Πλούσια σε γεγονότα και αλλαγές η χρονιά που ολοκληρώθηκε Σκορπιέ σου έδωσε μια μικρή γεύση για όσα θα ακολουθήσουν μέσα στο 2019 και όχι μόνο. Ο Ουρανός στον Ταύρο εγκαινιάζει μια νέα εποχή στις σχέσεις σου ενώ ο Δίας στον Τοξότη θα ευνοήσει απρόσμενα τα οικονομικά σου. Η παρουσία του Κρόνου μαζί με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω επίσης λειτουργεί βοηθητικά ώστε να υιοθετήσεις καινούριες τακτικές που θα σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις τις δυνατότητές σου και να υλοποιήσεις στόχους και όνειρα.

Μια νέα επταετία ξεκινά και αν αξιοποιήσεις γνώση και εμπειρίες που απέκτησες τα τελευταία χρόνια, θα μπορέσεις να χτίσεις τη ζωή που θέλεις. Πλέον ξέρεις τι θέλεις και πώς θα το επιτύχεις, οπότε όλα τα άλλα είναι θέμα χρόνου. Έτσι ή αλλιώς ευνοείσαι σε αισθηματικά και εργασιακά ζητήματα. Απλά φρόντισε να είσαι ειλικρινής και συνεργάσιμος και προσαρμόσου σε οτιδήποτε δεν μπορείς να αλλάξεις.

Στα ερωτικά μπορεί να μην έρθει η γαλήνη και η ηρεμία, αλλά δεν αποκλείεται μια ενδιαφέρουσα καινούρια γνωριμία. Έτσι ή αλλιώς οι μήνες που θα ακολουθήσουν θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις τον ρυθμό σου και τις συνθήκες των σχέσεών σου με τους άλλους.

Όσες επιμένεις σε παλιές συνήθειες και τρόπους θα διαπιστώσεις ότι χάνεις πολύτιμο χρόνο. Αποδέξου τον εαυτό σου όπως είναι και μην αρνείσαι το δικαίωμα ενός πειράματος ακόμα και αν αποτύχει.

Η εργασία σου προβλέπεται περισσότερο τυχερή ή ενδιαφέρουσα. Αξιοποίησε τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες, την αντίληψη που διαθέτεις και τις ευκαιρίες που θα την συνοδεύσουν. Έχε λίγο περισσότερο το νου σου στην αρχή του χρόνου, τον Ιούλιο και τον Δεκέμβριο.

Ο Δίας στον Τοξότη θα βοηθήσει τα οικονομικά σου, ωστόσο μην ξανοιχτείς γιατί η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει, οπότε φρόντισε να είσαι συντηρητικός στο χειρισμό τους. Το δεύτερο εξάμηνο θα υπάρξουν ευκαιρίες να αλλάξει εντελώς η κατάσταση σε αυτόν τον τομέα.

Παράλληλα μην ξεχνάς να φροντίζεις την υγεία σου και να κάνεις τα τσεκ απ σου, να διατρέφεσαι σωστά, και να ξεκουράζεσαι και όλα θα γίνουν.

Ακολουθήστε το στο Google News