Τι καλύτερο από το να υποδεχτούμε την άνοιξη με ένα νέο χρώμα μαλλιών; Ο καιρός έχει φτιάξει και μαζί του έχει φτιάξει και η διάθεσή μας.

Αν λοιπόν θέλετε να ανανεώσετε την εμφάνισή σας και ψάχνετε πώς θα βάψετε τα μαλλιά σας, ρίξτε μια ματιά πέντε χρώματα που είναι τάση για φέτος.

1. Κοραλί

View this post on Instagram

A post shared by Eugene Balayage & Vivid Hair (@hooliganhair) on

Πώς θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα το χρώμα της Pantone για το 2019; Δείτε το ζωηρό κοραλί ως μια παραλλαγή του παστέλ ροζ που έχουμε δει και αγαπήσει στο παρελθόν.

Το κοραλί είναι ένα απαλό χρώμα που αναδεικνύει το χρώμα της επιδερμίδας και των ματιών, ενώ παράλληλα δεν περνάει απαρατήρητο. Η απόχρωση είναι ιδανική για όσες έχουν ψυχρό ή ουδέτερο τόνο επιδερμίδας, αλλά μπορεί να προσαρμοστεί προσθέτοντας περισσότερο ροζ για πιο ψυχρό αποτέλεσμα ή περισσότερο πορτοκαλί για πιο ζεστό αποτέλεσμα.

2. Χρυσές ανταύγειες

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Οι ανταύγειες είναι ένας ευχάριστος και εύκολος τρόπος να φωτίσετε το χρώμα των μαλλιών σας, χωρίς να δεσμευτείτε σε ένα εντελώς νέο χρώμα. Αν είστε ξανθιά, προτιμήστε μια χρυσή απόχρωση στο μήκος των μαλλιών, σε συνδυασμό με μια πιο σκούρα, φυσική ρίζα.

Αυτό το χρώμα πηγαίνει σε όλες, ανεξαρτήτως χρώματος επιδερμίδας, αφού διατηρείτε το φυσικό σας χρώμα στη ρίζα. Αν έχετε ψυχρό τόνο επιδερμίδας, προτιμήστε ουδέτερες ή θερμές ανταύγειες.

3. Χάλκινες ανταύγειες

View this post on Instagram

A post shared by Sandra Bullock (@sandra.bullock.official) on

Αν πάλι είστε καστανή, μια καλή ιδέα για να αναβαθμίσετε τα μαλλιά σας είναι οι ανταύγειες σε χρυσές και χάλκινες αποχρώσεις. Επίσης, καλό θα είναι να περιοριστείτε σε λίγες ανταύγειες, ώστε να πετύχετε ένα πιο φυσικό και σύγχρονο αποτέλεσμα.

4. Ψυχρό ξανθό

View this post on Instagram

A post shared by Julianne Hough (@juleshough) on

Ένα χλωμό, ψυχρό ξανθό που θυμίζει πλατίνα και ταιριάζει απίστευτα στη χλωμή και ουδέτερη προς ροζ επιδερμίδα. Αν έχετε άλλο τόνο επιδερμίδας, προτιμήστε ένα λιγότερο ψυχρό ξανθό.

5. Λαμπερό μαύρο

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Το μαύρο χρώμα στα μαλλιά είναι προκλητικό και ταυτόχρονα πλούσιο. Είναι το χρώμα που κυριάρχησε τον χειμώνα και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε παντού. Υπάρχει κίνδυνος να χλωμιάσει τις περισσότερες επιδερμίδες, οπότε καλό είναι να το προτιμούν οι γυναίκες με πιο ζεστό τόνο επιδερμίδας.