Κριός

Ημέρες εντάσεων. Αυτές τις μέρες θα αισθάνεστε νευρικοί και ίσως παρεξηγηθείτε. Η καλύτερη λύση είναι να αποστασιοποιηθείτε λιγάκι.

Ταύρος

Ηρεμήστε και μην δημιουργείτε σκηνές. Αποφύγετε τις δημόσιες διαμάχες στον εργασιακό σας χώρο, δεν θα καταλήξουν πουθενά και οι συνάδελφοι σας θα αποκτήσουν άσχημη εικόνα για εσάς.

Δίδυμοι

Προσαρμοστείτε γιατί χανόμαστε. Δείξτε αισιοδοξία και προθυμία απέναντι σε τυχών απότομες αλλαγές στην εργασία σας.

Καρκίνος

Δώστε προσοχή στο στιλ και την εικόνα σας. Κάντε μικρές αλλαγές που θα σας ανανεώσουν και θα σας χαρίσουν πόντους γοητείας.

Λέων

Μια νέα πρόταση, στον επαγγελματικό σας χώρο, για συνεργασία φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή. Μην ενθουσιάζεστε!

Παρθένος

Αποφύγετε διαμάχες και εντάσεις, που αφορούν χρήματα και οικονομικές δοσοληψίες. Υπάρχει έντονο παρασκήνιο που ακόμα δεν γνωρίζετε.

Ζυγός

Η επιμονή και η υπομονή σας τον τελευταίο καιρό στα επαγγελματικά σας, θα σας οδηγήσουν σε μια επιτυχία, που θα σας κάνει αρκετά υπερήφανους.

Σκορπιός

Η ένταση και το άγχος στον εργασιακό σας χώρο δεν λέει να τελειώσει. Παραμείνετε ψύχραιμοι και μην εμπλέκεστε σε παρασκηνιακές δραστηριότητες με τους συναδέλφους σας.

Τοξότης

Η οικογένεια σε πρώτο πλάνο. Οικογενειακοί δεσμοί θα σας απασχολήσουν αρκετά τον ερχόμενο καιρό.

Αιγόκερως

Μην παραμείνετε διστακτικοί αν μια σχέση φιλική αρχίζει να μετατρέπεται σε ερωτική.

Υδροχόος

Απαλλαγείτε από το άγχος και μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Η μέρα είναι απαιτητική και πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι.

Ιχθύς

Οι ευθύνες στην δουλειά σήμερα είναι πολλές και απαιτητικές. Μείνετε συγκεντρωμένοι και αποδείξτε πως μπορείτε να κάνετε θαύματα!