Κριός

Ήρθε η ώρα να κανονίσετε ένα οικογενειακό ταξίδι που σχεδιάζετε καιρό. Θα σας φέρει πιο κοντά και θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές μεταξύ σας.

Ταύρος

Αν αισθάνεστε απομακρυσμένοι από τον σύντροφο σας, τότε σήμερα είναι ιδανική μέρα για να κουβεντιάσετε και να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας.

Δίδυμοι

Γιατί προβληματίζεστε τόσο πολύ στα ερωτικά σας; Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από όσο νομίζετε. Χαλαρώστε και απολαύστε τις στιγμές με το ταίρι σας δίχως άγχος.

Καρκίνος

Σήμερα οι έντονες διαφωνίες με τους οικείους σας θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό και μπέρδεμα στα συναισθήματα σας.

Λέων

Μην ξεχνάτε τα πολύτιμα μαθήματα που έχετε πάρει στο παρελθόν. Αυτό μπορεί να γίνει το μεγάλο σας προσόν στα συναισθηματικά σας.

Παρθένος

Η ατζέντα σας σήμερα αναμένεται πλήρης. Αρκετές υποχρεώσεις και τρεξίμο προβλέπεται ειδικά στον επαγγελματικό τομέα.

Ζυγός

Μην σας απασχολούν παρασκηνιακές δράσεις. Αφιερωθείτε στους στόχους σας και το σήμερα, δίχως δεύτερες σκέψεις και μικρότητες.

Σκορπιός

Μην υπερβάλετε με την διασκέδαση σήμερα καθώς σας περιμένει ένα απαιτητικό Σαββατοκύριακο γεμάτο οικογενειακές και οικονομικές υποχρεώσεις.

Τοξότης

Οι άνθρωποι γύρω σας είναι πολύ δεκτικοί να σας βοηθήσουν, φτάνει μόνο να το ζητήσετε και να μην έχετε παράλογες απαιτήσεις.

Αιγόκερως

Προσπεράστε τα συναισθηματικά σας εμπόδια και μην βάζετε μόνοι σας «τρικλοποδίες» στην ευτυχία σας.

Υδροχόος

Πάντα έχετε μια καλή κουβέντα να πείτε σε όλους και αυτό σας κάνει αγαπητούς. Συνεχίστε έτσι και μεταδώστε την αγάπη και στους γύρω σας.

Ιχθύς

Δώστε βάση στα λόγια των άλλων. Μην βλέπετε παντού εχθρούς και δεν χρειάζεται να είστε τόσο ειρωνικοί.