Κριός

Η μέρα ενδείκνυται για επαφές με φίλους και άτομα που έχετε να συναντήσετε καιρό. Μην αφήσετε αυτήν την ευκαιρία να πάει χαμένη, επικοινωνήστε με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ταύρος

Κάντε μια έρευνα για εναλλακτικές θεραπείες και διαλογισμό. Χρειάζεστε ξεκούραση και ηρεμία.

Δίδυμοι

Μην φοβηθείτε σήμερα να κάνετε τολμηρές επαγγελματικές κινήσεις. Τα άστρα σας ευνοούν και πρέπει να μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Καρκίνος

Οι πρωινές ώρες θα είναι αρκετά δημιουργικές για εσάς. Οπότε επωφεληθείτε από αυτήν την εύνοια και ξεκινήστε την μέρα σας από νωρίς.

Λέων

Βελτιώστε τα θέματα που σας κρατάνε στάσιμους και βρείτε την ψυχραιμία να αναγνωρίσετε τα λάθη που έχετε κάνει τελευταία.

Παρθένος

Το κεντρικό θέμα της ημέρας σας είναι τα οικονομικά. Πρέπει άμεσα να βελτιώσετε το εισόδημα σας και να βρείτε νέες πηγές εισοδήματος.

Ζυγός

Μια πρόταση που θα σας γίνει στην αρχή της ημέρας, δεν μοιάζει μόνο επικίνδυνη αλλά θα είναι και ζημιογόνα.

Σκορπιός

Συγκεντρωθείτε στην δουλειά και προσπαθήστε να μείνετε μακριά από ερωτικούς αντιπερισπασμούς.

Τοξότης

Θέματα σπιτιού, οικογένειας και γειτονιάς είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Φροντίστε εκκρεμότητες  που μπορεί να αφορούν τα παραπάνω.

Αιγόκερως

Χαλαρώστε και ζητήστε βοήθεια από ένα πρόσωπο της οικογένειας σας για ένα οικονομικό ζήτημα που σας πιέζει.

Υδροχόος

Η μέρα θα χαρακτηριστεί από αισθηματικά σκαμπανεβάσματα και αρκετή κυκλοθυμία. Προσπαθήστε να τιθασεύσετε τις σκέψεις και τα λόγια σας.

Ιχθύς

Μην το παρακάνετε με την γενναιοδωρία σας σήμερα, καθώς λίγοι είναι εκείνοι που θα εκτιμήσουν τις καλοπροαίρετες κινήσεις σας.