Κριός

Η Ανάδρομη Αφροδίτη έφυγε αλλά το παρελθόν που σας κουβάλησε στην σκέψη σας θα φύγει από το πλάνο μετά τις 5 Νοεμβρίου. Οι δεσμευμένοι θα «λυθούν» και θα εκφραστούν πιο ελεύθερα στο ταίρι τους, ενώ οι ελεύθεροι με αργά βήματα θα βγουν από το αδιέξοδο. Ο Ήλιος θα αναπτερώσει το ηθικό σας.

Συμβουλή: Μιλήστε με φίλους και βγείτε έξω!

Ταύρος

Επικοινωνία και συνεννόηση πάνε περίπατο. Από την μία το ταίρι σας βαρέθηκε τα συναισθηματικά σας τερτίπια και από την άλλη εσείς έχετε μεγάλο απόθεμα σνομπισμού. Ερμής και Δίας σας προσφέρουν νέες ερωτικές εμπειρίες και… μπαίνει το νερό στο αυλάκι.

Συμβουλή: Μην αφήνετε την τύχη σας σε τρίτους, θα εκτεθείτε.

Δίδυμοι

Έχετε πια απηυδήσει από συντρόφους που σας έχουν στην αναμονή και τώρα ήρθε η ώρα να πάρετε τον έλεγχο στα χέρια σας. Σιγά – σιγά η αυτοπεποίθηση σας χτίζεται και μέρα με την μέρα το τοπίο φωτίζεται. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και μην αντιδράτε σπασμωδικά. Ειδικά μετά τις 15/11  καθίστε και σκεφτείτε τι είναι αυτό που τελικά θα σας κάνει ευτυχισμένους.

Συμβουλή: Με καθαρή ματιά και ψυχραιμία μπορεί να καταλάβετε την αλήθεια.

Καρκίνος

Ανάσα ανανέωσης αυτός ο μήνας! Ναι τον Οκτώβρη ζήσατε ένα συναισθηματικό roller coaster, το οποίο όμως σας άφησε λιγάκι πιο σίγουρους και αντικειμενικούς από πριν. Μπορεί να μην ξέρετε ακόμα τι θέλετε, μα ξέρετε σίγουρα τι δεν θέλετε και αυτό είναι σημαντικό. Αυτός ο μήνας προσφέρεται για λίγη ακόμα περισυλλογή και μεγάλες αποφάσεις.

Συμβουλή: Μείνετε πειθαρχημένοι και μην κοιτάτε πίσω

Λέων

Ζήσατε έναν μήνα στα άκρα: από την μία έτοιμοι για γάμο και την ίδια στιγμή χορεύατε ζεϊμπέκικο το «Θα ζήσω ελεύθερο πουλί». Φοβάστε να δοθείτε αλλά βαριέστε και μόνοι σας. Ας μην γίνει τίποτα από τα δύο και κάντε κάτι που σας βοηθάει πάντα. Βγείτε έξω και χαρείτε με φίλους, άλλωστε ότι είναι να γίνει θα γίνει.

Συμβουλή: Ο Δίας σας κάνει επικοινωνιακούς και διαλέγει τα σωστά λόγια στο στόμα σας.

Παρθένος

Αυτός ο μήνας σας καλεί σε αλλαγές. Το χειρότερο σας δηλαδή. Εξερευνήστε όμως τα κομμάτια του εαυτού σας που δεν «προχωράνε». Μια νέα τάξη πραγμάτων, πρωτίστως, θα βοηθήσει εσάς τους ίδιους και μετά θα μπορέσει να σας κάνει να εμπιστευτείτε ένα ταίρι. Αυτό δεν είναι το πρόβλημα στο τέλος; Η εμπιστοσύνη;

Συμβουλή: Αφήστε τις σκέψεις ελεύθερες και ανοιχτές.