Η Κατερίνα κατάφερε να κερδίσει τους ευρωπαϊκούς αιθέρες με το άλμα της στα 4,81, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο επί κοντώ, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου 2016, στο Άμστερνταμ. Η Seventeen με την πλούσια γκάμα μακιγιάζ και περιποίησης ήταν εκεί, ακολουθώντας κάθε βήμα της, προκειμένου να είναι πάντα όμορφη και λαμπερή.

Πρόσφατα, η 26χρονη χρυσή πρωταθλήτρια έγινε και το πρόσωπο της καμπάνιας της Lorvenn για τις ανανεωμένες βαφές Color Pure. Για το υπέροχο χρώμα στα μαλλιά της, επέλεξε τις βαφές Color Pure No 7.71 και Color Pure No 7.37 ενώ για να το διατηρεί άψογο, χρησιμοποιεί τη σειρά περιποίησης Colorfix Pure Neutralizing. Επειδή όμως τo ταξίδι της δεν σταματά εδώ, έτσι και η Seventeen με τη Lorvenn συνεχίζουν να στηρίζουν τους στόχους της για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις και “χρυσές” επιδόσεις.

Εμείς το μόνο που έχουμε να ευχηθούμε στην Κατερίνα είναι συγχαρητήρια και καλή συνέχεια!

H Κατερίνα Στεφανίδη (γεννημένη στις 4 Φεβρουαρίου 1990) είναι αθλήτρια του άλματος επί κοντώ. Διαγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2012. Έχει ρεκόρ 4.86 μέτρα στον ανοιχτό και 4.90 μέτρα στον κλειστό στίβο. Ήταν τρίτη το 2016 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. Επίσης, ήταν δεύτερη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2014 και στο Ευρωπαϊκο Πρωτάθλημα Κλειστού το 2015.