Είμαστε στην περίοδο του Ζυγού! Ολόκληρος ο Οκτώβρης ανήκε στο αέρινο ζώδιο και εμείς είμαστε εδώ για να τα μάθουμε όλα….

Αχ αυτή η επιμονή σου

Είναι αγύριστο κεφάλι από τα λίγα! Στο φαινομενικά ευγενικά και πειθήνιο του πρόσωπο κρύβεται ένας άνθρωπος ισχυρογνώμων. Μπορεί να συμφωνεί σε όλα (για να τελειώνει με περιττές διαφωνίες, όμως εκείνος ξέρει καλά τι θέλει και πώς να το πετύχει.

Συγχωρώ αλλά δεν ξεχνώ

Σε σύγκριση με τα άλλα ζώδια του αέρα (Υδροχόο και Δίδυμο), ο Ζυγός έχει μνήμη ελέφαντα. Όχι δεν θέλει να δημιουργεί εντάσεις, μα αν χρειαστεί θα στα σούρει όλα από την καλή και από την ανάποδη. Μετά θα σε συγχωρήσει εύκολα και χωρίς δισταγμό, μα αυτό δεν σημαίνει ότι το θέμα τελείωσε εκεί. Πάντα θα θυμάται…

Να το σκεφτούμε λιγάκι;

Περιμένεις από έναν Ζυγό να πάρει απόφαση; Καλά κρασιά! Η αναποφασιστικότητα του είναι μνημειώδης και μπορεί να σε ταλαιπωρήσει πολύ μέχρι να κατασταλάξει κάπου. Μπορεί να «κοσκινίζει» ένα θέμα πολύ καιρό μέχρι να πάρει μια απόφαση.

Είναι να μην πάρει όμως απόφαση

Το παραπάνω χαρακτηριστικό καταλήγει αυτόματα σε αυτό. Ναι μπορεί να θέλει μήνες και χρόνια για να κλείσει λογαριασμούς ή να ξεμπερδέψει με το παρελθόν του, μα είναι να μην πάρει απόφαση! Στο πλαίσιο της επιμονής προσθέστε και αυτό!

Λογική και ευαισθησία

Η λογική του Ζυγού είναι μνημειώδης! Μιλάει κυρίως με επιχειρήματα και του αρέσουν οι συζητήσεις, που καταλήγουν σε ένα αποτέλεσμα. Δεν απολαμβάνει απλά λόγια του αέρα θέλει αμεσότητα και μια κατάληξη. Όχι να είχαμε να λέγαμε… λύσεις απτές και χειροπιαστές.