Ιδιαίτερα επηρεάζεται η συναισθηματική και οικονομική σας κατάσταση αυτήν την εβδομάδα. Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Ζυγό και ο Ερμής που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από την Τρίτη επηρεάζουν από τη μία την αποτελεσματικότητα των κινήσεών σας, από την άλλη αυξάνουν την κόπωση και τον εκνευρισμό. Κινηθείτε συστηματικά και αποφύγετε λεκτικές επιθέσεις. Την Πέμπτη αξιοποιήστε τις θετικές επιρροές που θα λάβετε από την Έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο για να προωθήσετε την πραγματοποίηση ενός σημαντικού σκοπού. Τα οικονομικά σας δεν είναι στην κατάσταση που θα θέλατε, γι’ αυτό φροντίστε να κάνετε άμεσα κινήσεις, για να αυξήσετε τα έσοδά σας.

Ταύρος

Τα πράγματα εξελίσσονται με ένταση και η καθημερινότητα αυτής της εβδομάδας σας παγιδεύει σε μία βαριά ατμόσφαιρα. Με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο την Τρίτη, θα ανασταλεί ενδεχομένως η πραγματοποίηση ενός σχεδίου σας ή θα νιώσετε απογοητευμένοι από μία σημαντική σχέση. Μείνετε ψύχραιμοι και μη βιαστείτε να προβείτε σε πράξεις που θα ανέτρεπαν σοβαρά τις ισορροπίες σας. Επίσης, φροντίστε τη διαχείριση των χρημάτων σας, έτσι ώστε να αποφύγετε το ενδεχόμενο εκμετάλλευσης από τρίτους. Υπερασπιστείτε τη δουλειά σας και μην κοινοποιείτε τα προσωπικά σας σχέδια. Ερωτικά, η ατμόσφαιρα παραμένει μέτρια, δε θα σας λείψει όμως η συμπαράσταση ενός αγαπημένου σας προσώπου σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στη σχέση σας.

Δίδυμοι

Οι μέρες που έρχονται αυτήν την εβδομάδα θα είναι δύσκολες και επεισοδιακές, λόγω των αρνητικών επιρροών που θα δεχτείτε από την έναρξη της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σας στην Παρθένο, από την Τρίτη και μετά. Τώρα θα θιγούν οικογενειακά θέματα, που θα απαιτήσουν χρήματα για να λυθούν και θα σας αγχώσουν έντονα. Την Πέμπτη, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο, θα υπάρξει μία αναταραχή από παρεξηγήσεις και δύσκολες συνεννοήσεις στον κοινωνικό και εργασιακό σας χώρο. Θα πρέπει να προσέξετε τις κινήσεις σας και να μην παρασυρθείτε σε αποφάσεις, για τις οποίες θα μετανιώσεις αργότερα. Συναισθηματικά θα υπάρχει φόρτιση, αλλά η περίοδος από την Τρίτη και μετά, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ζυγό, είναι κατάλληλη για να πετύχετε αυτά που θέλετε και να αναθερμάνετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Καρκίνος

Η εβδομάδα αυτή, με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο από την Τρίτη και μετά και την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο την Πέμπτη, θα είναι έντονη και εσείς, για ακόμη μία φορά θα εκτεθείτε εύκολα σε γεγονότα που δε θα μπορέσετε να διαχειριστείτε. Η αναστάτωση που θα επικρατήσει θα είναι μεγάλη και θα πρέπει να την διαχειριστείτε με υπομονή και λογικές κινήσεις. Προστατέψτε όσο περισσότερο μπορείτε τις σχέσεις σας και αποφύγετε τις δηλώσεις ή τις ανακοινώσεις που μπορεί να προκαλέσουν τις αντιδράσεις των γύρω σας. Καλύψτε καλύτερα τα νώτα σου και μείνετε μακριά από λάθη στην εργασία σας, που δε θα μπορείτε να διορθώσετε. Επίσης, προσέξτε να μη δίνετε υποσχέσεις που δεν είστε σε θέση να τηρήσετε, αλλά και τις μετακινήσεις σας. Στα ερωτικά σας, η θέση της Αφροδίτης στον Ζυγό από την Τρίτη και μετά βελτιώνει την ατμόσφαιρα των σχέσεών σας και μπορείτε να δρομολογήσετε ευχάριστες συναντήσεις και εξόδους.

Λέων

Το ξεκίνημα της εβδομάδας, με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο την Τρίτη, θα φέρει στην επιφάνεια κάποια δυσάρεστα γεγονότα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αλλά και κάποια μικρά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα. Φροντίστε να ελιχθείτε με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην αφήσετε κανέναν παραπονεμένο και πάνω από όλα τον ίδιο σας τον εαυτό. Την Πέμπτη, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο, να είστε συνεργάσιμοι και να δείξετε μεγαλύτερη κατανόηση στο βάρος των εξωτερικών γεγονότων. Να θυμάστε ότι αυτές τις ημέρες, με τον έναστρο ουρανό να προκαλεί εμπόδια, κανένας σημαντικός τομέας της ζωής σας δεν μπορεί να έχει επιτυχία, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να διακινδυνεύσει. Αισθηματικά, με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ζυγού από την Τρίτη και μετά, θα δείτε ότι όλα θα πάνε καλά.

Παρθένος

Αυτήν την εβδομάδα έχετε αρκετό άγχος για τις διάφορες δραστηριότητες που έχετε και θέλετε να τελειώνετε με τις πολλές εκκρεμότητες, που σας εκνευρίζουν. Θα τα καταφέρετε μια χαρά, αρκεί να μην τα κάνετε όλα μαζί και να μην αγχωθείτε! Φροντίστε να μην κουράζεστε με προβλήματα άλλων, προστατεύστε την εργασία σας και προφυλάξτε την υγεία σας. Η οικονομική βελτίωση απαιτεί από τη μεριά σας σκληρή προσπάθεια και υπομονή. Κάποιες αλλαγές ίσως είναι απαραίτητες αυτήν την εβδομάδα, τόσο στην τακτική σας, όσο και στους προγραμματισμούς σας, επαγγελματικούς ή κοινωνικούς. Ωστόσο, λόγω της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σου Ερμή από το ζώδιό σας από την Τρίτη και μετά και της Έκλειψης Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, προστατευτείτε από ανθρώπους που σχολιάζουν και παραμείνετε πιο κοντά σε εκείνους που είναι χρήσιμοι.

Ζυγός

Η εβδομάδα αυτή, με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του την Τρίτη από το ζώδιο της Παρθένου, θα είναι δύσκολη για το ζώδιό σας και το πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι θα έχετε οικονομικές δυσχέρειες και ασυνεννοησία με τους γύρω σας. Ωστόσο, η είσοδος του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης, στο ζώδιό σας την ίδια μέρα, θα σας βοηθήσει να χειριστείτε τις υποθέσεις σας διατηρώντας μία άμυνα στα γεγονότα. Ελέγξτε όσο το δυνατόν περισσότερο τη συναισθηματική σας παρόρμηση και μην επιδιώκετε να είναι όλοι φίλοι σας και υποστηρικτές σου, γιατί κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα είναι ανέφικτο. Την Πέμπτη, που θα λάβει χώρα η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο της Παρθένου, αναπόφευκτα η συμπεριφορά κάποιων δικών σου ανθρώπων θα σε πληγώσει, αλλά και εδώ πρέπει να κάνεις τη γνωστή σου υπέρβαση. Να είσαι συνεπής στους σκοπούς σου και να μην αφήσεις την συμπεριφορά σου να επηρεάζεται από τυχόν αδικίες που μπορείς να υποστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Καλό θα είναι αυτήν την εβδομάδα να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στη σχέση σου που σε προβληματίζουν, για να νιώσεις καλύτερα. Είσαι σε έναν συνεχή εκνευρισμό, που δε σε «βγάζει» πουθενά. Καλό θα είναι να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων και να μιλήσεις ανοιχτά με το σύντροφό σου για όλα όσα σε προβληματίζουν και σε ανησυχούν. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί βρείτε χρόνο να αφιερώσετε στους φίλους σας και να περάσετε ξέγνοιαστες και διασκεδαστικές στιγμές μαζί τους. Άλλωστε, τα φλερτ δεν ευνοούνται…

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα αυτές τις ημέρες και προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο χώρο της δουλειάς σου, τώρα αρχίζουν σιγά-σιγά να ξεπερνιούνται. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, αρκεί να έχεις υπολογίσει πρώτα κάθε λεπτομέρεια. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως θα ήθελες, αλλά με λίγη συνέπεια θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και θα βάλεις σε σειρά και τις υποχρεώσεις, που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

Οι προβλέψεις σας.

Αν και αυτήν την εβδομάδα είσαι ο λιγότερο θιγμένος από τις πλανητικές όψεις που θα συμβούν, αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις και τα λόγια σου. Ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας με την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή από την Παρθένο, προσπάθησε να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό και την φόρτιση των συναισθημάτων σου, που κάποια εξωτερικά γεγονότα θα προκαλέσουν. Από εκεί και μετά, ακολούθησε μία σταθερή γραμμή συμπεριφοράς απέναντι στις επαγγελματικές και κοινωνικές σχέσεις και συνεργασίες και βρες δικαιολογίες, για να μην αναγκαστείς να κάνεις κάτι που θα σου επιβληθεί να κάνεις. Συναισθηματικά, σου βγαίνει μία αιφνίδια τύχη την ώρα που δεν την περιμένεις. Να είσαι σε ετοιμότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η γοητεία σου θα είναι πολύ μεγάλη και θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τη βοήθεια της Αφροδίτης στον Ζυγό από την Τρίτη και μετά. Απόφυγε στο τέλος της εβδομάδας να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να έχεις στη σχέση σου και φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, προγραμματίζοντας μία απόδραση. Κι αν πάλι είσαι σε φάση που ψάχνεσαι, μην κάθεσαι άλλο με σταυρωμένα τα χέρια και να ξέρεις ότι… όποιος γυρίζει, μυρίζει!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Μπορείς τώρα να ανοίξεις το δρόμο για νέες συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα με κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις, ώστε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή – που σίγουρα δεν είναι μακριά – να τις υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και πολλά έξοδα, ενώ φρόντισε να τακτοποιήσεις τυχόν εκκρεμότητες.

προβλέψεις σας.

Όπως και η προηγούμενη, και αυτή η εβδομάδα θεωρείται εξίσου ηλεκτρισμένη για το ζώδιό σου, αγαπητέ Τοξότη. Την Τρίτη, με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από την Παρθένο και να σε επηρεάζει αρνητικά, ένα σχέδιό σου ανατρέπεται ή ματαιώνεται, ενώ η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στην Παρθένο την Πέμπτη, κάνει πιο πιεστική τη συμπεριφορά των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου. Η ερωτική σου σχέση θα σε απασχολήσει τώρα και θα σε βάλει στη θέση του ανακρινόμενου. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής και να ξεκαθαρίσεις τη στάση σου, ώστε να μη χρειαστεί να ξαναπεράσεις τα ίδια στο μέλλον. Κράτησε ισορροπίες και αποστάσεις αν δε θέλεις να βραχυκυκλωθούν και οι δύο αυτοί σημαντικοί τομείς της ζωής σου. Προσπάθησε να είσαι συνεπής σε αυτά που υποδεικνύεις στους άλλους να κάνουν και προστάτεψε με κάθε δυνατό τρόπο τα χρήματα, αλλά και την υγεία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός θα είναι στα ύψη τους αυτήν την περίοδο, με την νέα θέση της Αφροδίτης στον Ζυγό από την Τρίτη. Πρόσεξε μόνο, από την υπέρμετρη αισιοδοξία σου, να μην αναλώνεσαι σε άλλες καταστάσεις και δεν έχεις χρόνο να αφιερωθείς στο σύντροφό σου. Κάνε τις προτάσεις σου και προκάλεσέ τον σε παθιασμένες και ερωτικές στιγμές. Είναι βέβαιο ότι θα σε ακολουθήσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν πάλι έχεις βαρεθεί τη μοναξιά, να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να τη διώξεις, αρκεί να φαίνεσαι και να είσαι διαθέσιμος στα νέα πρόσωπα που θα γνωρίσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να βάλεις πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται, αρκεί να είναι πολύ καλά μελετημένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Στα οικονομικά, αυτήν την εβδομάδα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων. Απόφυγε το Σαββατοκύριακο να κάνεις περιττά έξοδα και αγορές.

εβδομάδα αυτή είναι μεταβατική, αρκετά δύσκολη και σε συναισθηματικό επίπεδο, με αρκετές αναμοχλεύσεις και κάποιες απογοητεύσεις. Με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του την Τρίτη από το ζώδιο της Παρθένου και την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται την Πέμπτη στο ίδιο ζώδιο, θα νιώσεις παγιδευμένος μέσα στον ίδιο σου τον εαυτό και τα βαθύτερα θέλω σου. Πρέπει να κάνεις μία εσωτερική αναζήτηση για να ξεκαθαρίσεις το θολό τοπίο της ψυχής σου και μετά να βάλεις πλώρη για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου. Βρες συμπαράσταση δίπλα σε ανθρώπους που σε αγαπούν και σε καταλαβαίνουν και μείνε μακριά από όλους όσους σε αμφισβητούν ή σου δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα. Έλεγξε τις συνθήκες της εργασίας σου και μην αφήνεις να κατακτήσουν χώρο οι αντίπαλοι σου. Στις σχέσεις σου μην περιμένεις θαύματα και ακολούθησε την τακτική της συνθηκολόγησης και όχι της επίθεσης ή της αντίδρασης.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό από την Τρίτη και μετά, θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου και θα κάνεις κινήσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Κάποιες συζητήσεις που ήθελες να κάνεις, για θέματα του παρελθόντος, είναι καλύτερα να τις αφήσεις για λίγο αργότερα, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία. Προς το παρόν, πέρασε καλά και χαλάρωσε με το σύντροφό σου, γιατί το έχετε και οι δύο ανάγκη. Αν πάλι δεν υπάρχει κάποια σχέση στη ζωή σου, αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο σου σε πράγματα που σου αρέσουν και μην αναλώνεσαι σκεπτόμενος συνεχώς το παρελθόν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι στόχοι που έχεις για τη δουλειά σου, βλέπεις σιγά-σιγά να υλοποιούνται με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές αυτήν την εβδομάδα για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, αλλά καλό θα ήταν να τα αφήσεις για αργότερα. Κάνε τώρα τις απαραίτητες επαφές, αλλά μην παίρνεις τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον και παράλληλα πρόσεχε τα απρόοπτα έξοδα και προπάντων μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές.

Η εβδομάδα αυτή φέρνει αιφνίδιες αλλαγές στις συνεργασίες και στις προσωπικές σου σχέσεις. Οι πιέσεις που σου ασκεί το πλανητικό σκηνικό, με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο από την Τρίτη και μετά, αλλά και την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο την Πέμπτη, οδηγούν σε αναγκαίες λύσεις και η αποδοχή μίας πραγματικότητας, που κυριαρχεί καλώς ή κακώς, σε γενικές γραμμές θα ήταν ωφέλιμη εκ μέρους σου. Αποδέξου κάτι που έχει γίνει έστω κι αν δε σου αρέσει, υπερασπίσου σχέσεις που σε αφορούν, αλλά απόφυγε να έχεις προσωπική επαφή με ανθρώπους που δε σε καταλαβαίνουν. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να είναι περιορισμένα, αλλά αυτό δεν πρέπει να εγείρει ούτε το θυμό ούτε την απαισιοδοξία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στην αισθηματική σου ζωή φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά, γιατί θα δεις μερικά πράγματα με αρνητικό μάτι και θα στεναχωρηθείς. Απόφυγε αυτές τις ημέρες να κάνεις συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου και άφησέ τες καλύτερα για την άλλη εβδομάδα. Εσύ που είσαι ακόμη σε περίοδο μοναξιάς, να περιμένεις ένα πισωγύρισμα από άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος, αλλά πρέπει να εκτιμήσεις καλύτερα τα δεδομένα σου, αν είναι να το δεχτείς ξανά στην ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου φρόντισε να προσέχεις τις κινήσεις σου. Μπορείς να λύσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα με τη βοήθεια που θα σου προσφέρουν οι συνάδελφοί σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερη τους φάση, γι’ αυτό φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις, που πρέπει να τακτοποιήσεις.

Οι προβλέψεις σας.

Η εβδομάδα αυτή φέρνει πάλι στην επιφάνεια νέα προβλήματα για εσένα. Ο ανάδρομος Ερμής από την Τρίτη και μετά και η Έκλειψη Ηλίου που θα λάβει χώρα την Πέμπτη στην Παρθένο, τραυματίζουν βαθιά μία σχέση σου ή ένα περιστατικό σε υποχρεώνει να αλλάξεις τη διαδρομή που είχες αποφασίσει μέχρι πρότινος να ακολουθήσεις. Έτσι, καλό είναι να μην προγραμματίσεις τίποτα που να αφορά τα επαγγελματικά σου, αλλά να ακολουθήσεις τη ροή των γεγονότων και να προσαρμοστείς. Βρες εναλλακτικές λύσεις και αυτοσχεδίασε με βάση το ένστικτό σου. Προστάτεψε το αντικείμενο της δουλειάς σου και μην εγκαταλείπεις έναν αγώνα, του οποίου η έκβαση δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Μην είσαι, τέλος, απαιτητικός στην προσωπική σου ζωή, όσο κι αν φαίνεται ότι έχεις το πάνω χέρι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το μυαλό σου είναι απασχολημένο συνεχώς στο επαγγελματικό σου μέλλον, με συνέπεια να παραμελείς τον άνθρωπό σου και να επιβαρύνεις τη μεταξύ σας ατμόσφαιρα. Κινήσου γρήγορα και μην αφήσεις σε καμία περίπτωση τα πράγματα να χαλαρώσουν στη σχέση σου, γιατί στο τέλος εσύ θα είσαι αυτός που θα στεναχωριέσαι. Μην ξεχνάς επίσης ότι θα υπάρξουν πολλοί και πολλές που θα θελήσουν να διεκδικήσουν το ταίρι σου με την πρώτη ευκαιρία, γι’ αυτό μην τους αφήσεις χώρο να το κάνουν. Οι ισορροπίες είναι ιδιαίτερα εύθραυστες. Για εσένα που ακόμα μιλάς με τη μοναξιά, η Αφροδίτη στον Ζυγό από την Τρίτη και μετά επιφυλάσσει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να πετύχεις τον έρωτα που τόσο καιρό έψαχνες…

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές αυτήν την περίοδο στη δουλειά σου. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Τις νέες προτάσεις που θα σου κάνουν, μην τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις, μερικές φορές σε βγάζουν έξω από το πρόγραμμα που έχεις. Μπορείς αυτήν την περίοδο να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.