Κριός

Η ζωή σας έχει μικρές εκπλήξεις! Απροσδόκητα νέα σας χαροποιούν και σε συνδυασμό με τον δυναμισμό σας μπορείτε να γυρίσετε τα φώτα επάνω σας.

Ταύρος

Επαγγελματικές συζητήσεις και έντονο παρασκήνιο έρχονται στην επιφάνεια. Μην ασχολείστε με φήμες και μην δίνετε σημασία σε κουτσομπολιά.

Δίδυμοι

Μεγάλες αλλαγές προβλέπονται για την σημερινή ημέρα. Φροντίστε να αφήσετε χώρο στην καρδιά σας για νέα δεδομένα και μην πατάτε «φρένο» στα όρια σας.

Καρκίνος

Θέλετε νέες εμπειρίες και επιδιώκετε να έρθετε σε επαφή με μια πλευρά του εαυτού σας που έχετε από καιρό ξεχάσει. Φροντίστε τουλάχιστον να ξέρετε τι κάνετε.

Λέων

Αν ψάχνετε μια νέα γνωριμία που θα σας κάνει να ερωτευτείτε ή θα σας βγάλει από την μονοτονία απευθυνθείτε σε φίλους και ανοίξτε τις κοινωνικές σας επαφές.

Παρθένος

Κάποια απρόσμενα γεγονότα θα σας αλλάξουν το πρόγραμμα και την σημερινή σας καθημερινότητα. Προετοιμαστείτε για σκαμπανεβάσματα που δεν θα σας ευχαριστήσουν καθόλου.

Ζυγός

Μην εκμεταλλεύεσθε την μεγαλοψυχία και την καλοσύνη των γύρω σας. Σύντομα κανείς δεν θα σας παίρνει στα σοβαρά!

Σκορπιός

Η καταναλωτική σας μανία έχει χτυπήσει κόκκινο. Προσπαθήστε τουλάχιστον να μην αγοράσετε πράγματα μόνο για τον εαυτό σας.

Τοξότης

Προσέξτε θέματα που αφορούν την υγεία και την ευεξία σας. Μην παραμελείτε τον εαυτό σας και φτιάξτε την διατροφή σας.

Αιγόκερως

Σταματήστε την γκρίνια! Μην παραπονιέστε συνεχώς σαν κακομαθημένο παιδί. Οι γύρω σας έχουν ήδη αγανακτήσει!

Υδροχόος

Η συμπεριφορά σας αλλάζει κάθε δευτερόλεπτο και νοιώθετε πως οι γύρω σας απογοητεύουν συνεχώς. Πάρτε λιγάκι χρόνο και μην φέρνετε την καταστροφή.

Ιχθύς

Η οικονομική σας κατάσταση μπορεί σήμερα να αλλάξει προς το καλύτερο! Λαμβάνετε χρωστούμενα ή ένα μπόνους από εκεί που δεν το περιμένετε.

 

Ακολουθήστε το στο Google News