Μία επιστημονική ομάδα με εξειδίκευση και εμπειρία στην αισθητική δερματολογία, με επικεφαλής την Αναστασία Δασκαλάκη, ίδρυσε τη DermaGenesis. Στόχος της είναι να παρέχει στους δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς τη δυνατότητα να προσφέρουν ουσιαστικές υπηρεσίες στους ασθενείς τους, χωρίς να χρειάζεται να μεταβούν στο εξωτερικό.

Καινοτόμα, κλινικά ασφαλή προϊόντα από τη DermaGenesis
Καθώς οι κίνδυνοι μιας χειρουργικής αισθητικής επέμβασης είναι αυξημένοι και ο χρόνος αποθεραπείας μεγάλος, υπάρχει πίεση για εξεύρεση όλο και περισσότερο αποτελεσματικών θεραπειών παράτασης της νεότητας. Η DermaGenesis στράφηκε στην αναζήτηση πρωτοποριακών, αποδοτικών και κλινικά ασφαλών προϊόντων και επέλεξε τα πλέον προηγμένα:

-νήματα ανόρθωσης και ανάπλασης,

-εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος,

-προϊόντα μεσοθεραπείας και

-κολλαγόνο,

τα οποία αποτελούν τις πιο αποτελεσματικές, μη επεμβατικές αντιγηραντικές θεραπείες.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Πρόεδρος της DermaGenesis, κα Αναστασία Δασκαλάκη, «Σε μια αγορά όπου ο ανταγωνισμός είναι πραγματικά πολύ μεγάλος, επιλέξαμε να συνεργαστούμε με τους καλύτερους οίκους παγκοσμίως και να εισάγουμε στη χώρα μας τα πιο ανταγωνιστικά προϊόντα μη επεμβατικής αισθητικής ιατρικής. Σαφώς και η περίοδος είναι αρκετά δύσκολη, ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι με την αποδεδειγμένη ποιότητα των προϊόντων μας και την εξαιρετική ομάδα που στελεχώνει την εταιρεία μας, θα καθιερωθούμε ως συνεργάτης υπεροχής για τους δερματολόγους».

Τα συγκεκριμένα σκευάσματα αισθητικής ιατρικής υποδέχτηκε στην Ελλάδα ένα διαρκώς διευρυνόμενο δίκτυο δερματολόγων & πλαστικών χειρουργών συνεργατών, το οποίο εκπαιδεύεται από το επιστημονικό προσωπικό της DermaGenesis στη σωστή εφαρμογή των πρωτοκόλλων τους, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα με απόλυτη ασφάλεια.
Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ στο www.dermagenesis.gr.