Με τον Τοξότη τα πράγματα είναι εύκολα! Θα σε ρίξει στο κρεβάτι γρήγορα καθώς για έναν Τοξότη είναι βασικό να δει αν ταιριάζουν τα χνώτα σας… επί της πράξης! Σαν καθαρόαιμο ζώδιο της Φωτιάς, ανάβει εύκολα! Η ένταση και το πάθος είναι μέσα στο παιχνίδι.

Επιδιώκουν την ένταση και την διάρκεια και τους ενθουσιάζει ένας παρτενέρ με χιούμορ. Είναι πολύ επαναπαυμένος στις επιδόσεις του και έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Του αρέσει η περιπέτεια και το σεξ σε εξωτερικούς χώρους.

Απολαμβάνει το σεξ και θέλει να πειραματιστεί αλλά είναι λιγάκι της ρουτίνας. Απολαμβάνει την δράση αλλά γρήγορα βαριέται. Πρέπει να υπάρχουν εναλλαγές και περιπέτεια αλλιώς θεωρεί τον χρόνο χαμένο. Αν ζητάς τρυφερότητα μετά το σεξ, μην το προσπαθήσεις με έναν Τοξότη. Αν έκανε σεξ μπορεί να συνεχίσει ότι έκανε πριν χωρίς δισταγμό. Κρίμα βρε Τοξότη!

Ναι ξέρουμε πέφτετε από τα σύννεφα. Κανείς δεν το πιστεύει! Υπάρχουν όμως αποδείξεις, Μπορεί να είναι δραστήριοι και εφευρετικοί αλλά όχι πάντα. Σκέφτονται πολύ , πάρα πολύ με σκοπό να χάνεται η ένταση της στιγμής!

Ακολουθήστε το στο Google News