι διαφωνίες με κάποια άτομα του εργασιακού σας περιβάλλοντος και πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στα λόγια σας. Παρόλα αυτά όμως, με τον Ερμή να σας ευνοεί από το ζώδιο των Διδύμων, μία επαγγελματική συμφωνία που έχετε ήδη δρομολογήσει θα πάρει θετική τροπή και πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί κιόλας. Προχωρήστε μπροστά, αφήνοντας πίσω σας καταστάσεις που δεν εξελίσσονται και σας δημιουργούν διλήμματα. Αποφύγετε επίσης βιαστικές κινήσεις στον οικονομικό τομέα. Κάποια προσωπικά προβλήματα ενδέχεται να σας απασχολήσουν έντονα, αλλά αντιμετωπίστε τα χωρίς σπασμωδικές και περιττές ενέργειες. Το Σαββατοκύριακο ίσως περάσετε μία μικρή κρίση στην ερωτική σας ζωή. Θα πρέπει να μείνετε επιφυλακτικοί στις απαιτήσεις σας και να μην πιέσετε καθόλου τον ερωτικό σας σύντροφο.