Εσύ ξέρεις γιατί 8 στις 10 γυναίκες που προτιμούν Sensitive προστασία*, επιλέγουν τη σερβιέτα EveryDay
Γιατί… οι σερβιέτες EveryDay Sensitive είναι οι πρώτες «Sensitive» σερβιέτες. Μετά από καταναλωτικές έρευνες αλλά και εργαστηριακές μελέτες φιλικότητας προς το δέρμα, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σχεδιάστηκαν ειδικά ώστε να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες περιποίησης του ευαίσθητου δέρματος.

  • Γιατί… οι σερβιέτες EveryDay Sensitive, έχουν ένα μοναδικά στεγνό, υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα, το οποίο δεν είναι απλά απαλό, αλλά πραγματικά φιλικό προς το δέρμα.
  • Γιατί… χάρη στον πυρήνα υψηλής απορροφητικότητας, συγκρατούν αποτελεσματικά την υγρασία, εμποδίζοντας τις διαρροές.
  • Γιατί… είναι ένα εξελιγμένο προϊόν το οποίο εξασφαλίζει ολοκληρωμένη Sensitive προστασία και στεγνότητα!

*Πηγή: IRI, Total Greece, Share of Volume Sales within Sensitive in % (2013 – YTD Aug2016)
Μάθε περισσότερα για τις σερβιέτες EveryDay Sensitive

Sensitive προστασία με αποδείξεις!
Όλα τα προϊόντα EveryDay διαθέτουν σημαντικές πιστοποιήσεις ποιότητας. Άλλωστε οι σερβιέτες EveryDay είναι οι πρώτες που συνέστησε η Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος. Επιπλέον, είναι πιστοποιημένες για απουσία βλαβερών ουσιών, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο πιστοποίησης Oeko-Tex® Standard 100, το οποίο κατοχυρώνει ένα επίπεδο ασφάλειας πολύ υψηλότερο από αυτό που ορίζεται από την νομοθεσία. Μάθε περισσότερα για την διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100

Εξελιγμένος Sensitive σχεδιασμός
Οι σερβιέτες EveryDay Sensitive, σε αντίθεση με άλλες Sensitive σερβιέτες, δεν έχουν απλά ένα απαλό κάλυμμα, αλλά ένα πραγματικά φιλικό, υφασμάτινο κάλυμμα. Επιπλέον, η ολοκληρωμένη προστασία που προσφέρουν είναι αποτέλεσμα ενός καινοτόμου σχεδιασμού ο οποίος περιλαμβάνει όχι 1, αλλά 3 στρώματα προστασίας!

1. Μοναδικά στεγνό υφασμάτινο κάλυμμα… το οποίο σε αντίθεση με τα κοινά πλαστικά καλύμματα, αποτελείται από ίνες.
2. Διαχυτικό στρώμα… το οποίο βρίσκεται κάτω από το υφασμάτινο κάλυμμα και διαχέει ταχύτατα την υγρασία, ώστε να παραμένει στεγνό το επάνω κάλυμμα.
3. Πυρήνα υψηλής απορροφητικότητας… ο οποίος απορροφά γρήγορα την υγρασία και την κατανέμει κατά μήκος της σερβιέτας, αξιοποιώντας την απορροφητική δύναμη ολόκληρου του πυρήνα.

Κάθε γυναίκα είναι μοναδική και ξεχωριστή…
… γι΄αυτό, χρειάζεται εξειδικευμένα προϊόντα τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα, ώστε να καλύπτουν αποτελεσματικά τις δικές της ανάγκες περιποίησης και φροντίδας.

Η σειρά σερβιετών EveryDay Sensitive διαθέτει την πιο πλήρη γκάμα από πλευράς μεγεθών. Εκτός από τα βασικά μεγέθη (NormalSuperMaxi Night) η σειρά EveryDay Sensitive διαθέτει επίσης ειδικούς τύπους, όπως Mini και XL, προκειμένου να καλύπτει όλες τις περιπτώσεις, από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη ροή. 
Μάθε περισσότερα για την πλήρη γκάμα σερβιετών EveryDay Sensitive

EveryDay Sensitive… η Νο1 Sensitive σερβιέτα!

https://youtu.be/f8BQz2HVVW0

Ακολουθήστε το στο Google News