Η φαινομενικά δύσκολη σύζευξη αυτών των δύο ζωδίων ξεπερνιέται εύκολα. Ναι, είναι και οι δύο ισχυρογνώμονες και εγωιστές, αλλά στα θέματα έρωτα όλα μπορούν να αλλάξουν! Αυτό το ζευγάρι είναι πιστό και έντονο και σίγουρα ανάμεσα τους υπάρχει πάθος.

Η γη και το νερό μπορεί να καρπίσει… όπως αυτό το ταίριασμα. Ναι θα υπάρχουν εντάσεις και πολύς εγωισμός, αλλά η λάμψη αυτού του ζευγαριού είναι αδιαμφισβήτητη. Οι απαιτήσεις είναι πολλές και από τους δύο, αλλά και τα δύο ζώδια ζουν για να βρίσκονται στην υψηλότερη κλίμακα παντού.

Είναι και οι δύο απαιτητικοί και κτητικοί, ίσως ο Σκορπιός περισσότερο! Οι δύο τους θα κάνουν υπέροχες διακοπές και ψώνια καθότι τους ενώνει η αγάπη για απολαύσεις. Ο μεν Παρθένος είναι πιο απόμακρος, ο δε Σκορπιός πιο κεφάτος.

Ο Σκορπιός αλλάζει συνέχεια τα δεδομένα και προκαλεί αναταραχές, ενώ ο Παρθένος είναι σταθερός και θέλει ηρεμία. Ένας κοινός στόχος μπορεί να τους ενώσει: μια πετυχημένη καριέρα, ένας φιλόδοξος γάμος, μια ισχυρή φιλία.

Η ανασφάλεια και των δύο είναι συχνά κουραστική και καλλιεργεί ένα κλίμα καθόλου γόνιμο και σταθερό. Ζηλεύει ο ένας τον άλλο, αλλά τον λατρεύει κιόλας. Ο Παρθένος θα κάνει τα πράγματα πιο απλά και ο Σκορπιός πιο σύνθετα, με πνεύμα κατανόησης μπορούν να ολοκληρωθούν. Αλλά θα καταφέρουν να κάνουν άκρη το μεγάλο τους εγώ;

Ακολουθήστε το στο Google News