Έχουν περάσει περισσότερα από 15 χρόνια από τότε που η The Body Shop δημιούργησε ένα από τα πρώτα beauty calendars στον κόσμο. Σήμερα, τα Advent Calendars είναι η πιο hot τάση παγκοσμίως για τα δώρα των γιορτών, ενώ για την The Body Shop αποτελούν ένα από τα best seller Χριστουγεννιάτικα δώρα της παγκοσμίως.

Φέτος, η The Body Shop μας μαγεύει με τρία πολυτελή Advent Calendars και με το νέο, 100% vegan Countdown to New Year, που είναι γεμάτα με απολαυστικά, εμβληματικά και – όπως πάντα – εμπνευσμένα από τη φύση προϊόντα περιποίησης, με τα πιο αναζωογονητικά αρώματα και τις πιο υπέροχες υφές.

Το να περνάμε χρόνο στη φύση μας προσγειώνει, ενισχύει την ευεξία μας και μας κάνει να νιώθουμε ζωντανοί και γεμάτοι ενέργεια. Γι’ αυτό, τα Advent Calendars της The Body Shop, εκτός από δώρα ομορφιάς και περιποίησης, μας προσφέρουν και πνευματική αναζωογόνηση. Οι καθημερινές εκπλήξεις που κρύβουν μέσα τους είναι εμπνευσμένες από τη μαγευτική φύση και παράλληλα μας υπενθυμίζουν να της ανταποδώσουμε κι εμείς λίγη από την αγάπη που μας χαρίζει απλόχερα.

Φέτος τα Χριστούγεννα, με κάθε αγορά σας – μικρή ή μεγάλη – από την The Body Shop στηρίζετε την προστασία και την αναγέννηση δασικών εκτάσεων στην Αγγλία και την Αρμενία, που συνολικά ανέρχονται σε περισσότερα από 10 εκατομμύρια τ.μ.* Με τη δική σας βοήθεια, η The Body Shop στηρίζει την World Land Trust και τον νέο της συνεργάτη, την The Woodland Trust UK, στο πλαίσιο του Προγράμματός της World Bio-Bridges Mission. Ανακαλύψτε περισσότερα: thebodyshop.gr/re-wildtheworld

Αν δεν δράσουμε άμεσα, απειλείται η επιβίωση των πληθυσμών άγριας ζωής στο δάσος Forest of Dean και στην κοιλάδα Wye Valley στα σύνορα Αγγλίας-Ουαλίας, εξαιτίας της αυξανόμενης γεωγραφικής απομόνωσής τους και του περιορισμού τους σε μικρές και αποκομμένες μεταξύ τους δασικές εκτάσεις. Το Caucasus Wildlife Refuge βρίσκεται σε ένα hotspot βιοποικιλότητας και αποτελεί καταφύγιο για ένα από τα περισσότερο απειλούμενα είδη στην Αρμενία, τη λεοπάρδαλη του Καυκάσου.