Aν μέχρι σήμερα θεωρούσατε ότι η βασική χρήση των γλυκαντικών είναι απλά να νοστιμίζουν τον καφέ ή το τσάι μας, μπείτε σήμερα κιόλας στο www.sweetandbalance.gr και ανακαλύψτε κι άλλες!

Αγαπημένες συνταγές για γλυκά χωρίς ζάχαρη που πάντα θέλατε να φτιάξετε αλλά δεν ξέρατε πώς! Στο site των Sweet & Balance θα βρείτε όλες τις οδηγίες που χρειάζεστε για τη δημιουργία  υπέροχων σπιτικών γλυκών χωρίς ζάχαρη αλλά με γλυκαντικό Sweet & Balance με εκχύλισμα από το φυτό stevia!

Μερικές από τις αγαπημένες μας συνταγές χωρίς ζάχαρη των Sweet & Balance είναι: ο λατρεμένος Σιμιγδαλένιος Χαλβάς, το απίστευτα αρωματικό Ρυζόγαλο με γάλα Αμυγδάλου, το αφράτο Κέικ Σοκολάτας, η μοναδική Γαλατόπιτα που εντυπωσιάζει, τα ιδιαίτερα Κουλουράκια με Lime και Καρύδα, τα λαχταριστά Cookies Σοκολάτας με Φιστίκια και τόσα πολλά άλλα. Βρείτε τη δική σας αγαπημένη συνταγή χωρίς ζάχαρη… για απόλαυση χωρίς ενοχές που θα σας κάνει να αλλάξετε συνήθειες!

Οι συνταγές συνεχώς ανανεώνονται για να σας δίνουν ακόμα περισσότερες ιδέες και λόγους για να ετοιμάζετε με τα χεράκια σας απολαυστικά γλυκά χωρίς ζάχαρη για εσάς και τους αγαπημένους σας.