Δεν έχει προλάβει ακόμα να μπει για τα καλά ο χειμώνας και ήδη απελπίστηκες με τις δουλειές που «τρέχουν» και με τα παιδιά που ξεκίνησαν το σχολείο; Ξέρεις ότι όλοι στο σπίτι χρειάζονται ένα χέρι βοηθείας για να βγει η χρονιά χωρίς πολύ άγχος, κούραση και γκρίνια. Ψάχνεις, λοιπόν, ένα συμπλήρωμα διατροφής που θα καλύπτει όλη την οικογένεια. Το βρήκαμε εμείς για σένα. Πού αλλού; Ψάχνοντας στο φαρμακείο. Είναι το συμπλήρωμα διατροφής Lanes Epax Omega-3, που κυκλοφορεί σε φόρμουλα για τους ενήλικες, αλλά και σε ειδική για τα παιδιά.

Γιατί Ω-3;
Κυκλοφορούν άπειρα σκευάσματα που υπόσχονται ενέργεια, πνευματική διαύγεια και ενίσχυση της μνήμης. Τα Ω-3 λιπαρά οξέα που βρίσκουμε στα όχι και τόσο συμπαθή -τουλάχιστον σε καθημερινή βάση- ψάρια είναι ένα συστατικό με πολυποίκιλες ευεργετικές ιδιότητες. Πιο συγκεκριμένα:

  • Βοηθούν τη μνήμη και τις νοητικές ικανότητες, τις οποίες χρειάζεται ο σύγχρονος άνθρωπος κάθε ηλικίας περισσότερο από ποτέ.
  • Συμβάλλουν στην καλή λειτουργία της καρδιάς και του νευρικού συστήματος. Με λίγα λόγια είναι ό,τι αποκαλούμε «καλή υγεία».
  • «Κάνουν καλό στα μάτια», όπως έλεγαν οι παλιοί για τα ψάρια και είχαν απόλυτο δίκιο.
  • Καταπολεμούν την ακμή, ένα πρόβλημα της εφηβείας αλλά και των… καταλοίπων της εφηβείας που κάποιες από εμάς έχουμε ακόμα.
  • Προστατεύουν τον οργανισμό από τη ρύπανση της ατμόσφαιρας και τον επιβαρημένο αέρα, που τα τελευταία χρόνια είναι σε ανησυχητικά επίπεδα στις πόλεις -όχι μόνο στην Ελλάδα.

Ωμέγα 3 λοιπόν…

Γιατί το Epax Omega-3 της Lanes;

  • Επειδή πετυχαίνει να συνδυάζει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε ιχθυέλαιο και συγχρόνως να απορροφάται καλύτερα απ’ όλα τα υπόλοιπα σκευάσματα της αγοράς.
  • Επειδή η μοναδική του σύνθεση παράγεται με τις πιο σύγχρονες διαδικασίες μοριακής απόσταξης και υψηλής καθαρότητας, ώστε να είναι η ασφαλέστερη επιλογή για όλη την οικογένεια, η οποία αναζητά ένα προϊόν καινοτόμο, αλλά ταυτόχρονα σέβεται την υγεία της και το περιβάλλον.
  • Επειδή διαθέτει εξειδικευμένο συμπλήρωμα για τα παιδιά, το Epax Omega-3 Kids, με επιπλέον βιταμίνες που τα προστατεύουν από τις ιώσεις και όλα τα δυσάρεστα που φέρνει το σχολικό περιβάλλον.
  • Επειδή δεν αφήνει την χαρακτηριστική γεύση ψαριού. Μάλιστα, το Omega-3 Kids έχει υπέροχη γεύση φραγκοστάφυλου.
  • Επειδή η τιμή του είναι φιλική προς την οικογένεια!
  • Επειδή είναι το πιο πλήρες προϊόν Ω-3 λιπαρών. Είναι βασισμένο στην κλινική έρευνα που πραγματοποίησε η Lanes το 2007 και έχει πιστοποιηθεί και βραβευθεί από το National Health Institute USA!

Δεν χρειάζεται λοιπόν να ψάχνεις άλλο. Το Epax Omega-3 της Lanes συμπληρώνει όλη την οικογένεια!

Τα υψηλής ποιότητας συμπληρώματα διατροφής της Lanes, έχοντας ως γνώμονα τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, αναπτύσσονται διαρκώς για να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες του. Προσφέρουν καινοτομικές συνθέσεις με συστατικά που βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα με αποκλειστικό μέλημα τη φροντίδα της υγείας εκ των έσω. Δώσε σε σένα και στην οικογένειά σου αυτό που πραγματικά χρειάζεται με το Epax Omega-3 και το Epax Omega-3 Kids, στην τιμή των 15 και 13 ευρώ, αντίστοιχα. Αναζήτησέ τα στο φαρμακείο της γειτονιάς σου.