Κριός

Η όρεξη σας για κοινωνικοποίηση και εξόδους, επιστρέφει δριμύτερη. Αφεθείτε στην καλή σας διάθεση και βγείτε στους δρόμους. Προσοχή όμως μην ξεφύγετε!

Ταύρος

Είτε το θέλετε, είτε όχι οι αλλαγές που έρχονται στην ζωή σας θα είναι ραγδαίες και απαιτούν καλά ανακλαστικά. Προετοιμαστείτε για όλα!

Δίδυμοι

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σήμερα θα ταράξει την ηρεμία σας. Είτε για καλό, είτε για κακό πρέπει να είστε προετοιμασμένοι.

Καρκίνος

Σήμερα όλοι αμφισβητούν τις προθέσεις σας. Ο ερωτικός σας σύντροφος έχει άραγε λόγο για να σας κρίνει με αυτόν τον τρόπο;

Λέων

Σήμερα η όρεξη σας για δουλειά και ζωή θα είναι στο ναδίρ! Προσπαθήστε να βρείτε νέα κίνητρα για να ξεχυθείτε στους δρόμους χωρίς γκρίνιες.

Παρθένος

Είτε το συνειδητοποιείται, είτε όχι έρχονται αλλαγές που θα αλλάξουν την ζωή σας μια για πάντα. Οι αλλαγές θα βελτιώσουν την ζωή σας και εσείς πρέπει να τις καλοδεχτείτε.

Ζυγός

Μιλήστε με ειλικρίνεια και πείτε τα πράγματα ως έχουν. Να είστε σίγουροι πως η ειλικρίνεια σας θα εκτιμηθεί δεόντως.

Σκορπιός

Οι παράλογες απαιτήσεις σας και οι έντονες τάσεις διεκδίκησης σας φαίνεται πως κάνουν το ταίρι σας να έχει απηυδήσει. Μήπως να ηρεμήσετε λιγάκι;

Τοξότης

Νέες επαγγελματικές εξελίξεις σας χαροποιούν, καθώς φαίνεται πως τα σχέδια σας μπαίνουν σιγά – σιγά σε εφαρμογή.

Αιγόκερως

Μην χάσετε την ψυχραιμία σας σήμερα, αν συναντήσετε ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας που σας έχει στεναχωρήσει αρκετά παλιότερα.

Υδροχόος

Κρατήστε ουδέτερη στάση. Κρατηθείτε μακριά από τις υποθέσεις των άλλων σήμερα, το πιο πιθανό είναι να βρεθείτε μπλεγμένοι αν πάρετε θέση.

Ιχθύς

Σήμερα δείξτε εμπιστοσύνη σε εσάς και τον εαυτό σας. Με αυτόν τον τρόπο θα ξεπεράστε την δύσκολη και απαιτητική μέρα.