Η σεξουαλική επαφή είναι, χωρίς αμφιβολία, επιθυμητή, αναγκαία, αναζωογονητική και δείγμα υγιούς έγγαμου βίου. Αλλά, δυστυχώς ή ευτυχώς ανάμεσα σε ένα ζευγάρι παντρεμένο με παιδιά και υποχρεώσεις δεν είναι πάντα μια κατάσταση τόσο εύκολη και αυθόρμητη. Γι αυτό ειδικοί και «παθόντες» επιμένουν ότι αυτό που έχει περισσότερη σημασία από το να μετράς σαν τα καλοκαιρινά παγωτά τις φορές που κάνεις σεξ έχει η διατήρηση της σεξουαλικότητας, της ερωτικής επιθυμίας ανάμεσα στους δυο συντρόφους. Ένα είδος φλερτ, ένα είδος ερωτικού παιχνιδιού που ανεβάζει την ψυχολογία και των δυο – ποιος δεν χαίρεται όταν είναι ερωτικά ποθητός – αλλά και οδηγεί μαθηματικώς σε μια ερωτική συνεύρεση με πάθος και ουσία. Και το κυριότερο; Τα μικρά καθημερινά ερωτικά παιχνιδάκια διατηρούν πραγματικά την σχέση σας σε ένα ζηλευτό επίπεδο.

 

Δοκίμασε 8 διαφορετικούς τρόπους για να υπενθυμίζεις στον αγαπημένο σου ότι εκτός από μάνα και εργαζόμενη παραμένεις μια ερωτική γυναίκα…

 

*Εικονική έκπληξη

Το συνηθισμένο είναι να στέλνεις γυμνές φωτογραφίες. Αυτό μπορεί να έχει ένα νόημα όταν γίνεται περιστασιακά αλλά και το συνέχεια ίσως καταντήσει αστείο! Μπορείς να του στείλεις ένα χαμόγελο σου με ένα γλυκό κείμενο, μια φωτογραφία σου μετά το κομμωτήριο, το πιο ερωτικό σου βλέμμα… Ένα καρέ που θα τον κάνει να σε φέρει στο μυαλό του με τον πιο σέξι, αισθησιακό τρόπο και θα τον κάνει να ανυπομονεί να σε δει.

 

*Ταξίδι μοναχά για πάρτι σας                   

Δεν είναι τυχαίο που το καλοκαίρι και σε γιορτές και σχόλη οι ερωτικές επαφές αυξάνονται. Είναι που υπάρχει ηρεμία και άνεση χρόνου. Φροντίστε να οργανώνετε μικρές αποδράσεις όσο πιο συχνά μπορείτε. Ακόμη και μια μέρα. Ακόμη και μια μονοήμερη μπορεί να σας φτιάξει τη διάθεση. Όταν περνάμε καλά και αλλάζουμε εικόνες ξαφνικά αισθανόμαστε πιο κοντά και στον άλλον.


 


Περισσότερη σημασία από το να μετράς σαν τα καλοκαιρινά παγωτά τις φορές που κάνεις σεξ έχει η διατήρηση της ερωτικής επιθυμίας ανάμεσα στους δυο συντρόφους



 


 


*Με τον καλό τον λόγο     

 Νομίζουμε οι γυναίκες ότι μόνο εμείς έχουμε ανάγκη από κοπλιμέντα και κολακευτικά σχόλια. Λάθος. Και οι άντρες αναζητούν την επιβεβαίωση και μάλιστα από την σύντροφο τους. Μην θεωρείς ότι είναι περιττό και χαζό να του πεις ότι το τάδε πουκάμισο του πάει πολύ ή ότι σε ένα πρόβλημα σου θυμήθηκες μια συμβουλή του.

 

*Πες το ένα με ένα χάδι        

Δεν χρειάζεται να αγγίζει ο ένας τον άλλον μόνο όταν είναι να ακολουθήσει σεξουαλική επαφή. Το χάδι και το άγγιγμα δημιουργούν ένα ζεστό και ερωτικό κλίμα μεταξύ σας και κυρίως μηδενίζει τις όποιες αποστάσεις επιφέρουν το άγχος και η κούραση από τις καθημερινές υποχρεώσεις.

 

*Χαλάρωσε   

Ρίξε το και λίγο στην τρελή, χαλάρωσε, παίξε και γέλα. Ναι οκ, καθαρίζεις το μπαλκόνι αλλά και τι έγινε για λίγο να αφεθείς και να παίξετε μπουγέλο. Ακούγεται ανόητο αλλά είναι μια μικρή λεπτομέρεια που θα σας θυμίσει τα χρόνια της ανεμελιάς και του συνεχές σεξ.

 

*Δώσε το «παρών»

 Το να περνάει ο ένας δίπλα από τον άλλον σαν να είστε φαντάσματα χωρίς να δίνετε σημασία, ε δεν το λες και υγιές ούτε σέξι. Σαφώς θα υπάρχουν μέρες που το κεφάλι σας θα είναι γεμάτο από σκέψεις και θα αισθάνεσαι κουρασμένη αλλά γενικά οι «τυπικές» κινήσεις μπορεί να αποδειχθούν σημαντικές στην ερωτική σας ζωή: ένα φιλί, ένα χούφτωμα, ένα αέρινο χάδι, μια μικρή αγκαλιά.