Η μόδα ανεβάζει ταχύτητα στο Μarie Claire Νοεμβρίου.

Ένα πλούσιο τεύχος με όλα όσα χρειάζεστε για να προϋπαντήσετε το χειμώνα. Το νέο, τολμηρό στιλ, μοναδικά ρούχα που κάνουν τα βλέμματα να γυρίζουν και οδηγός αγοράς για παπούτσια που αναβαθμίζουν όλα τα look.


Στο Marie Claire Νοεμβρίου βάζουμε πάνω απ’ όλα τα παπούτσια (shoes first!) και κάνουμε κάστινγκ σε περισσότερα από 50 ζευγάρια φλατ, μπότες και ψηλοτάκουνα μέχρι να βρούμε το ιδανικό.

Φροντίζουμε το μακιγιάζ, κάνοντας στροφή …στη σκοτεινή πλευρά και δοκιμάζοντας το glitter (ναι, την ενήλικη εκδοχή του).

Φροντίζουμε να κοιμόμαστε αρκετά για να ξυπνάμε με επιδερμίδα αντάξια μιας ωραίας κοιμωμένης.

Και, επιτέλους, γυρίζουμε στο σπίτι για να απολαύσουμε ζεστά βράδια θαλπωρής με το αφιέρωμα deco που καταγράφει τις τάσεις και μας γεμίζει ιδέες για να απολαύσουμε τις χαρές της ζωής εντός.

Marie Claire Νοεμβρίου: 260 σελίδες γεμάτες τολμηρό στιλ και μόδα για γυναίκες με προσωπικότητα, συνεντεύξεις με ηθοποιούς και τραγουδιστές που δίνουν το ρυθμό της εποχής και θέματα που δεν φεύγουν ποτέ από τη γυναικεία ατζέντα:

Θα διασχίζατε μία χώρα για ένα πρώτο ραντεβού; Θα εμπιστευόσασταν το επαγγελματικό σας μέλλον σε μία coach; Έχει ακόμα σημασία η απιστία;

Αυτό το Σάββατο, δωρεάν μαζί με το Βήμα, μια γυναίκα με πάθος, εσύ!