Κριός

Μετά τις ταλαιπωρίες των προηγούμενων ημερών, έρχονται καλύτερες μέρες, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι τελείωσαν τα άγχη σας οριστικά. Μπορείτε όμως, από αυτήν την εβδομάδα να αρχίσετε να διορθώνετε ό,τι δεν πήγε καλά μέχρι τώρα και να οργανώσετε το χρόνο σας, έτσι ώστε να ξεκουραστείτε σωματικά και ψυχικά. Με τη Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται την Παρασκευή στο ζώδιο των Ιχθύων, αναζητήστε τις πληροφορίες που χρειάζεστε, προκειμένου να εξοπλιστείτε καλύτερα στην αντιμετώπιση τόσο των επαγγελματικών, όσο και των οικονομικών αντιξοοτήτων.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή για τελευταία εβδομάδα στην Παρθένο, δεν ευνοεί την επικοινωνία με τις σχέσεις.

Ταύρος

Αν την εβδομάδα αυτή φανείτε περισσότερο ψύχραιμοι, λογικοί και τολμηροί, έχετε πολλές δυνατότητες να διορθώσετε ό,τι δεν πήγε καλά μέχρι σήμερα, κυρίως στον οικονομικό, στον κοινωνικό και στον αισθηματικό τομέα. Ίσως κιόλας χρειαστεί να κάνετε μερικές νέες αλλαγές στον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα, αν θέλετε να συνεννοηθείτε με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε. Κατά τα άλλα, με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στους Ιχθείς στις 16 του μήνα, η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για να βάλετε νέους στόχους επαγγελματικού ή πρακτικού ενδιαφέροντος και να αναζητήσετε τη βοήθεια χρήσιμων φίλων, που είναι πρόθυμοι να σας τη δώσουν.

Επαγγελματικά, με τον Ερμή να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, θα αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις και αναποδιές, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγετε να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες και συμφωνίες.

Δίδυμοι

Οι επαγγελματικές και οικογενειακές σας συνθήκες έχουν όλες τις προοπτικές  βελτίωσης αυτήν την εβδομάδα για το ζώδιό σας. Τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν, σας βοηθούν να αξιοποιήσετε ταλέντα και μέσα που διαθέτετε. Θα σας γίνουν προτάσεις ή θα κουβεντιάσετε πολλά για αυτά που σας αφορούν. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Παρασκευή στο ζώδιο των Ιχθύων, θα επηρεάσει έντονα την αισθηματική σας ζωή. Προσέξτε πολύ πώς συμπεριφέρεστε στο σύντροφό σας και μη φέρνετε και πάλι στην επιφάνεια προβλήματα που υποτίθεται ότι έχετε λύσει.  Επαγγελματικά,  προετοιμαστείτε κατάλληλα, γιατί οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι αξιόλογες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε σωστά, αν θέλετε να έχετε μια ανοδική επαγγελματική σταδιοδρομία με μακροχρόνια οφέλη.

Καρκίνος

Αν θέλετε πραγματικά κάτι να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο αυτήν την εβδομάδα, πρέπει να δουλέψετε σκληρά ενάντια στις αντιξοότητες που προκαλεί ο ανάδρομος Ερμής και μην αφήνετε τις φήμες που κυριαρχούν, να σας επηρεάζουν ψυχολογικά ή ηθικά. Αποδεχτείτε τα ελαττώματα των δικών σας ανθρώπων και μη μεγαλοποιείτε διαφωνίες, που είναι πολύ φυσικό να υπάρχουν. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα σας προβληματίσει έντονα η συμπεριφορά του συντρόφου σας και κάπου μπορεί να σας κουράσει με τις διακυμάνσεις που θα έχει, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η ψυχολογία σας αρνητικά.. Η εβδομάδα θα  φέρει επίσης προβλήματα οικονομικής φύσεως και εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα. Στα οικονομικά, θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που θα σας αναστατώσουν.

Λέων

Η γοητεία σας είναι μεγάλη, όπως και η αφέλειά σας κάποιες στιγμές. Αυτή η εβδομάδα, με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στους Ιχθείς την Παρασκευή, είναι κατάλληλη για να λύσετε προβλήματα οικογενειακού ή προσωπικού χαρακτήρα και από την άλλη να ενισχύσετε τη θέση σας στον επαγγελματικό σου χώρο. Στις προσωπικές αλλά και στις υπόλοιπες σχέσεις, θα πρέπει να φανείτε διαλλακτικοί και μαζί προνοητικοί, γιατί ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, συνεχίζει την ανάδρομη κίνησή του και δημιουργεί προβλήματα. Μην εκδηλώνετε την αντιπάθειά σας για κάποιους ανθρώπους όσο και αν έχετε δίκιο και μην κάνετε δηλώσεις για κάποιους άλλους, οι οποίες μπορεί να τους μεταφερθούν διαστρεβλωμένες. Αποφύγετε αυταπάτες που δεν οδηγούν πουθενά, κυρίως στη διαχείριση των αισθημάτων, αλλά και των χρημάτων σας.

Παρθένος

Παρά τις αποφάσεις σας για εσωτερικές αλλαγές και τη σκληρότητα με την οποία αντιμετωπίζετε τον εαυτό σας, ψυχολογικά αυτήν την εβδομάδα βρίσκεστε πάλι σε μια χαώδη κατάσταση. Με τον κυβερνήτη σας Ερμή να συνεχίζει την ανάδρομη κίνησή του για τελευταία εβδομάδα στο ζώδιό σας, τα πράγματα δε φαίνεται να καλυτερεύουν, αλλά όχι όμως και να επιδεινώνονται. Υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας στην εργασία και στα οικονομικά και αποφύγετε τις ακραίες καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, μην προτρέχετε και προτού αντιδράσετε αρνητικά, βεβαιωθείτε ότι έχετε καταλάβει καλά τις προθέσεις των συναδέλφων σας. Με το να συνεργαστείτε μαζί τους και όχι να τους κατηγορείτε, έχετε περισσότερες πιθανότητες να πετύχετε τους στόχους σας. Στα οικονομικά, μην ανοίγεστε πολύ γιατί θα σας απασχολήσουν και χρέη του παρελθόντος και θα πρέπει να τα καλύψετε άμεσα.

Ζυγός

Αυτήν την εβδομάδα οι οιωνοί για το ζώδιό σας είναι καλύτεροι από την προηγούμενη και αυτό σημαίνει ότι θα υποχωρήσουν προσωπικές και οικογενειακές δυσκολίες. Θα υπάρξει αισθητή βελτίωση στα ερωτικά και σε εκείνες τις συνεργασίες που σας ενδιαφέρουν πολύ. Η δημιουργικότητά σας θα ανακαλύψει εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν σε αυτά που θέλετε να πετύχετε και η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 16 στους Ιχθείς, θα ανεβάσει τον ερωτισμό σας στα ύψη. Στα επαγγελματικά, θα πρέπει να αποφύγετε να μπλέξετε σε συνεργασίες με συγγενικά πρόσωπα, γιατί θα υπάρξουν διαφωνίες και συγκρούσεις μεταξύ σας. Επίσης, μην εμπιστεύεστε σε τρίτους τα επαγγελματικά σας σχέδια, για να αποφύγετε παρασκηνιακές ενέργειες εις βάρος σας, που θα γίνουν πιο έντονες λόγω των επιρροών που δέχονται κάτω από το πρίσμα του ανάδρομου Ερμή.

Σκορπιός

Παρά το γεγονός ότι δεν περνάτε την καλύτερη εποχή της ζωής σας, η εβδομάδα αυτή σας βοηθά να κάνετε καινούργια σχέδια για το μέλλον. Προσέξτε τις δεσμεύσεις  τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά, και μην παρασύρεστε σε κάτι που είναι περισσότερο αποκύημα φαντασίας ή κάτι απωθημένο, που σας έχει μείνει από το παρελθόν. Συναισθηματικά υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά κάτω από την επιφάνεια η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική. Η Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στους Ιχθείς στις 16 του μήνα, ευνοεί τη δημιουργία καλών ερωτικών σχέσεων. Η επαγγελματική σας ζωή απαιτεί προσοχή. Πολλές υποθέσεις σας καθυστερούν και σας προβληματίζουν, χωρίς να είστε υπαίτιοι. Μην παραιτείστε όμως, και συνεχίστε τη σκληρή δουλειά. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι η ανάδρομη κίνηση του Ερμή φέρνει αυτές τις αναποδιές και προσπαθεί να σας αποπροσανατολίσει. Μην της κάνετε το χατίρι!

Τοξότης

Είστε ακόμα εκνευρισμένοι και αποθαρρημένοι, επειδή σε όλες τις προσπάθειές σας για κάτι καλύτερο, ο ανάδρομος Ερμής σας φέρνει σημαντικές δυσκολίες και καθυστερήσεις. Καλό είναι αυτήν την εβδομάδα να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να σκεφτείτε αυτά που πρόκειται να κάνετε από εδώ και στο εξής. Μην τα βάζετε με τους δικούς σας και μην ξεσπάτε τα νεύρα σας εκεί που δεν πρέπει. Την Παρασκευή, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στους Ιχθείς, μία αχτίνα φωτός και ελπίδας θα έρθει να φωτίσει τη ζωή σας και να σας κάνει να δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και θετικά. Στα οικονομικά προβλέπεται μία μικρή άνοδος στα έσοδά σας, που θα σας ανακουφίσει, τουλάχιστον πρόσκαιρα, στην κάλυψη των οφειλών σας.

Αιγόκερως

Οι συνθήκες που θα αναπτυχθούν αυτήν την εβδομάδα στη ζωή σας, θα είναι ευνοϊκές για να προχωρήσετε στα σχέδιά σας, όπως ακόμη και για να υιοθετήσετε μια νέα τακτική στον τομέα των προσωπικών και των επαγγελματικών σας σχέσεων.  Αποφύγετε αντιθέσεις με ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός σας και μη δείχνετε τουλάχιστον την ευθιξία σας σε θέματα, που οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν. Στην αισθηματική σας ζωή, αυτή η εβδομάδα θα ενισχύσει τις ανασφάλειες που έχετε για την πορεία του δεσμού σας και θα σας γεμίσει με φοβίες και έννοιες για το αν ο σύντροφός σας συνεχίζει να σας αγαπά ή όχι. Στα οικονομικά σου, μην κάνετε νέα ανοίγματα και κλείστε άμεσα όσες περισσότερες οφειλές μπορείτε

Υδροχόος

Η εβδομάδα αυτή ευνοεί τα κοινωνικά και επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα και σας παροτρύνει να κυνηγήσετε τα όνειρά σας πιο δυναμικά από ό,τι συνηθίζετε. Αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι να μην ενεργείτε ακραία και να είστε όσο πιο διπλωματικοί και διαλλακτικοί μπορείτε. Με πλάγιους τρόπους μπορείτε να φέρετε τα πράγματα στα μέτρα σας και όχι με την απόλυτη ειλικρίνεια, με την οποία συνήθως ενεργείς. Στην προσωπική σας ζωή υπάρχει συνεχής μεταβλητότητα και εκείνο που θα σας σώσει είναι μόνο η προσαρμοστικότητα. Πάντως σε καμία περίπτωση μην αφήσετε ανθρώπους και γεγονότα να σας παρασύρουν μακριά από τις κατευθύνσεις που έχετε ορίσει για το μέλλον σας. Η συναισθηματική σας ζωή ανανεώνεται αυτήν την εβδομάδα και γίνεται ενδιαφέρουσα, με τη Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται την Παρασκευή στους Ιχθείς και να σας χαρίζει την εύνοιά της. Στα οικονομικά, πρέπει να είστε πολύ φειδωλοί και να μην κάνετε περιττά έξοδα ή ακόμη και αγορές, που έχετε το περιθώριο να πραγματοποιήσετε  αργότερα. Ο καιρός είναι ιδανικός για αποταμίευση.

Ιχθείς

Μη βιάζεστε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας αυτήν την εβδομάδα, όσο κι αν η τωρινή κατάσταση δε σας αρέσει. Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του και προκαλεί αναποδιές και καθυστερήσεις σε αυτά που θέλετε να πετύχετε. Αυτές τις ημέρες είναι πιο φρόνιμο να ασχοληθείτε με θέματα του παρελθόντος που πρέπει να τακτοποιηθούν και όχι με νέα σχέδια, που δεν έχουν καμία ελπίδα να υλοποιηθούν. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες βελτίωσης ή λύσεων που θα προκύψουν στα οικονομικά, αλλά μην ανοίγεστε σε καινούργια έξοδα. Στα αισθηματικά, θα αρχίσετε να νοιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση σας και θα γεμίσετε αμφιβολίες για κάποια πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας. Καλό θα είναι πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, να τη συζητήσετε με το σύντροφό σας και όχι με τους φίλους σας όπως συνηθίζετε, γιατί δεν πρόκειται να σας συμβουλέψουν σωστά και θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το στο Google News