Χάρη σε μια εξελιγμένη αντιγηραντική τεχνολογία, η σειρά AGE BLOCK φροντίζει για τη νεανική μας όψη όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα, και παράλληλα προσφέρει ασφαλή ηλιοπροστασία και υπέροχο μαύρισμα. Πώς όμως το πετυχαίνει αυτό;

Μίλα μου για τεχνολογία
α) Η σειρά περιέχει το καινοτόμο 3πλο σύστημα προστασίας Carroten (UVB+UVA+IR), για ευρεία προφύλαξη από το μεγαλύτερο φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας. Ας θυμηθούμε τι προκαλεί κάθε είδος ακτινοβολίας.

* UVA: Το UV είναι συντομογραφία της λέξης Ultraviolet (υπέρυθρες ακτίνες), οι οποίες ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση, ή φωτογήρανση (ρυτίδες, κηλίδες, θαμπή όψη) .
* UVB: Προκαλούν έγκαυμα, βλάβες στο DNA των κυττάρων (μεταλλάξεις) και συνδέεται με την καρκινογένεση.
* IR: Infrared. Eίναι η υπέρυθρη ακτινοβολία, που δε φαίνεται με γυμνό μάτι και ευθύνεται για ορατές βλάβες της επιδερμίδας (αφυδάτωση, δυσανεξία, ρυτίδες, ατέλειες).

β) Παράλληλα, η εξελιγμένη τεχνολογία ενυδάτωσης Aqua Mimic μιμείται τους φυσικούς μηχανισμούς ενυδάτωσης της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα να διατηρεί την υγρασία της σε ιδανικά επίπεδα.

γ) Το στοιχείο κλειδί: Πρωταγωνιστικό στοιχείο στη σειρά Age Block, όπως και σε όλα τα αντηλιακά Carroten, είναι το καροτέλαιο, το οποίο είναι πλούσιο σε καροτενοειδή. Τα καροτενοειδή, που βρίσκονται κυρίως στα κόκκινα, πορτοκαλί ή κίτρινα φρούτα και λαχανικά είναι ισχυρές αντιοξειδωτικές ουσίες που αυξάνουν την ανθεκτικότητα του δέρματος ενάντια στη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία και ταυτόχρονα επιταχύνουν το μαύρισμα.

Ποιο είναι το αντηλιακό μου;
* Για το πρόσωπο:
AGE BLOCK – ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, SPF50
Έχει μεταξένια, ελαφριά υφή, απορροφάται γρήγορα και κάνει αμέσως απαλή την επιδερμίδα. Εκτός από το καινοτόμο 3πλό σύστημα προστασίας και την τεχνολογία ενυδάτωσης Aqua Mimic, περιέχει ένα μελετημένο σύμπλεγμα προβιταμίνης Α και βιταμινών E και C, το οποίο δρα ενάντια στο οξειδωτικό στρες, που είναι υπεύθυνο για την πρόωρη γήρανση.

* Για το σώμα:
AGE BLOCK – ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ, SPF30
Πολλές φορές εφαρμόζουμε αντιγηραντικές συνθέσεις μόνο στο πρόσωπο και ξεχνάμε το σώμα. Όμως και αυτό παρουσιάζει σημάδια πρόωρης γήρανσης (συνήθως κάνουν την εμφάνισή τους πρώτα σε περιοχές όπως το ντεκολτέ, τα πόδια, τα μπράτσα). Καιρός είναι λοιπόν να φροντίσουμε και το σώμα μας. Αυτό το αντηλιακό έρχεται να προστατεύσει από τον ήλιο αλλά και την πρόωρη γήρανση ώστε να παραμείνει το δέρμα μας νεανικό, σφριγηλό και φυσικά προστατευμένο. Όσο για την υφή και το άρωμά του; Απολαυστικά, όπως όλα τα αντηλιακά Carroten άλλωστε.