Δέκα μέρες ήταν αρκετές, για να το ρίξεις έξω… να πιείς ένα ποτηράκι αλκοόλ ή αναψυκτικό παραπάνω, να φας και καμιά τηγανιτή πατάτα και να απολαύσεις λίγο παραπάνω παγωτό. Αποτέλεσμα; Κοιτάζεσαι στον καθρέφτη φορώντας το καινούργιο σου στενό φόρεμα και δεν είσαι καθόλου ευχαριστημένη με το θέαμα που παρουσιάζει η φουσκωμένη κοιλιά σου… και τώρα; Προλαβαίνεις σε μια εβδομάδα που είναι το καλοκαιρινό πάρτι της χρονιάς να επαναφέρεις την κοιλιά σου σε φόρμα;

Τώρα με το επαναστατικό σύστημα αδυνατίσματος της Lanes Kcaligram 7Days που δημιούργησε η επιστημονική ομάδα των Lanes μπορείς! Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής, όπου χάρη στα φυσικά συστατικά του, όπως τα εκχυλίσματα από αρκτοστάφυλλο, το μελίλωτο, τη λεσπεντέτσα και τον ανανά μπορείς να πεις «αντίο» στα περιττά υγρά που κατακρατούνται στο σώμα σου, την αίσθηση φουσκώματος ή πλεονάζοντος βάρους μέσα σε μόλις μια εβδομάδα.

Ακολούθησε αβίαστα και 3 συμβουλές, που δε φανταζόσουν ποτέ πως σε παχαίνουν και άσε το Lanes Kcaligram 7Days να κάνει τη δουλειά για εσένα:

Μη μασάς… τσίχλες!
Αν θέλεις επίπεδη κοιλιά απέφυγε να μασάς τσίχλες, θα γεμίσουν το στομάχι σου με αέρα, καθώς τις μασάς, ενώ τα γλυκαντικά και η ζάχαρη που περιέχουν θα αυξήσουν το αίσθημα φουσκώματος που έχεις στην κοιλιά. Προσπάθησε να περιορίσεις και την κατανάλωση γλυκών, καθώς επίσης προκαλούν φούσκωμα.

Ένα μήλο την ημέρα την … κοιλιά την κάνει πέρα!
Βάλε στη διατροφή σου φρούτα και λαχανικά, καθώς και πρωτεΐνη, καθώς είναι ομάδες τροφών που δε φουσκώνουν, ενώ ταυτόχρονα σου δημιουργούν αίσθημα κορεσμού. Απέφυγε τα γαλακτοκομικά προϊόντα καθώς δημιουργούν φούσκωμα και πρήξιμο. Ξεκίνα το γεύμα σου με δέκα πιρουνιές σαλάτα, για να καταναλώσεις λιγότερο από το κυρίως γεύμα.

Χαλάρωσε… το στρες παχαίνει!
Αγχώνεσαι για το παραμικρό; Αν μέχρι τώρα δεν έχεις πειστεί πως το άγχος προκαλεί προβλήματα στην υγεία σου, σου αποκαλύπτουμε ακόμα ένα που ίσως σε πείσει. Το άγχος αυξάνει τα επίπεδα μιας ορμόνης που ονομάζεται κορτιζόλη η οποία προκαλεί αύξηση του λίπους στην κοιλιά και στον κορμό. Επίσης όσο πιο νευρικό είναι ένα άτομο, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να αναπτύξει πρήξιμο που προέρχεται από αέρια ή δυσκοιλιότητα.

Extra Tip: Και μην ξεχνάς, να λαμβάνεις ένα ροζ δισκίο από του κουτί του Lanes Kcaligram 7Days μετά το πρωινό σου κι ένα μπεζ μόλις μισή ώρα πριν το μεσημεριανό σου.

Οι ιδιότητες των φυτικών εκχυλισμάτων, που περιέχει το Lanes Kcaligram 7Days από αρκτοστάφυλλο, μελίλωτο, λεσπεντέτσα και ανανά συνδυάζονται ιδανικά και ευνοούν την απομάκρυνση των περιττών υγρών που κατακρατούνται στο σώμα μειώνοντας έτσι την αίσθηση φουσκώματος και πλεονάζοντος βάρους. Επιπλέον το μελίλωτο και ο ανανάς, που είναι επίσης θεμελιώδη συστατικά του, ενεργοποιούν την μικροκυκλοφορία για απομάκρυνση του λίπους, συντελώντας στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και τη βελτίωση της σιλουέτας. Το χρώμιο ενεργοποιεί το μεταβολισμό των λιπών, των πρωτεϊνών και των υδατανθράκων και βοηθά στον περιορισμό της επιθυμίας για φαγητό. Το πράσινο τσάι ενισχύει τη θερμογένεση για καύση του λίπους συντελώντας στον έλεγχο του βάρους. Το ρόδι και το μελισσόχορτο διευκολύνουν την πέψη και βοηθούν στην απομάκρυνση των εντερικών αερίων που δημιουργούν φούσκωμα.

Τώρα μπορείς να βάλεις το στενό μαύρο φόρεμά σου, και να δείχνεις πιο λαμπερή από ποτέ. Με το Lanes Kcaligram 7Days σε μια μόλις εβδομάδα θα τους θαμπώσεις όλους με τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς σου!

Τα υψηλής ποιότητας συμπληρώματα διατροφής Lanes, έχοντας ως γνώμονα τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή αναπτύσσονται διαρκώς για να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες του. Προσφέρουν καινοτομικές συνθέσεις με συστατικά που βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα με στόχο τη φροντίδα της υγείας εκ των έσω.

Επένδυσε 10,90 ευρώ στο σώμα σου, δοκιμάζοντας το Lanes Kcaligram 7Days και μάγεψέ τους όλα με τα μαγικά του αποτελέσματα σε 7 μόλις ημέρες. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το προϊόν από 7 μέρες μέχρι όσες εσύ θες για καλύτερα αποτελέσματα! Αναζήτησέ το στο φαρμακείο της γειτονιάς σου ή μάθε περισσότερα στο http://laneshealth.gr/products/categories/kcaligram-cla/kcaligram-7days