Κριός

Κάποιες εγωιστικές σκέψεις θα κάμψουν την επικοινωνίας σας με την οικογένεια και τον ερωτικό σας σύντροφο. Χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να παρεξηγηθείτε.

Ταύρος

Μην ξεχνάτε να κάνετε όνειρα και σχέδια με το ταίρι σας. Είναι στιγμές που μπορούν να σας φέρουν κοντά και να αποκτήσετε έναν κοινό στόχο.

Δίδυμοι

Μην τυφλώνεστε από το ερωτικό πάθος και ξεχνάτε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Πρέπει αυτήν την περίοδο να ασχοληθείτε απρόσκοπτα με νέα εγχειρήματα.

Καρκίνος

Αλλάξτε συνήθειες και εντάξετε στο πρόγραμμα σας την πειθαρχία. Τελευταία δεν είστε συγκεντρωμένοι και αυτό φαίνεται στους γύρω σας.

Λέων

Η ψυχολογία σας ανεβαίνει καθώς όλα τα πράγματα φαίνεται να μπαίνουν σε μια τάξη χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Συνεχίστε έτσι!

Παρθένος

Ο Άρης υπόσχεται νέες μεθόδους επικοινωνίας και ερωτική ανανέωση. Εσείς έχετε κέφι να κάνετε μια προσπάθεια;

Ζυγός

Μην παίρνετε πίσω τις υποσχέσεις σας. Συχνά λέτε μεγάλα λόγια και ο ενθουσιασμός σας οδηγεί σε βαρύγδουπες δηλώσεις.

Σκορπιός

Μια νέα ερωτική επαφή σας δίνει την ενέργεια που αναζητούσατε τόσο καιρό.

Τοξότης

Μην αγχώνεστε για οικονομικά ζητήματα, καθώς ένα έξτρα εισόδημα μοιάζει αρκετά εφικτό αυτές τις μέρες.

Αιγόκερως

Αισθάνεστε πως είστε το κέντρο του κόσμου και αυτό σας δίνει την αυτοπεποίθηση που έχετε ανάγκη, αλλά μπορεί να καταπιέσει το ταίρι σας.

Υδροχόος

Η επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο σας επιδεινώνεται και το χάσμα μεταξύ σας μεγαλώνει. Εξηγήστε του τι σας προβληματίζει και ζητήστε του χώρο και χρόνο.

Ιχθύς

Πιο πολύ από ποτέ έχετε αποφασίσει να πετύχετε τους νέους σας στόχους. Επιστρατεύστε την πειθαρχία και την λογική και όλα θα πάνε καλά.