Ο επαναστάτης Ουρανός, ο πιο… ένθερμος υποστηρικτής των ξαφνικών αλλαγών και των ανατροπών, ξανάρχεται στον γήινο και σταθερό Ταύρο  για να εξαντλήσει την επταετία του, λίγους μήνες μετά την επιστροφή του το 2018, 84 χρόνια από την τελευταία φορά, που ήταν μεταξύ 1935 και 1942, σηματοδοτώντας κοσμογονικές αλλαγές,  τις οποίες οι εκάστοτε τύποι του ζωδιακού κύκλου δεν έχουν παρά να προσπαθήσουν να τις αξιοποιήσουν γυρνώντας το… παιχνίδι υπέρ τους.

Τι όμως πρέπει να κάνουμε για να μην πέσει… ο Ουρανός από τον Ταύρο στο κεφάλι μας, τουλάχιστον έως το 2026 οπότε θα αλλάξει άστρο, ανάλογα με το ζώδιό μας; Ας πάρουμε τα ζωδιακούς τύπους με τη σειρά, αρχίζοντας από εκείνους που επηρεάζονται περισσότερο, που είναι όσοι έχουν σημαντικούς εσωτερικούς πλανήτες στον σταθερό σταυρό του αστρολογικού τους χάρτη, δηλαδή Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, οι οποίοι θα βιώσουν ανατροπές σε σημαντικούς τομείς της ζωής, που αφορούν στην οικογένεια, την καριέρα, τις σχέσεις και τον ίδιο τους τον εαυτό. Στοιχεία ανατροπής θα έχουν στη ζωή τους και όσοι έχουν τον Ταύρο στον αστρολογικό τους χάρτη.

Αλλαγές αναμένουν και τους Κριούς και τους Ζυγούς στον οικονομικό τομέα.

Σε Δίδυμους και Τοξότες επηρεάζονται τα εργασιακά ενώ καλό είναι να φροντίζετε την υγεία και την διατροφή σας.

Για τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους οι ανατροπές θα αφορούν στις διαπροσωπικές σχέσεις και την κοινωνική σας θέση.

Αλώβητοι δεν θα μείνουν Παρθένοι και Ιχθείς οι οποίοι καλό είναι να εμπλουτίσετε τα πνευματικά σας εφόδια.

Σίγουρα η πίεση και το… βάρος που θα κληθούν να σηκώσουν ορισμένοι από τους  ζωδιακούς τύπους θα είναι μεγαλύτερα σε σύγκριση με άλλων, ωστόσο εάν φροντίσετε να είστε πιο ανοιχτόμυαλοι, αξιοποιήσετε το απρόβλεπτο, επιλέξετε με βάση την αλήθεια σας και όχι τα πρέπει σας και γιατί όχι προκαλέσετε τις αλλαγές, ποντάροντας στην έκπληξη και στην εξαίρεση, ίσως να είστε από τους κερδισμένους της περιόδου. Ειδικότερα:

Κριέ o Ουρανός από τον Ταύρο επηρεάζει την οικονομική και συναισθηματική σταθερότητα. Απέφυγε τα ρίσκα για να μην πας για μαλλί και βγεις κουρεμένος…

Ταύρε επηρεάζεσαι περισσότερο από όλους και αναμένεται να βιώσεις ανατροπές που θα αλλάξουν τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη ζωή. Δεν έχεις παρά να προσαρμοστείς προκειμένου να είσαι κερδισμένος στο τέλος της επταετίας.

Δίδυμε δεν θα λείψουν το άγχος και οι ανατροπές με αφορμή καταστάσεις που ούτε ορίζεις ούτε μπορείς να κάνεις κάτι για να τις αλλάξεις, οπότε φρόντισε να διαφυλάξεις την ηρεμία σου και αντιμετώπισε με πιο φιλοσοφημένο τρόπο του κύκλου τα γυρίσματα.

Καρκίνε είσαι από τα λίγα ζώδια που ο Ουρανός δεν έρχεται να σου πάρει αλλά και να σου δώσει πράγματα, τόσο σε επίπεδο σχέσεων, όσο και σε εργασιακό και οικονομικό επίπεδο. Οπότε άδραξε τις ευκαιρίες και προχώρα…

Λέοντα επίκεινται σαρωτικές αλλαγές και ανατροπές στην κοινωνική, επαγγελματική και οικογενειακή σου θέση. Θα σε βοηθήσουν ρεαλιστική και φιλοσοφημένη θέαση της ζωή σου.

Παρθένε ο Ουρανός θα σε κάνει να δεις πράγματα, που απέφευγες έως τώρα, αναδιαμορφώνοντας την οπτική, αλλά και τις απόψεις και τα πιστεύω σου, ενώ θα εκσυγχρονιστείς γνωστικά προκειμένου να ανταποκριθείς ακόμη καλύτερα στις απαιτήσεις της εργασίας σου.

Ζυγέ αν και δεν είσαι από τα ζώδια των οποίων η ζωή θα επηρεαστεί ολοκληρωτικά, δεν θα λείψουν οι αλλαγές στα δεδομένα της ζωής της δικής σου αλλά και πολύ κοντινών σου ανθρώπων, ενώ ενδέχεται να επηρεαστούν τα οικονομικά σου και να βρεθείς αντιμέτωπος σε μια διαμάχη για ένα περιουσιακό στοιχείο.

Σκορπιέ επηρεάζεσαι πολύ από τη διέλευση με σημαντικές ανατροπές σε σταθερές χρόνων, κάτι που ήδη συνειδητοποίησες κατά την επάνοδο του Ουρανού στον Ταύρο την προηγούμενη διετία. Οργανώσου όσο καλύτερα μπορείς, αλλά να θυμάσαι ότι σε αυτή τη ζωή δεν υπάρχει τίποτε δεδομένο!

Τοξότη θα υπάρξουν ανατροπές στην καθημερινότητα και στην εργασία σου αλλά και στην υγεία τη δική σου ή κάποιου συγγενικού σου προσώπου. Να είσαι προσεκτικός στις μετακινήσεις σου και να αποφεύγεις παρακινδυνευμένα σπορ και ασχολίες.

Αιγόκερε σε αναμένουν αλλαγές οικονομικού χαρακτήρα, αλλά και αλλαγές στην προσωπική και την κοινωνική σου ζωή. Φρόντισε να προσαρμοστείς , αλλάζοντας λειτουργίες και συμπεριφορές.

Υδροχόε θα βιώσεις ανατροπές και ξεκαθαρίσματα σε σπίτι, οικογένεια και εργασία. Οι αλλαγές μπορεί να μην αφορούν εσένα αλλά θα σε επηρεάσουν καταλυτικά.

Ιχθύ  θα αντιμετωπίσεις αλλαγές σε μετακινήσεις, επικοινωνία και σχέσεις, ενώ θα σε επηρεάσουν γεγονότα, που συμβαίνουν σε αγαπημένους σου.