Κριός

Πρέπει να προσαρμοστείτε γρήγορα. Μπορεί στις ερωτικές σχέσεις να είστε αρκετά δυναμικοί, αλλά δύσκολα μπαίνετε σε «πρόγραμμα».

Ταύρος

Βάλτε γερές βάσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές βάσεις και δείτε μόνοι σας πόσο γρήγορα μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας.

Δίδυμοι

Μην φέρεστε εγωιστικά στον ερωτικό σας σύντροφο. Αποφύγετε εγωιστικές κινήσεις και τα προσβλητικά λόγια.

Καρκίνος

Αποφύγετε τις κόντρες! Προσπαθήστε να ζήσετε την μέρα χωρίς εντάσεις και βαρύγδουπες δηλώσεις. Συναντηθείτε με φίλους και μιλήστε περί ανέμων και υδάτων.

Λέων

Ξεκινήστε με ένα κομπλιμέντο. Για να σπάσετε τον πάγο, απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, μπορείτε απλά να ξεκινήσετε ένα διακριτικό φλερτ. Πείτε μια καλή κουβέντα και χαμογελάστε…

Παρθένος

Μια σοβαρή κουβέντα με έναν συνάδελφο σας θα σας βοηθήσει πολύ να αλλάξετε προοπτική και να δείτε τα πράγματα αλλιώς.

Ζυγός

Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά. Αν είστε σε διάθεση για γενναίες αποφάσεις, τότε ζυγίστε τα πράγματα και δείτε όλα τις προϋποθέσεις με αντικειμενικότητα.

Σκορπιός

Σήμερα ασχοληθείτε με θέματα καριέρας και οικονομικά. Αν ψάχνετε για part time δουλειά ή ζητάτε έξτρα εισόδημα, θα έχετε ευκαιρίες για να το πετύχετε.

Τοξότης

Μην αποσπάτε την προσοχή σας. Μην ενδιαφέρεστε με παρασκηνιακά θέματα, στην εργασία σας, συνεχίστε την δουλειά σας απρόσκοπτα και θα ανταμειφθείτε σύντομα.

Αιγόκερως

Επενδύστε στην οικογένεια. Περάστε χρόνο με τα παιδιά σας και τον σύντροφο σας. Ιδανικά φάτε όλοι μαζί και συζητήστε για την ημέρα σας μαζί τους.

Υδροχόος

Μην κρίνετε τους φίλους σας με μοναδικό γνώμονα τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να μπείτε στην θέση του άλλου.

Ιχθύς

Σήμερα θα δεχτείτε μια δελεαστική επαγγελματική πρόταση. Πριν αποφασίσετε όμως καλό είναι να ακούσετε και την γνώμη ενός συναδέλφου σας.