Ξεκλειδώστε την απόλυτη ενυδάτωση. Παρουσιάζουμε τη ΝΕΑ Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator, μία πλούσια gel-κρέμα με γρήγορη απορρόφηση που προσφέρει μια πρωτόγνωρη συνεχή ενυδάτωση για 72-ώρες, ακόμα και αφού πλύνετε το πρόσωπό σας.

Η ΝΕΑ Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator βελτιώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών αφυδάτωσης, την τραχύτητα και την αίσθηση τραβήγματος από την αφυδάτωση. Ο υδρολιπιδικός φραγμός της επιδερμίδας και η ικανότητά του να κλειδώνει την ενυδάτωση ενισχύεται με συνεχή χρήση, αφήνοντας μια ατελείωτα δροσερή, γεμάτη και υγιή λάμψη.

Η Αποκλειστική Τεχνολογία Αυτόματης-Αναπλήρωσης άμεσα ενισχύει την ενυδάτωση της επιδερμίδας, βοηθώντας τη να ενεργοποιήσει τη δική της εσωτερική πηγή υγρασίας για να προσφέρει μία διαρκή ενυδάτωση. Όλη αυτή η υγρασία σφραγίζεται στη συνέχεια αφήνοντας την επιδερμίδα με μια δροσερή, «γεμάτη» λάμψη. Δείτε πώς λειτουργεί η τεχνολογία:

• Άμεση Αύξηση της Υγρασίας:
Η NEΑ Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator χρησιμοποιεί το Υαλουρονικό Οξύ για να προσφέρει μια άμεση αύξηση της υγρασίας κατά 152%, ενώ οι υγροσκοπικές ουσίες εισχωρούν βαθύτερα για ακόμα μεγαλύτερη ενυδάτωση, ώστε η επιδερμίδα να φαίνεται «γεμάτη» και δροσερή.

• Σφραγίζει την Ενυδάτωση:
Το Moisture-Holding Super Matrix και το Υαλουρονικό Οξύ διατηρούν την υγρασία ως φιλμογενείς παράγοντες και την κλειδώνουν στην επιδερμίδα, δημιουργώντας ένα λεπτό πλέγμα, στην επιφάνεια της ενώ συνεχίζουν να την ενυδατώνουν από μέσα, δίνοντας σχεδόν το διπλάσιο της ενυδάτωσης στο τέλος της ημέρας σε σχέση με την προηγούμενη σύνθεση*.

• Ενεργοποίηση της Εσωτερικής Πηγής Υγρασίας της επιδερμίδας:
Το Ενεργό Νερό Αλόης και η Καφείνη βοηθούν την επιδερμίδα να δημιουργήσει τη δική της εσωτερική πηγή υγρασίας για να ενυδατώνεται συνεχώς, αντλεί και διανέμει υγρασία από τα βάθη της επιδερμίδας μέχρι την επιφάνεια έτσι ώστε κάθε επίπεδο της επιδερμίδας να είναι κορεσμένο με επαρκή υγρασία.

Η Βαθύτερη Ιστορία:

Το Trans Εpidermal Electrical Potential της Επιδερμίδας, ή TEEP, είναι μια ζωτική ιοντική «αντλία» που διατρέχει την επιδερμίδα από την κορυφή της έως το βάθος της. Σταδιακά, αυτή η εσωτερική «αντλία» υγρασίας καταστρέφεται προκαλώντας την απώλεια της ικανότητας της επιδερμίδας να ενυδατώνεται συνεχώς από τη φυσική της πηγή, προκαλώντας την αφυδάτωση της.

Η NEΑ Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator χρησιμοποιεί Ενεργό Νερό Αλόης και Καφείνη για την τόνωση της αντλίας υγρασίας της επιδερμίδας, βοηθώντας στη δημιουργία της δικής της εσωτερικής πηγής υγρασίας για να ενυδατωθεί συνεχώς. Οι «αντλίες» φέρουν υγρασία από τα βαθύτερα στρώματα, προκαλούν κορεσμό κάθε στοιβάδας και ανακυκλώνουν την υγρασία εκ των έσω.

Οδηγίες Χρήσης:
Εφαρμόστε δύο φορές την ημέρα σε καθαρό πρόσωπο. Εφαρμόστε πλούσια ποσότητα σε ολόκληρο το πρόσωπο μετά την περιποίηση με το σύστημα 3-Step. Συνεχίστε την περιποίησή σας με αντηλιακό το πρωί. Αυτή η κρέμα περιποίησης πολλαπλών χρήσεων μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους:

• Ως ενισχυτικό ενυδάτωσης, εφαρμόστε μετά την ενυδατική κρέμα περιποίησης σας με τα ακροδάκτυλα.
• Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βάση ή πάνω από το makeup.
• Όταν χρησιμοποιείται ως μάσκα προσώπου 5 λεπτών, εφαρμόστε επαρκή ποσότητα και έπειτα απομακρύνετε την περίσσεια ή αφήστε την να απορροφηθεί από την επιδερμίδα.
• Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ξηρές περιοχές, όπως παρανυχίδες, άκρες ξηρών μαλλιών και αγκώνες.

(*Διπλάσια ενυδάτωση στο τέλος της ημέρας σε σύγκριση με την προηγούμενη σύνθεση)

Η ΝΕΑ Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα τον Απρίλιο.
• 19.50€ ΠΛΤ για τη συσκευασία 30ml
• 32.50€ ΠΛΤ για τη συσκευασία 50ml

Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 100% Χωρίς Άρωμα. Τι σημαίνει αυτό; Πρώτα δημιουργούμε τη σύνθεση χωρίς τα γνωστά αλλεργιογόνα. Μετά ελέγχουμε κάθε προϊόν 12 φορές σε 600 άτομα. Ακόμα και αν 1 από τις 7.200 δοκιμές αυτές προκαλέσει ερεθισμό, ξεκινάμε από την Αρχή. Για εμάς αυτή είναι η δύναμη του «1».

Ακολουθήστε το στο Google News