Η Fitflop μας προσφέρει τα πιο άνετα, ανατομικά και κομψά σανδάλια για το καλοκαίρι. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι ξεκάθαρη: αν τα πόδια μας νιώθουν ξεκούραστα τότε μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.

Με στόχο να κατασκευάσει τα πιο άνετα παπούτσια στον κόσμο, η Fitflop συνεργάστηκε με εξειδικευμένους βιομηχανικούς σχεδιαστές από την Βρετανία και δημιούργησε τη MICROWOBBLEBOARD™ midsole. Πρόκειται για μια ενδιάμεση ειδική σόλα ιδιαίτερης πυκνότητας που εφαρμόστηκε στο πρώτο Fitflop σανδάλι!

H
επαναστατική σόλα
Η πρωτότυπη και επαναστατική τεχνολογία MICROWOBBLEBOARD™ midsole καταφέρνει να συνενώσει τα τρία βασικά σημεία της ανατομικής της ιδιότητας σε μια συμπαγή, ανάλαφρη σόλα χωρίς ραφές. Με τον τρόπο αυτό η σόλα μετατρέπεται σε έναν πολύπυκνο σύμμαχο που απορροφάει τους κραδασμούς, ενώ συγχρόνως διαχέει τα σημεία υψηλής πίεσης, δίνοντας στα πόδια μια υπέροχη αίσθηση!

Σήμερα, συνδυάζοντας την καινοτομία με τη μόδα, η Fitflop προσφέρει μια μεγάλη γκάμα σχεδίων, με αποκλειστικό στόχο τα ξεκούραστα πέλματα και την κομψότητα.

Με πωλήσεις άνω των 20 εκατομμυρίων ζευγαριών ανά τον κόσμο, είναι σίγουρο ότι θα βρούμε το Fitflop σανδάλι που μας ταιριάζει.

Κεντρική διάθεση: One Retail, τηλ. 210 32 30 870