Μετά από 18 χρόνια δημοσιογραφικών επιτυχιών, που το έφεραν στην εκδοτική πρωτοπορία των εβδομαδιαίων ενθέτων των εφημερίδων, το ΒΗΜΑGAZINO καινοτομεί και πάλι.

Πραγματοποιεί το μεγάλο άλμα προς τη νέα εποχή του Τύπου αλλάζοντας σχήμα, εμπλουτίζοντας το περιεχόμενο του με νέα ύλη, ενώ οι αναγνώστες θα το βρίσκουν πλέον και στη φθηνή έκδοση των δύο ευρώ.

Με μία εντυπωσιακή φόρμα, μεγάλου σχήματος, στο μέγεθος της εφημερίδας, που ακολουθούν πολλά ευρωπαϊκά έντυπα, και με χαρτί και εξώφυλλο που  αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις φωτογραφίες, το περιοδικό εγκαινιάζει με τρόπο εντυπωσιακό τη νέα του περίοδο.

Με νέα θεματογραφία από τους τομείς της αρχιτεκτονικής, της μόδας και του design, με ταξίδια στην Ελλάδα και τον κόσμο, με μοντέρνο σχεδιασμό και καινούργιες στήλες, το περιοδικό επιδιώκει να καλύψει τις αναγνωστικές ανάγκες του απαιτητικού κοινού που τιμά με την προτίμηση του  την εφημερίδα.

Με το ανανεωμένο ΒHMAGAZINO, που θα κυκλοφορεί με ΤΟ ΒΗΜΑ, από την Κυριακή 15 Ιουλίου, επιστρέφει και μία στήλη που άφησε εποχή στον περιοδικό τύπο, το «Μου αρέσει – Δεν μου αρέσει», στήλη κριτικής και άποψης για ευρεία γκάμα θεμάτων. Παλιοί και νέοι συνεργάτες του Βήματος θα την επαναφέρουν στην κορυφή της αναγνωσιμότητας.

Μία ανεπανάληπτη έκδοση για όλους τους αναγνώστες μας.


Βημαgazino. Δεν ακολουθεί τάσεις. Τις δημιουργεί. 

Ακολουθήστε το στο Google News