Πρόκειται αναμφίβολα για ένα πολύ περίεργο ταίριασμα. Το πρώτο και το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου έχουν πάρα πολλές διαφορές. Η ένωση τους δημιουργεί μια πολύ καλή και αρμονική σχέση.

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο με ισχυρή παρουσία, εγωκεντρικό με άγρια ένστικτα. Θέλει να κάνει το δικό του και βάζει το δικές τους ανάγκες πάνω από όλους. Θα κάνουν οτιδήποτε τους ευχαριστεί χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο Ιχθύς κάνουν όνειρα, έχουν στόχους και αγαπούν με πάθος, Όχι αυτοί οι δύο δεν ταιριάζουν καθόλου! Για να βρουν μια κοινή σκοπιά και μια κοινή γλώσσα για να μιλήσουν πρέπει να αφήσουν το συναίσθημα τους να τους παρασύρει.

Ο Κριός είναι εγκρατής ενώ ο Ιχθύς όχι. Πάντα ο Ιχθύς θα φοβάται τις σιωπές του Κριού και ο Κριός θα μισεί την μαλθακότητα του Ιχθύ. Ο Κριός θα έχει το πάνω χέρι, έτσι και αλλιώς θα είναι εκείνος που θα κάνει την πρώτη κίνηση. Ο Ιχθύς από την άλλη μπορεί να καθησυχάσει τον Κριό, να τον προστατεύσει. Αν ο Κριός χαλαρώσει και τον εμπιστευτεί θα μπορέσει στην αγκαλιά του να βρει γαλήνη.

Ο εγωισμός του Κριού θα δημιουργήσει εντάσεις. Από την άλλη ο Ιχθύς θα γνωρίσει γρήγορα τον ψυχισμό του Κριού και θα καταλάβει τους κώδικες του. Αν αποκτήσουν ένα κοινό όραμα και δράσουν σαν ένα σώμα, τότε ναι μπορούν να τα καταφέρουν.

Ο Ιχθύς μπορεί να τιθασεύσει και να «μαζέψει» τον Κριό και ο Κριός μπορεί να δώσει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση στον Ιχθύ. Ο Κριός είναι ζώδιο της Φωτιάς και ο Ιχθύς του Νερού, αυτά τα αντίθετα στοιχεία μπορούν να εξαντλήσουν το ζευγάρι ή να του δημιουργήσει ισορροπίες. Εξαρτάται τι θα διαλέξουν!