Κριός

Η ένταση επιτέλους αρχίσει να υποχωρεί και με σταθερά και αργά βήματα αρχίζετε να παίρνετε ανάσες αισιοδοξίας.

Ταύρος

Σήμερα οι εντάσεις σας κυνηγούν. Αν κάποιος θελήσει να σας προκαλέσει υπερβολικά, απλά αγνοήστε τον. Μην αφήνετε χώρο στην καρδιά σας για έριδες.

Δίδυμοι

Μην ξεχνάτε την λογική. Φερθείτε με ορθότητα και λογική σε μια μέρα που είναι «στρωμένη» με παράλογες απαιτήσεις και γκρίνια.

Καρκίνος

Συγκρατήστε τον εκνευρισμό σας, καθώς η μέρα είναι απαιτητική και γεμάτη ευθύνες. Μετά το απόγευμα φαίνεται να καλυτερεύει το τοπίο.

Λέων

Ένα επαγγελματικό ταξίδι ή μια μετακίνηση προβλέπεται για το ζώδιο σας σήμερα. Οι πλανήτες δίνουν κίνηση στα επαγγελματικά σας και αυτό σας συμφέρει.

Παρθένος

Ήδη από τις πρωινές ώρες θα έχετε χαρμόσυνα μηνύματα για κάποιο ερωτικό θέμα. Η κοινωνικοποίηση των τελευταίων ημερών απέφερε καρπούς τελικά.

Ζυγός

Αξιοποιήστε στο μέγιστο την σημερινή ημέρα καθώς τα ποσοστά της ενέργειας σας θα είναι υψηλά! Οργανώστε σωστά το πρόγραμμα σας και εκπλήξτε τον εαυτό σας και τους γύρω σας ευχάριστα.

Σκορπιός

Μην πάρετε σήμερα κρίσιμες αποφάσεις, προτού συμβουλευτείτε ένα πρόσωπο που εμπιστεύεστε πλήρως. Η κρίση σας είναι θολωμένη και μπορεί να το μετανιώσετε.

Τοξότης

Απαλλαγείτε από το αίσθημα μοναξιάς σήμερα. Παρασυρθείτε από όμορφες εικόνες και συναισθήματα, ένα κύμα ζωντάνιας σας κατακλύζει σιγά – σιγά.

Αιγόκερως

Κάντε έργα και όχι μόνο λόγια. Ήρθε καιρός να διεκδικήσετε πράγματα για τον εαυτό σας, ακόμα και αν πρέπει να κοπιάσετε αρκετά.

Υδροχόος

Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι σήμερα και κατ’ επέκταση ο εκνευρισμός σας φτάνει σε υψηλά επίπεδα. Μείνετε λιγάκι μόνοι σας και μην ξεσπάτε στους γύρω σας.

Ιχθύς

Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και  να μην ξεσπάτε πάνω σε άλλους. Μείνετε ήρεμοι και ψύχραιμοι γιατί μπορεί να παρεξηγηθείτε ανεπανόρθωτα.