Κριός

Εμπιστευθείτε το ένστικτο σας. Μια λαμπρή ιδέα, που φορά την καριέρα και το μέλλον σας, ήδη σας περιτριγυρίζει το μυαλό. Αναγνωρίστε την αξία της και μην φοβηθείτε.

Ταύρος

Τελευταία αισθάνεστε λιγάκι πεσμένοι και χωρίς αυτοπεποίθηση. Μην ανησυχείτε όμως δεν θα κρατήσει για πολύ, σε λίγο καιρό θα ξαναβρείτε τον χαμένο σας ενθουσιασμό και την τόλμη σας.

Δίδυμοι

Κρατήστε την ρουτίνα μακριά. Αν αισθάνεστε πως βαριέστε, τότε βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα που θα γεμίσουν ευχάριστα την μέρα και την ψυχή σας.

Καρκίνος

Σήμερα όλοι αμφισβητούν τις προθέσεις σας. Ο ερωτικός σας σύντροφος έχει άραγε λόγο για να σας κρίνει με αυτόν τον τρόπο;

Λέων

Επαγγελματικά είστε λιγάκι «κολλημένοι» . Δεν είναι καθόλου καλή εποχή για νέες ιδέες και παράτολμες κινήσεις.

Παρθένος

Ένα νέο σας φέρνει πιο κοντά, Μια είδηση, ευχάριστης φύσης, σας φέρνει πιο κοντά με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Ζυγός

Μην είστε καχύποπτοι με όλους. Ανοίξτε την καρδιά σας και εκμυστηρευτείτε τα συναισθήματα σας με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Σκορπιός

Η φαντασία σας φτάνει στα ύψη. Διανύετε μια εποχή έντονης έμπνευσης και εφευρετικότητας, μην αφήνετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Τοξότης

Η βοήθεια εξ’ ουρανού! Μην περιμένετε από τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, τώρα είναι ο καιρός να κάνετε τις κινήσεις που θέλετε στα ερωτικά σας.

Αιγόκερως

Τα οικονομικά σας βρίσκονται μετά από καιρό σε αρμονία, για αυτό πρέπει να δείξετε σύνεση και να μην αρχίσετε τις σπατάλες.

Υδροχόος

Χρόνο για τον εαυτό σας. Απομακρυνθείτε λιγάκι από τον κόσμο και τις υποχρεώσεις και χαλαρώστε. Επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας και μην εξαντλείτε τον εαυτό σας.

Ιχθύς

Δώστε στον εαυτό σας την αναγνώριση που επιθυμεί. Μην είστε τόσο σκληροί και μην ξεχνάτε να ευχαριστείτε τον εαυτό σας.