Τα τελευταία χρόνια οι makeup bloggers έχουν κατακλύσει το Διαδίκτυο με βιντεάκια για ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς: πώς θα μεγαλώσετε τα χείλη σας, πώς θα μικρύνετε τη μύτη σας, πώς θα λεπτύνετε το πρόσωπό σας…

Ωστόσο, όσο χρήσιμες και αποτελεσματικές και αν είναι όλες αυτές οι τεχνικές, δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καθημερινών μαμάδων, που τρέχουν όλη μέρα για να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών και του σπιτιού τους.

Οι περισσότερες γυναίκες, θέλουμε να πετύχουμε ένα όμορφο και εντυπωσιακό μακιγιάζ, χωρίς να πρέπει να περάσουμε ώρες μπροστά στον καθρέφτη.

Για παράδειγμα, στο παρακάτω βίντεο, η makeup blogger μάς δείχνει πώς θα κάνουμε contouring στη μύτη μας. Σίγουρα, η τεχνική της είναι αποτελεσματική και αν έχετε τον χρόνο και την όρεξη, μπορείτε να τη δοκιμάσετε.

Αν, ωστόσο, θα θέλατε να έχετε μικρότερη ή/και λεπτότερη μύτη, αλλά δε θέλετε να καταφύγετε σε δραστικές και επώδυνες λύσεις ή δεν είστε εξοικειωμένη με το μακιγιάζ, σας έχουμε ευχάριστα νέα. Θα χρειαστείτε μόνο ένα προϊόν για να μικρύνετε διακριτικά τη μύτη σας.

Το προϊόν αυτό δεν είναι άλλο από το κονσίλερ. Ναι, αυτό το αγαπημένο προϊόν μπορεί να κάνει θαύματα και στο σχήμα της μύτης σας. Εφαρμόστε απλά λίγο υγρό κονσίλερ κατά μήκος της ράχης της μύτης σας και απλώστε το. Με αυτόν τον τρόπο θα την κάνετε ελαφρώς μικρότερη!