Διαταραχή απορρόφησης και έκκρισης ύδατος και ηλεκτρολυτών από τα εντερικά τοιχώματα ή, κοινώς… διάρροια! Είναι μία ενοχλητική κατάσταση, που μπορεί να μας χαλάσει τη διάθεση ή ακόμη και να μας φέρει σε δύσκολη θέση, ωστόσο η διάρροια είναι μία συνήθης διαταραχή που χαρακτηρίζεται από τρεις ή περισσότερες υδαρείς κενώσεις ανά 24ωρο. Τα αίτια της διάρροιας ποικίλλουν και συμπεριλαμβάνουν λοιμώδη αίτια όπως  για παράδειγμα βακτήρια, ιοί, παράσιτα και μη λοιμώδη αίτια που περιλαμβάνουν ενδεικτικά διάφορα  φάρμακα (αντιβιοτικά κ.α), φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου, σπαστική κολίτιδα, αλλεργίες σε τροφές. Για τη διάρροια μπορεί να ευθύνεται ακόμα και κάποια συναισθηματική αναστάτωση ή το στρες.

Αντιμετώπιση της διάρροιας  με Tasectan!

Το Tasectan σχεδιάστηκε για την αποτελεσματική και ασφαλή αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της διάρροιας, που προκαλείται από διάφορες αιτίες (π.χ. ίωση, γαστρεντερίτιδα, τροφική δηλητηρίαση), χωρίς φάρμακα.  Τέτοια ενοχλητικά συμπτώματα είναι η κοιλιακή διάταση, o πόνος στην κοιλιά και οι συχνές κενώσεις.

Το Τasectan σταματά γρήγορα τη διάρροια και επαναφέρει τη φυσιολογική λειτουργία του εντέρου.

  • Αποκαθιστά άμεσα τη φυσιολογική λειτουργία των τοιχωμάτων του εντέρου.
  • Οι κενώσεις επανέρχονται σε κανονική συχνότητα.
  • Η σύσταση των κενώσεων επανέρχεται στο φυσιολογικό.

Πώς δρα το Tasectan;

Το Tasectan δρα τοπικά στον εντερικό βλεννογόνο, όπου υπάρχει φλεγμονή, χωρίς να εισέρχεται στη συστηματική κυκλοφορία και επαναφέρει την ισορροπία στη λειτουργία των τοιχωμάτων του εντέρου, με ευνοϊκό προφίλ ασφάλειας.

Γιατί να επιλέξετε Tasectan για την αντιμετώπιση της διάρροιας;

Το Tasectan είναι η ιδανική επιλογή για την αντιμετώπιση της διάρροιας, καθώς:

  • Δρα γρήγορα και αποτελεσματικά, αντιμετωπίζοντας τα συμπτώματα της διάρροιας (πόνος στην κοιλιά, συχνές κενώσεις).
  • Δεν είναι φάρμακο, αλλά ιατροτεχνολογικό βοήθημα, με ευνοϊκό προφίλ ασφάλειας.
  • Είναι κατάλληλο ακόμη και για βρέφη και παιδιά.
  • Απελευθερώνει τον οργανισμό από τους ερεθιστικούς παράγοντες που προκαλούν τη διάρροια, καθώς τους απομακρύνει μέσω των κοπράνων, χωρίς να τους κρατά εγκλωβισμένους στον εντερικό σωλήνα.
  • Επαναφέρει την ισορροπία στη φυσιολογική λειτουργία του εντέρου.

Μάθετε περισσότερα στο www.tasectan.gr

Ακολουθήστε το στο Google News