Το 2019 ήρθε και μαζί του έφερε ευκαιρίες για αλλαγές, τόσο γενικά, όσο και στη διατροφή μας. Μπορεί να φάγαμε πολύ στις γιορτές, αλλά τώρα θα πρέπει να επανορθώσουμε κάνοντας πιο υγιεινές και θρεπτικές επιλογές.

Οι σειρές Barilla Better For You είναι δίπλα μας σε αυτήν την προσπάθεια, κάνοντας κάθε μας γεύμα πιο νόστιμο και θρεπτικό. Αν θέλετε να δημιουργήσετε γεύματα που θα σας προσφέρουν τόνωση και ευεξία δεν έχετε παρά να τις δοκιμάσετε. Εμείς σας ετοιμάσαμε μία λίστα με δικές μας προτάσεις.

Βάλτε τα Barilla Ολικής Αλέσεως από αλεύρι 100% ολικής αλέσεως στην καθημερινότητά σας για περισσότερες φυτικές ίνες, αλλά και για να αποκτήσετε περισσότερη ενέργεια χάρη στους σύνθετους υδατάνθρακες που προσφέρουν.

Αν πάλι θέλετε να κάνετε το πιάτο σας έξτρα θρεπτικό και γεμάτο φυτικές ίνες αυξήστε τα δημητριακά στα γεύματά σας. Μπορείτε για παράδειγμα να δοκιμάσετε τα Barilla 5 Δημητριακά για συνταγές γεμάτες πρωτεΐνη και ιδιαίτερη γεύση.

Και στην περίπτωση που έχετε δυσανεξία στη γλουτένη μην ανησυχείτε! Απολαύστε τις αγαπημένες σας συνταγές επιλέγοντας τα Barilla Χωρίς γλουτένη ή και τα Barilla Legumes από 100% αλεύρι ρεβιθιού ή κόκκινης φακής, που δεν περιέχουν γλουτένη και σας προσφέρουν όλα τα οφέλη των οσπρίων.

Τέλος, για ζυμαρικά από 100% βιολογικό σιμιγδάλι σκληρού σιταριού προτιμήστε τα Barilla Bio, που θα ταιριάξουν τέλεια στις ανανεωμένες σας διατροφικές συνήθειες.
Εκμεταλλευτείτε τη νέα χρονιά για μία καλύτερη διατροφή για εσάς!

Μάθετε περισσότερα για τις σειρές Barilla Better For You: https://www.barilla.com/el-gr/betterforyou