Το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης είναι: «Νεότερες θεραπείες και προϊόντα για την αντιγήρανση». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα “Καστελάκη” του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η κ. Μαρία Αντωνακάκη πρόεδρος του Σωματείου “Καλλιπάτειρα” Κρήτης.

Οι επιστήμονες που θα μιλήσουν στο πλαίσιο της εκδήλωσης είναι η Μαρία Σηφάκη – Στρουμπάκη M.D., Ph.D. Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος με θέμα της ομιλίας της τις μη χειρουργικές τεχνικές αντιγήρανσης, η κ. Αφροδίτη Δημητρίου Βιολόγος – Διαιτολόγος η οποία θα μιλήσει για τη διατροφή της αντιγήρανσης και η κ. Δανάη Μπουκουβάλα Επιστημονικός συνεργάτης της εταιρίας ANAGENESIS η οποία θα μιλήσει για τα καλλυντικά νέας γενιάς στην υπηρεσία της αντιγήρανσης.

Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό. Μετά το πέρας της θα ακολουθήσει μουσική βραδιά με τη συμμετοχή της Νεκταρίας Λαουμτζή (τραγούδι) και της Άντζελας Πετραλή (πιάνο), στο Deals” Καφέ – Wine Bar (έναντι επιμελητηρίου). Μη χάσετε την ευκαιρία!