Πρόκειται για μια γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας και εντυπωσιακού ντιζάιν, που δημιούργησε η εταιρεία ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ με την έγκριση της PYREX INTERNATIONAL.

Η διανομή των ηλεκτρικών συσκευών PYREX ξεκινά με πρώτο σταθμό την Ελλάδα για να βρεθεί, σύντομα, στις αγορές όλης της Ευρώπης και ευρύτερα στις πάνω από 100 χώρες που διανέμεται η μάρκα.

Η γκάμα απαρτίζεται από τις σειρές Gold, Luxx και Serie Pro και περιλαμβάνει: μίξερ, βραστήρες, καφετιέρες φίλτρου, σαντουϊτσιέρες, κοπτήριο, μπλέντερ, κουζινομηχανές κ.ά. Τα προϊόντα διατίθενται στα καταστήματα ηλεκτρικών συσκευών. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 210 6156400.

Λίγα λόγια για την ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ
Η εταιρία Μπενρουμπή είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Pyrex στην Ελλάδα από το 1959. Ο Σαμ Μπενρουμπή ήταν εκείνος που έπεισε τις ελληνίδες νοικοκυρές να γνωρίσουν και να χρησιμοποιήσουν έναν νέο επαναστατικό τρόπο μαγειρικής, τα γυάλινα πυρίμαχα σκεύη. Μάλιστα, το 1985 τιμήθηκε από τον Πρόεδρο Miterand με το βραβείο Ordre National du Merite για τη σημαντική συμβολή του στις εμπορικές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας.

Η μάρκα PYREX έχει γίνει συνώνυμο της κατηγορίας των γυάλινων σκευών, τα είδη της βρίσκονται σε κάθε ελληνικό σπίτι, ενώ πάνω από 5.000.000 πυρίμαχα σκεύη Pyrex έχουν πουληθεί μέχρι σήμερα στην Ελλάδα.