Κριός

Μην προτρέχετε. Τελειώστε πρώτα με τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας και μην αναλαμβάνετε νέες.

Ταύρος

Σήμερα πρέπει να αρνηθείτε ευγενικά μια πρόταση για έξοδο από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Αυτό μπορεί να αλλάξει την συμπεριφορά του απέναντι σας, μα εσείς θα παραμείνετε ήσυχοι και δίκαιοι.

Δίδυμοι

Αλλάξτε τρόπο σκέψης. Δεν είναι ανάγκη κάθε επαγγελματική σας υποχρέωση να την αντιμετωπίζετε σαν βαρίδι. Ηρεμήστε και σκεφτείτε λογικά.

Καρκίνος

Ένα αγαπημένο σας πρόσωπο θα προδώσει την εμπιστοσύνη σας και αυτό θα σας απογοητεύσει πολύ. Ίσως να το περιμένατε, ίσως πάλι να είναι για καλό.

Λέων

Οι κανόνες που έχετε θέσει στην ερωτική σας ζωή, σιγά – σιγά μοιάζουν να καταρρίπτονται. Μήπως να αφεθείτε λιγάκι και «ξεσφίξετε» τα στενά σας όρια;

Παρθένος

Ο ενθουσιασμός σας πάνω σε ένα καινούργιο ζήτημα σας έχει συνεπάρει. Τα νέα σας βήματα θα επηρεάσουν θετικά και τους γύρω σας.

Ζυγός

Μην ακούτε τους γύρω σας και διεκδικήστε τους στόχους σας με θάρρος.

Σκορπιός

Η γοητεία σας σήμερα θα χτυπήσει κόκκινο. Οι πλανήτες σας ευνοούν και δεν θα περάσετε απαρατήρητος. Είναι μια καλή μέρα για να φλερτάρετε και να λάβετε θετικά σχόλια.

Τοξότης

Μήπως να «ελαφρύνετε» λιγάκι; Αποδεσμευτείτε από αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε πια και χαρίστε ότι δεν σας είναι απαραίτητο.

Αιγόκερως

Σταματήστε τον παραλογισμό. Μην αντιδράσετε άσχημα στα λόγια ενός αγαπημένου σας προσώπου. Μην βλέπετε «φαντάσματα» στα λόγια ανθρώπων που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους.

Υδροχόος

Αφιερώστε την μέρα στον εαυτό σας και στην αυτοβελτίωση σας. Αλλάξτε τρόπο σκέψης και δείτε με άλλο μάτι τις καθημερινές σας ασχολίες και συνήθειες.

Ιχθύς

Μην αφήνετε κοντινού σας ανθρώπους να απαιτούν από εσάς περισσότερα από όσο σας δίνουν οι ίδιοι.