Τοξότης

Το 2019 έχει ήδη ξεκινήσει για εσάς με τον ερχομό του Δία στο ζώδιο σας! Ίσως ακόμα να μην έχετε καταλάβει την άφιξη του γιατί σαμποτάρετε την ευτυχία και αρνείστε πεισματικά κάθε τι καλό. Ο νέος χρόνος υπόσχεται να σας μεταμορφώσει, να σας δώσει νέο αέρα και να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Ξεκινώντας με τα επαγγελματικά, οι εξελίξεις είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Το κλίμα θα είναι ενθαρρυντικό και εσείς θα ωριμάσετε ως επαγγελματίες. Μην φοβηθείτε να διεκδικήσετε και θα δείτε τις επιτυχίες να σας ακολουθούν. Στα αισθηματικά έρχονται νέα δεδομένα κατόπιν ώριμης σκέψης, επιθυμίες θα ξεκαθαριστούν και εσείς πρέπει να δείτε την ζωή σας με νέο μάτι, μετά τον Απρίλιο θα νοιώσετε έτοιμοι για δέσμευση και μια νέα σχέση θα σας συγκινήσει. Φέτος οι αλλαγές θα είναι ουσιαστικές και μοιραίες, επιθυμείστε την ευτυχία και μην βάζετε τρικλοποδιές στον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Δεν είναι μια χρονιά με ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα, αλλά είναι μια χρονιά που χρειάζεται προσοχή καθώς σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις για το μέλλον. Στα ερωτικά πρέπει να κοπιάσετε αρκετά, βάλτε σε τάξη την ζωή σας και δείτε σοβαρά το ενδεχόμενο μιας σοβαρής σχέσης. Θυμηθείτε: αυτή την φορά πρέπει να είστε ειλικρινείς. Επαγγελματικά, μπορείτε να επεκταθείτε και να ενισχύσετε την εργασία σας με πολλούς τρόπους, αναθεωρείστε εργασιακά στεγανά και φανείτε ευέλικτοι. Για δεύτερη χρονιά θα πορευτείτε με τον Κρόνο στο ζώδιο σας, από την μια σας καταβάλει και σας κόβει τα φτερά από την άλλη όμως χτίζεται γερές βάσεις με το βλέμμα καρφωμένο στο μέλλον. Κόψτε βλαβερές συνήθειες, επιδιώξτε νέους δεσμούς, γίνετε αποφασιστικοί και αποφασισμένοι. Δείτε την χρονιά σοβαρά και όχι επιπόλαια.

Υδροχόος

Η βαριά ατμόσφαιρα του 2018 δεν θα φύγει εντελώς το 2019, αλλά σίγουρα οι ηλιόλουστες μέρες θα είναι περισσότερες από τις βροχερές. Πρόκειται για μια χρονιά… στην μέση: ούτε εύκολη, ούτε όμως και δύσκολη. Στα ερωτικά, έχετε μπει ήδη στο τρενάκι των αλλαγών, οπότε δέστε την ζώνη σας γιατί θα έχετε ένα ταξίδι με αρκετές αναταράξεις. Σχέσεις δοκιμάζονται και είτε παραμένουν, είτε τρέχουν μακριά. Στα επαγγελματικά, από την Άνοιξη θα νιώσετε πιο σίγουροι και πιο αποφασισμένοι, οι αλλαγές θα είναι αρκετές και αναγκαστικές μείνετε ψύχραιμοι και ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων με φυσικότητα.  Συνειδητοποιείστε πως πρέπει να αλλάξετε συνήθειες και μείνετε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, αλλά και με τους άλλους. Το παρελθόν είναι πίσω σας και εσείς πρέπει να κοιτάξετε μπροστά.

Ιχθύς

Ιχθύες ετοιμαστείτε για μια όμορφη χρονιά! Το 2018 ξεκίνησε ανιαρό και βαρετό και κατέληξε σε θρίλερ με απρόβλεπτες εξελίξεις, μπροστά σε αυτό το σκηνικό το 2019 θα είναι λούνα παρκ. Οι ιδέες σας μπαίνουν σε εφαρμογή, η διάθεση σας αλλάζει και γίνεστε πρακτικοί και μεθοδικοί. Στα αισθηματικά ακόμα το τοπίο δεν θα ξεκαθαρίσει εντελώς, αλλά σίγουρα δεν θα έχει τόσες ανατροπές. Τα συναισθήματα σας θα είναι μπερδεμένα και πρέπει να ισορροπήσετε ανάμεσα στο συναίσθημα και την λογική. Στα επαγγελματικά σας μπορείτε πραγματικά να λάμψετε, καθώς είναι ο τομέας που υπόσχεται τις μεγαλύτερες συγκινήσεις για φέτος. Η εργατικότητα σας θα ανταμειφθεί, οικονομικά και ψυχολογικά, η τύχη θα είναι στο πλευρό σας και οι ιδέες σας θα είναι πρωτότυπες και χρήσιμες. Αυτή η χρονιά υπόσχεται πολλές νίκες και ζητά από εσάς περισσότερη προσοχή, μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και απρόσκοπτη εργασία. Έτσι, όλα θα πάνε καλά ή τουλάχιστον σωστά.