Ζυγός

Τα έχεις βρει λιγάκι σκούρα. Μπερδεύεις και μπερδεύεσαι και δεν ξέρεις πώς να το αλλάξεις. Ο Άρης σε βάζει σε σκέψεις για αλλαγές στην συμπεριφορά σου και μάλλον πρέπει να φανείς έξυπνος και να ακολουθήσεις μια νέα μέθοδο προσέγγισης. Απάντησε στα ερωτήματα: πως θέλω να είναι ο σύντροφος μου, πως θέλω να είμαι εγώ σε μία σχέση, τι μπορώ να πάρω και τι μπορώ να δώσω.

Σκορπιός

Οι πρώτες μέρες του μήνα σε βρίσκουν ανανεωμένο και καλό σύντροφο. Θαλπωρή και στιγμές συντροφικότητας είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η ερωτική ζωή πάει καλά και τα ερωτικά σου vibes είναι έντονα. Η ανάδρομη Αφροδίτη όμως σε κάνει να πέφτεις και να έχεις ανασφάλειες. Σκέφτεσαι πολλά, ίσως πιο πολλά από ότι πρέπει, με αποτέλεσμα να διογκώνεις καταστάσεις μέσα στο κεφάλι σου. Θέλεις πάλι όλα να τα αλλάξεις και σενάρια χωρισμού πέφτουν στο τραπέζι.

Τοξότης

Ο μήνας ξεκινά με έναν Τοξότη μες την καλή χαρά! Αυτό όμως έχει έναν τεράστιο κίνδυνο, όταν ένας Τοξότης χαίρεται και είναι σε έξαρση δεν βλέπεί τίποτα άλλο μπροστά του. Η ανάδρομη Αφροδίτη έρχεται να επιβεβαιώσει τις προβλέψεις καθώς μετά τις 5 του μήνα, το παρασκήνιο γίνεται έντονο. Σχέσεις παράνομες και μυστικές καταστάσεις από την μία σου ανεβάζουν την αδρεναλίνη, από την άλλη σε κουράζουν.

Αιγόκερως

Κοινωνικότητα και αγάπη είναι οι δύο λέξεις που χαρακτηρίζουν τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου. Ωραίες στιγμές με το ταίρι σας και με φίλους ξεκινούν όμορφα τον μήνα και εσείς έχετε λουφάξει. Όμως με ανάδρομη Αφροδίτη τίποτα δεν κρατάει για πάντα, καθώς το πνεύμα της καχυποψίας σας ζώνει και τυφλώνει την λογική σας. Μήπως το ταίρι σου σας περιορίζει; Μήπως σας ζηλεύουν; Από τα τέλη του μήνα το τοπίο ξεθολώνει και μαζί με αυτό και η κρίση σας.

Υδροχόος

Ο Άρης είναι μαζί σου για όλο το μήνα και σου δίνει τόλμη και γοητεία! Ναι, η ερωτική επιθυμία είναι μεγάλη και η παρόρμηση ακόμα μεγαλύτερη. Με την Αφροδίτη όμως να γυρνάει ανάδρομη, ο φόβος σου μεγαλώνει και συνεχώς βλέπεις φαντάσματα. Από την μια θέλεις να υποκύψεις στην ερωτική σου επιθυμία, από την άλλη φοβάσαι να μπλέξεις καθώς το ερωτικό σου ενδιαφέρον βρίσκεται στην καθημερινότητα σου. Ναι μεν, αλλά.

Ιχθύς

Αν ο μήνας σου έχεις ξεκινήσει και εσύ βρίσκεσαι στον δρόμο για ένα ταξίδι ή κάπου εκτός της μόνιμης κατοικίας σου, τότε εκεί θα συναντήσεις τον νέο έρωτα! Τα ερωτικά σου στάνταρ έτσι και αλλιώς έχουν αλλάξει και ψάχνεις κάτι που θα σε συναρπάσει. Η Αφροδίτη σου αλλάζει την νοοτροπία σου πάνω στον έρωτα και την μέχρι τώρα φιλοσοφία σου. Έχεις μπερδευτεί και ψάχνεις απαντήσεις. Διλήμματα προκύπτουν και κρίσιμες αποφάσεις πρέπει να παρθούν άμεσα.