Κριός

Αυτήν την εβδομάδα ο κυβερνήτης σας Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Σκορπιό την Πέμπτη, δίνοντας το πράσινο φως και στέλνοντάς σας τις καλύτερες επιρροές του, για να προχωρήσετε στις σωστές κατευθύνσεις σε οτιδήποτε σας απασχολεί. Προσέξτε μόνο στον επαγγελματικό τομέα όταν δίνετε τη γνώμη σας για υποθέσεις τρίτων, ώστε να μην παρεξηγηθούν οι προθέσεις σας. Αν είστε εγκρατείς, τα έσοδά σας θα αυξηθούν, ωστόσο δεν θα λείψουν οι διαμάχες με τον σύντροφό σας για οικονομικά θέματα. Με τον Ερμή μέχρι την Πέμπτη στους Διδύμους, θα έχετε την απόλυτη στήριξη των δικών σας ανθρώπων, αλλά η αύξηση του εισοδήματός σας εξαρτάται μόνο από εσάς. Περιορίστε στο ελάχιστο τα έξοδα που αφορούν την προβολή της εικόνας σας, καθώς και περιττές αγορές. Στα αισθηματικά ζητήματα, ο χρόνος κυλά υπέρ σας.

Ταύρος

Με τις επιπλέον επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα έχετε αυτήν την εβδομάδα και με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη να εξακολουθεί να κινείται στον Καρκίνο και να σας επηρεάζει θα έρθετε αντιμέτωποι με εμπόδια. Βέβαια, οι συγκυρίες όπως η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία από τον Σκορπιό την Πέμπτη, θα σας δώσουν τα μέσα για να υλοποιήσετε κάποιους στόχους. Εξάλλου και η αναγνώριση από το περιβάλλον σας θα συμβάλει σε αυτό. Τα οικονομικά θα σας αγχώσουν κάπως. Τέλος, έχετε υπόψη σας ότι ίσως χρειαστεί να παραμελήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες, καθώς τα μέλη της οικογένειας σας θα παραπονιούνται συχνά φέρνοντας σας, σε δυσάρεστη θέση. Με τις καλές επιρροές του Ερμή μέχρι την Πέμπτη στους Διδύμους, πλησιάστε το σύντροφό σας συναισθηματικά αλλά και ερωτικά. Τα οικονομικά αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν είναι ακόμα καιρός για έξοδα.

Δίδυμοι

Η αστάθεια που προκαλεί το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας, μπορεί αρχικά να σας βγάλει από τη βολή σας, στην πορεία όμως θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν προς το καλύτερο. Η προοπτική μετακόμισης ή επένδυσης σε κτηματικές συναλλαγές, θα εξελιχθεί θετικά. Ωστόσο αποφύγετε τις βεβιασμένες αποφάσεις. Αν είστε σε δίλημμα, ζητήστε τη συμβουλή κάποιου της εμπιστοσύνης σας. Η ψυχολογία σας στα αισθηματικά θέματα, θα κυμαίνεται ανάλογα με τη διάθεση του συντρόφου σας. Αποφασίστε από κοινού πού και πώς θα περάσετε το χρόνο σας και αφήστε στην άκρη τις μεταξύ σας μικροδιαφορές. Αυτό και θα σας φέρει πιο κοντά, αλλά θα σας δώσει και το κίνητρο να ονειρευτείτε ξανά. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνετε καθόλου έξοδα και σπατάλες, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με περιττές αγορές

Καρκίνος

Αυτήν την εβδομάδα θα χρειαστεί να κάνετε μια αναθεώρηση στον τρόπο σκέψης και δράσης και να στρωθείτε στη δουλειά. Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες και επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας στις υποχρεώσεις σας. Με την Αφροδίτη ήδη να κινείται στο ζώδιό σας και τον Ερμή να σας επισκέπτεται την Πέμπτη, είναι μία καλή ευκαιρία να μοιραστείτε με τον σύντροφό σας τους προβληματισμούς σας και να ανοίξετε την καρδιά σας, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Ακούγοντας τη γνώμη του, θα πάψεις να τα βλέπεις όλα βουνό. Όσον αφορά την υγεία σας, ελέγξτε κάθε σύμπτωμα που σας προβληματίζει και μην το προσπερνάτε. Στον τομέα της εργασίας, στα μέσα της εβδομάδας θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Στα οικονομικά, αποφύγετε στα μέσα της εβδομάδας να κάνετε περιττά έξοδα και μην παρασυρθείτε σε αγορές.

Λέων

Η εβδομάδα δεν κρύβει πολλές εκπλήξεις. Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά τα πράγματα φαίνεται να είναι τα ίδια, ενώ η υγεία σας φαίνεται να σας απασχολήσει περισσότερο. Ο εκνευρισμός, η ανασφάλεια και η κούραση φαίνεται πως σας έχουν βαρύνει πολύ και το πρώτο σας ζητούμενο αυτές τις μέρες θα είναι να ξεκουραστείτε και να «αδειάσετε» από άγχη και ευθύνες. Κάντε το, αλλά με μέτρο. Το πλανητικό σκηνικό που διαμορφώνεται με τον Άρη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Σκορπιό από την Πέμπτη και μετά, θα σας επιτρέψει να κάνεις τις απαραίτητες συζητήσεις όσον αφορά τα επαγγελματικά σας και να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας, όσον αφορά τις ευθύνες και τα δικαιώματά σας. Το Σαββατοκύριακο, με τον Ερμή να κινείται στον Καρκίνο, προσέξτε να μην παραπλανηθείτε από λόγια ανθρώπων που σας γοητεύουν.

Παρθένος

Η σταθερότητα στα οικονομικά σας παραμένει, τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη που ο κυβερνήτης σας Ερμής θα κινείται στους Διδύμους, γεγονός που σας βοηθάει σημαντικά να μην παρεκκλίνετε από την πορεία σας. Παράλληλα, με τη δυναμική προσπάθεια που κάνετε, χρειάζεται αυτοσυγκράτηση για να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Με αυτόν τον τρόπο οι επιλογές σας σε επαγγελματικά ζητήματα θα σας οδηγήσουν στην πρόοδο και την αύξηση χρημάτων. Στον τομέα των σχέσεων έχετε σύμμαχό τον Άρη, που επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Σκορπιό από την Πέμπτη και μετά, γι’ αυτό εξωτερικεύστε άφοβα τα συναισθήματά σας στον σύντροφό σας, για να σας στηρίξει και αυτός με την σειρά του. Όσον αφορά την υγεία σας, δώστε λίγο παραπάνω σημασία στα ψυχοσωματικά προβλήματα που ανά καιρούς παρουσιάζετε και μην τα προσπερνάτε για ακόμη μια φορά.

Ζυγός

Θετική είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς, αν είστε έτοιμοι να ρισκάρετε και να κάνετε πράξη τις σκέψεις σας και τις ιδέες σας. Με τον Άρη να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Σκορπιό και τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο την Πέμπτη, κυνηγήστε άφοβα τα πράγματα στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά σας. Οι σχέσεις σας, προσωπικές και κοινωνικές, θα γνωρίσουν πρόοδο και νέες γνωριμίες θα σας δώσουν άλλον αέρα. Το Σαββατοκύριακο αποφύγετε να γίνετε εξουσιαστικοί με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, μετριάζοντας εξαρτήσεις και εμμονές που σας καταβάλλουν. Αισθηματικά, η Αφροδίτη που παραμένει στον Καρκίνο, σας ευνοεί αρκετά.

Σκορπιός

Αισθάνεστε κουρασμένοι, χωρίς ενέργεια και χωρίς διάθεση να ασχοληθείτε με το οτιδήποτε. Αυτή η εβδομάδα όμως, με τον Άρη να επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο σας και τον Ερμή να εισέρχεται στον Καρκίνο την Πέμπτη, είναι μία καλή ευκαιρία για να οργανωθείτε και να μπείτε σε μία τάξη, έστω και με το ζόρι. Αδράξτε κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί στο δρόμο σας και σιγά-σιγά θα βελτιώσετε τις κοινωνικές σας επαφές, τα οικονομικά σας και το πιο σημαντικό απ’ όλα, τη διάθεσή σας. Αν ανήκετε στην κατηγορία των Σκορπιών που θα λάβουν κάποια έξτρα χρήματα, σκεφτείτε τώρα πώς μπορείτε να τα επενδύσετε καλύτερα. Στα αισθηματικά σας, δώστε συναίσθημα και προσοχή στον σύντροφό σας στην πράξη, ώστε να μην προκληθούν γκρίνιες και εντάσεις. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζετε να ψάχνετε για καινούργιες πηγές εσόδων.

Τοξότης

Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας θα σε βοηθήσει να κάνετε τις σωστές επιλογές στα οικονομικά σας καθώς και νέες, κερδοφόρες επενδύσεις και συμφωνίες. Με τον Άρη να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Σκορπιό την Πέμπτη θα δείτε βελτίωση των οικονομικών σας και θα έχετε την ευκαιρία να επεκταθείτε και να δραστηριοποιηθείτε έντονα επαγγελματικά. Το χιούμορ και η ευχάριστη προσωπικότητα σας θα σας κάνουν αρκετά κοινωνικό κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου και θα περάσετε πολύ όμορφα όπου κι αν βρεθείτε. Ωστόσο με τον Ερμή να έχει εισέλθει στον Καρκίνο έκρυθμες καταστάσεις με τον σύντροφό σας μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση. Τα οικονομικά σας δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Φροντίστε να κάνετε τις απαιτούμενες ενέργειες, για να μπορέσετε να τα ισορροπήσετε.

Αιγόκερως

Με τον Άρη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Σκορπιό από την Πέμπτη και μετά και τον Ερμή να εισέρχεται την ίδια μέρα στον Καρκίνο, μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες συζητήσεις για την αύξηση του εισοδήματός σας και να απαλλαχθείτε από όλα όσα σας βαραίνουν στα επαγγελματικά. Το πρωτοποριακό πνεύμα σας μπορεί να εντυπωσιάσει και τον πιο ασυγκίνητο με τις ευφάνταστες ιδέες του και να φέρει το αποτέλεσμα που επιδιώκετε. Στα αισθηματικά, αποφύγετε σκηνές ζηλοτυπίας και ακραίες συμπεριφορές. Επαγγελματικά, θα έχετε πολλές συζητήσεις και επαφές για αλλαγές που θα γίνουν ή κάποιες καινούργιες συνεργασίες. Αν κάτι δεν σας αρέσει, καλό θα είναι πριν μιλήσετε να το σκεφτείτε καλά, γιατί μπορεί στο μέλλον να ωφεληθείτε. Τα οικονομικά σας χρειάζονται πολύ καλό προγραμματισμό και καθόλου περιττά έξοδα.

Υδροχόος

Η εβδομάδα αυτή πιθανότατα να προκαλέσει ένα κλίμα αβεβαιότητας στην καθημερινότητά σας. Οι υψηλές προσδοκίες σας ωστόσο, είναι το κίνητρο για να ανταποκριθείς στις προκλήσεις. Οι δυσκολίες που θα σου παρουσιαστούν θα σε ωθήσουν σε νέες δραστηριότητες και μετακινήσεις και θα δώσουν ένα νέο νόημα στην καθημερινότητά σου. Την Πέμπτη ο Άρης θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από τον Σκορπιό και ίσως οι ισορροπίες ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου να διαταραχτούν. Πρόσφερέ του την ασφάλεια που έχει ανάγκη και θα δεις ότι θα αρχίσει να εκφράζεται πιο ανοιχτά απέναντι σου. Παραδέξου τα αδύνατα σημεία σου και κάνε ό,τι μπορείς για να τα διορθώσεις. Σε καμία περίπτωση μην σε πιάνει η ξεροκεφαλιά και η απολυτότητά σου.

Μάθε περισσότερα από τον Χρίστο Ντούβλη στη τηλεοπτική εκπομπή που ακολουθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Είναι σε πολύ καλό δρόμο η σχέση σου και θα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της, αγαπητέ Υδροχόε. Άφησε τους εγωισμούς, εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου και μην κάνεις συζητήσεις για προβλήματα που έχουν περάσει. Πάντως, αυτή η περίοδος φαίνεται να είναι άκρως ερωτική και ρομαντική. Αν δεν έχεις ταίρι, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία από τον Σκορπιό, είναι σίγουρο πως θα βρεις.Μίλησε τώρα με τους διάσημους αστρολόγους μας για να μάθεις όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή. Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Μπορείς να πας πάρα πολύ καλά στη δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα, αν δεν κινηθείς παρορμητικά. Φρόντισε, σε συζητήσεις που θα κάνεις με συνεργάτες σου, να μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά απόφυγε ειδικά κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, να κάνεις περιττά έξοδα και αγορές.

Οι προβλέψεις σας.

Αρκετά μπερδεμένες θα είναι οι πλανητικές επιρροές αυτήν την εβδομάδα για το ζώδιό σου. Συγκεντρώσου στην κατάσταση που καλείσαι να διαχειριστείς κάθε φορά και θα δεις πιο καθαρά τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις. Από αυτό κιόλας θα εξαρτηθεί και η κατάσταση των οικονομικών σου, που λόγω της αναβλητικότητάς σου, πηγαίνουν πίσω με όλο και περισσότερα έξοδα. Στα επαγγελματικά ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, οπότε ανάλαβε δράση και πρωτοβουλίες, για να μην χάσεις και όσα έχεις κερδίσει. Στα αισθηματικά σου ζητήματα, τα πράγματα είναι εμφανώς πολύ καλύτερα και η διάθεσή σου να ακουμπήσεις στο πλευρό του συντρόφου σου θα έχει ως αποτέλεσμα να έρθετε πιο κοντά και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Μην διστάσεις να εξωτερικεύσεις τα όσα αισθάνεσαι και να ξελαφρώσεις, ακόμη κι αν αυτό είναι η γκρίνια και η ματαιοδοξία σου… Να είσαι σίγουρος πως ακόμη και οι τρωτές πτυχές του χαρακτήρα σου είναι αρεστές από όσους σε αγαπούν και σε νοιάζονται.

Μάθε περισσότερα από τον Χρίστο Ντούβλη στη τηλεοπτική εκπομπή που ακολουθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Με τον Άρη να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Σκορπιό την Πέμπτη, θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, φίλε Ιχθύ. Μπορείς να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που έχεις στη σχέση σου και να περάσεις πολύ καλά και ερωτικά. Τώρα, αν έχεις ερωτικές μοναξιές, πάρε τα πάνω σου, γιατί με τις παρούσες πλανητικές όψεις ευνοείσαι να κάνεις νέες γνωριμίες.Μίλησε τώρα με τους διάσημους αστρολόγους μας για να μάθεις όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή. Κάλεσε στο14788 ή με sms στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Θα πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου με περισσότερη ψυχραιμία, γιατί θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα από άλλους, που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Στα οικονομικά έχεις κάνει πάρα πολλά «ανοίγματα» και πρέπει να αρχίσεις σιγά-σιγά να τα τακτοποιείς. Μην κάνεις περιττές αγορές και μην κλείσεις οικονομικές συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν.