Στη ζωή μου είχα μάθει να κάνω τα πράγματα που μου άρεσαν. Ήμουν πάντα πολύ δραστήρια, δημιουργική, δούλευα, φρόντιζα τους αγαπημένους μου, γυμναζόμουν, διασκέδαζα. Ήμουν μέσα σε όλα. Πριν ένα χρόνο όμως ένα πρόβλημα υγείας με πήγε πολύ πίσω. Το χειρότερο από όλα ήταν η ακράτεια που μου προκάλεσε. Ξαφνικά κλείστηκα στο σπίτι και στον εαυτό μου. Σχεδόν απομονώθηκα. Κόντεψα να χάσω μέχρι και τη δουλειά μου. Έτρεμα στην ιδέα ότι το πρόβλημά μου μπορεί να γινόταν αντιληπτό. Άλλαξα ακόμα και την γκαρνταρόμπα μου, αφού δεν μπορούσα πια να φοράω ό,τι ήθελα. Αρχικά χρησιμοποιούσα σερβιέτες προκειμένου να συγκρατούν τα ούρα, χωρίς όμως καμία επιτυχία. Φόρεσα μέχρι και πάνες ανηλίκων (αυτό με “σκότωνε”), γιατί δεν ήταν μόνο πρακτικό το θέμα (διαγραφόταν από τα ρούχα μου, κυρίως τα παντελόνια, κατήργησα τα κολάν), αλλά και ψυχολογικό. Ήμουν ακόμα πολύ νέα για να καταλήξω να φοράω πάνες.

Από τη θλίψη και την απόγνωση στην κανονικότητα
Αφού λοιπόν πέρασα μια περίοδο θλίψης και απόγνωσης, αποφάσισα να συνέλθω. Δεν μπορούσα να θεραπεύσω το πρόβλημα, ίσως όμως μπορούσα να απαλλαγώ από τις επιπτώσεις του στη ζωή μου. Διάβασα, έμαθα, ενημερώθηκα, δοκίμασα και τελικά σώθηκα. Η λύση στο πρόβλημά μου ήταν η “ΤΕΝΑ Lady Discreet Mini Plus με φτερά”. Δεν πίστευα ότι βρέθηκε πρακτική λύση στο πρόβλημά μου και μάλιστα άκρως αποτελεσματική. Πρόκειται για ένα «εξειδικευμένο» προϊόν που παρέχει τριπλή προστασία καθώς απορροφά τις διαρροές με εντυπωσιακή ταχύτητα, απομακρύνει την υγρασία μακριά από το σώμα και παγιδεύει τις οσμές στο εσωτερικό του πυρήνα. Και σε αντίθεση με ορισμένα προϊόντα γυναικείας υγιεινής που περιέχουν αποσμητικά, τα υλικά απορρόφησης pH προσφέρουν περισσότερα από το να καλύπτουν απλά την οσμή, βοηθούν στην εξουδετέρωσή της. Όλα είναι μελετημένα και στην τελευταία τους λεπτομέρεια. Διαπίστωσα λοιπόν και στην πράξη ότι φορώντας την “ΤΕΝΑ Lady Discreet Mini Plus με φτερά” δεν υπέφερα από υγρασία, οσμές και διαρροές. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι ξεχνάω το πρόβλημά μου. Ζω μια φυσιολογική ζωή.

Πήρα πίσω τη ζωή μου

Σήμερα δεν χρειάζεται πια να αποφεύγω τη δουλειά μου, τους φίλους μου, τις δραστηριότητές μου. Δεν χρειάζεται να αναζητώ δικαιολογίες για να μην συμμετέχω στη ζωή. Η “ΤΕΝΑ Lady Discreet Mini Plus με φτερά” μου έδωσε πίσω τη ζωή μου. Τίποτα δεν θα με γυρίσει πίσω, τίποτα δεν θα με εμποδίσει να ζω και να… πρωταγωνιστώ. Μπορώ πλέον να κινούμε άνετα, χωρίς να φοβάμαι ότι κάτι φαίνεται (το σχήμα της προσαρμόζεται στο σώμα μου) και το σημαντικότερο νιώθω στεγνή.

Αξίζουμε το καλύτερο

Παρόλο που είμαι ένας άνθρωπος που δεν θέλω να μιλάω πολύ για το προσωπικό μου αυτό θέμα, ωστόσο θεωρώ ότι είναι σημαντικό να το μοιραστώ μαζί σας. Καθώς η ακράτεια είναι πιο συχνή από ό,τι πολλοί άνθρωποι νομίζουν. Στην πραγματικότητα 1 στις 3 γυναίκες άνω των 50 ετών αδυνατεί να ελέγξει την ουροδόχο κύστη της και φυσικά τις διαρροές που αυτή συνεπάγεται. Όμως καμιά γυναίκα δεν πρέπει να το βάζει κάτω γιατί η επιστήμη και η τεχνολογία έχουν προνοήσει. Και επίσης καμιά γυναίκα δεν πρέπει να συμβιβάζεται με κάτι που της στερεί την ποιότητα της ζωής της και με λύσεις που δεν της ταιριάζουν. Σε όλες μας αξίζει το καλύτερο!